הוטמובייל - 100 GB גלישה ב49 ש"ח - גם בנטפרי?
-
@park אמר בהוטמובייל - 100 GB גלישה ב49 ש"ח - גם בנטפרי?:
האם הסים של הוט מובייל הוא עם קו?? כי אם לא, אז כל הסעיפים שמניתם לעייל בטלים ומבוטלים, כי בכך מוכח כי השימוש של הסים הוא לגלישה נטו ולא לטלפון סלולרי.
ברור שמדובר בסים עם קו, תראה בקישור שבתחילת הנושא.
-
@סים-כשר (בלי לגרום לאחרים לקנא, וזה רק 34% מתוך מה שניתן..) זה מה שאנחנו רוצים לשלם, רק למישהו שייתן את זה מסונן נטפרי (יובהר כי המנוי נמצא בשימוש במודם סלולרי):
-
@5566NEWbrs אני חושב שמה ש @957 טען, שלא נכון שהוא לוקח על גבי אר-אל.
אלא יש לו כנראה מכונה משלו באיזה מקום. (אתה יכול לבדוק את זה ע"י לקיחת הIP החיצוני שלו ובדיקה באתרים מתאימים. - תוכל סה"כ לדעת איפה הוא מתארח וכו')
וכן, תוכל לבדוק לפי התעודת אבטחה אם הוא נמצא על השרת של אר-אל.(אני לא שולל שיכול להיות מצב שהוא לקח שרת באר-אל, אבל שלו לבד, וקיבל תעודת אבטה משלו + כתובת IP משלו) - אבל לא נראה לי שזה אכן המצב.
-
@clickone ומי אמר שאתה הוא הצודק
בכל אופן.. כל הכבוד שאתה דן לכף זכות, וכל הכבוד שהתגובות שלך ברורות ולא ניתנות לפרשנות.
אם היית קורא את כל הנושא שם באשכול היית ...... אחרת:)
(מחקתי את הענין הנ"ל כי במחשבה שניה זה לא רלוונטי. מה שכן רלוונטי זו החשבונית שסותרת חד וחלק את כל האמור לעיל). -
- איזה אשכול?
- במקום הנקודות יכול להיות חושב, ויכול להיות גם לא חושב.
בכל מקרה כבר הבעתי את דעתי בעניין זה, באשכולות אחרים. (האם אני חושב או לא :))
-
@5566NEWbrs
לפי מה שנאמר לי ע"י אחד האחראים מדובר בשרת בהוט מובייל עצמה.
לkosher sim יש קשרים ענפים בחברת הוט מובייל עוד מימי הטלפון הכשר מירס....
זה שאתה משתמש עם זה בסטיק זאת לא ראיה .לפי כללי השימוש אסור להשתמש עם זה בסטיק.
זה חורג מכללי השימוש ואולי אפילו שאלת רב על ג..ל. -
@957 החשבונית מונפקת על ידי הוט מובייל או סים-כשר?
בכל אופן מבחינה טכנית אין הבדל באיזה מכשיר גולשים, גם פלאפון מכיל 'מודם' והכמות משתנית לפי אופי השימוש כך שזה לא כל כך נכון לחלק ביניהם (למעשה מי שצופה בוידאו תמיד ישתמש בכמות גדולה, ואפליקציות ודפדפן תלויים בעיקר במתכנת ולא במשתמש) כל הסיבה שהוט מובייל הציעו כזו חבילה היתה הדרישה הגוברת לנפחי גלישה גבוהים של הדור הצעיר.
אם אתה מתכוון 'גניבה' (אני מקווה שלא יסונן על ידי הרובוט) במעמד חנוכת הקו הבהרתי והם אישרו במפורש.
כל 'תנאי השימוש' נועדו להציל אותם מתביעה ולא להגביל את הלקוחות, כרגיל, כמו תמיד. המקרה הזה לא שונה. -
יש כאלה שטוענים שלא היה מישהו בסים כשר שנגמרה לו החבילה וד"ל...
למה לשלם יקר שאפשר לשלם פחות. -
@957 לא מציע לדבר על ג..ל. כי אפשר לתת עוד הרבה דוגמאות לזה. ואכמ"ל.
לגבי חריגה מכללי השימוש אני בהחלט מסכים עם @5566NEWbrs .
(ויותר מכך, לומר אנחנו נותנים לך 100G כי אנחנו יודעים בידיעה שלא תעבור את ה25%, ואם תעבור נעשה לך כך וכך... זה גזל ולא ג..ל).אבל אני הייתי יותר מתייחס למה שכתבת @הג-ינג-י . אבל אני חושב שלפעמים כדאי לא לומר כדי לא להרוס....
-
@הג'ינג'י אמר בהוטמובייל - 100 GB גלישה ב49 ש"ח - גם בנטפרי?:
יש כאלה שטוענים שלא היה מישהו בסים כשר שנגמרה לו החבילה וד"ל...
השאלה על חשבון מי זה.
-
@957 על חשבון מי שאין לו זמן\כח לפתח מערכת שתנטר נתוני שימוש. זה לא מתפקידו של הלקוח לעשות זאת.
-
@clickone אני חושב שהבנתי למה הם צודקים.
זו לא תוכנית של 100 ג' (ג' זה ג'יגה, לא גזל ), זו תוכנית ללא הגבלה עד מאה ג'.
לא קנית 100 ג' לשימוש, אלא אם הגעת לך-100 ג' זה אומר שעברת את ההגינות.
מה שכן, אסור לקרוא לתוכנית כזו "ללא הגבלה". (מי יצר את בן הכלאיים הזה?) -
@5566NEWbrs אמר בהוטמובייל - 100 GB גלישה ב49 ש"ח - גם בנטפרי?:
אם אתה מתכוון 'גניבה' (אני מקווה שלא יסונן על ידי הרובוט) במעמד חנוכת הקו הבהרתי והם אישרו במפורש.
אם הגורם המאשר מוסמך לכך אני מושך את דברי.כל 'תנאי השימוש' נועדו להציל אותם מתביעה ולא להגביל את הלקוחות, כרגיל, כמו תמיד. המקרה הזה לא שונה.
מאיזה תביעה ההחרגה שלא להשתמש בטאבלט / מודם סלולרי/מחשב מצילה אותם ?
אני לא חושב שכך הם פני הדברים.
אני הייתי בנקודת שירות של הוט מובייל (לא ע"י משווק או גוף שלישי) שאלתי אם אפשר להשתמש בנטסטיק אמרו לי בשום אופן לא, זה יכול להחסם לך, ויכול לעלות לך ג על חריגה שלא לפי החבילה כיוון שזה לא כלול בחבילה. -
@clickone @5566NEWbrs
כפי שכבר ציינו חבילה ללא הגבלה אינה ללא הגבלה אלא כוונתה חבילה שתספיק באופן חופשי למשתמש בתנאים הוגנים. (אמנם יש פסול באמירה ללא הגבלה אך משרד התקשורת אישר את ההגדרה ובתנאי שיצוין בתנאי ההתקשרות את רף הדקות / הנתונים).
הם לא מוכרים 100 גיגה, הם מוכרים קו לשימוש סלולרי לפי ההגבלות המצויות בחוזה (ובו רשום את ההגבלות הנ"ל בינהם שלא להשתמש בקו אלא על מכשיר טלפון סלולרי).
משתמש שינהג לפי הכללים יקבל את כל מה שהוא צריך.בא לא נהיה אם יד קלה כל כך על ההדק בדיני ממונות ואין לדבר סוף
גם אם מישהו אחר לא נוהג כשורה לדעתך אל תנהג כך גם אתה ובוודאי שלא לפסוק כך באתרים ציבוריים.גילוי נאות: אני תקופה השתמשתי בקו של הוט מובייל עד ששאלתי מו"צ שאמר לי שמאחר והקווים מושכרים לי (ולא במכירה יש להם את הזכות להגביל אותי שלא להשתמש באופנים מסוימים ויש פה חשש או יותר מכך).
-
@957 ההגבלה היא עד 100G. ואלו התנאים ההוגנים מבחינת החברה. ציטוט מהאתר שלהם:
גלישה חופשית עד 100GB שלאחריהם תיחסם הגלישה
קצת הזכרת לי שפעם שאלו את אחד מגדולי הדור על מה שהיה כתוב על הקלטות והדיסקים של גל-פז, שאסור להשאיל, האם אכן אסור להשאיל.
אז הוא ענה: עוד מעט ימכרו לך חולצה, ויאמרו לך שהתנאי הוא שתלבש אותה רק בבית. וברור שאין לזה תוקף.הוט מובייל מתחבאים מאחורי סיסמאות.
שימוש רגיל וסביר אינו כולל שימוש על דרך של חיבור המכשיר או הכרטיס החכם ם (SIM )למכונה כלשהי לרבות, אך לא רק: מרכזיה, מחשב, מצלמה,
ראוטר, מודם, דונגל, טאבלטהם יכולים לומר מה הם לא מרשים, רק שלא יתחבאו מאחורי סיסמאות נבובות. אם טאבלט זה לא שימוש הוגן, אז מה כן???
-
@dLive אמר בהוטמובייל - 100 GB גלישה ב49 ש"ח - גם בנטפרי?:
@clickone אני חושב שהבנתי למה הם צודקים.
זו לא תוכנית של 100 ג' (ג' זה ג'יגה, לא גזל ), זו תוכנית ללא הגבלה עד מאה ג'.
לא קנית 100 ג' לשימוש, אלא אם הגעת לך-100 ג' זה אומר שעברת את ההגינות.אם עברת, עד שתגיע לשם זה בתחום ההוגן.