עוד חידוש מרנין מבית נטפרי - וידאו טוב
-
@משה-זוכמיר אמר בעוד חידוש מרנין מבית נטפרי - וידאו טוב:
איך הוא בדיוק מתעדכן.
האם יש פיספוסים?
אם ידוע לך על סרט שנפתח והוא לא מופיע באתר, תוכל לדווח למייל שמופיע בתחתית האתר
-
אני שואל כי אני פתחתי כ30 סרטונים ואני לא רוצה לעבור סתם
-
@משה-זוכמיר בגדול אין סיבה להניח שמשהו יתפספס, אל תטריח את עצמך לעבור עליהם במיוחד, רק אם מצאת משהו זה יהיה לתועלת אם תדווח עליו
-
@DovidStroh אמר בעוד חידוש מרנין מבית נטפרי - וידאו טוב:
באתר הזה מופיע כל הסרטים שפתחו חוץ מאלו שלא ניתן לצפות בלי סיסמה. האתר מתעדכן פעם בשעה ולכן יתכן שוידאו שפתחו לא יופיע מיד בפתיחתו.
מה הם הסרטים שניתן לצפות רק עם סיסמה? יש דברים שנפתחים רק ליחידים או מדובר בסרטים פרטיים שנפתחו?
-
-
@DovidStroh יישר כח!
-
@DovidStroh אמר בעוד חידוש מרנין מבית נטפרי - וידאו טוב:
אגב, שם דובר על אתרי הדרכה וקורסים וכו' שבעצם מאוד נצרכים לפעמים, ופתוחים בסינונים טובים (כנטיב לדוגמה) אבל בנטפרי השיבו לי שאין להם את הכלים לזה. מישהו כאן מבין ענין ויכול לעזור?
-
@צרכן באותו אשכול הוא יצר איתי קשר כדי לבדוק את זה, שלחתי פניה עם הסיסמא שלו כדי שהם יוכלו לבדוק.
הסרטון ההוא נבדק ונפתח.
למה שלא יעבוד גם אצלך? -
@אברהם-כהן נסתי בדיקה קלה ומהירה יותר ואני רואה שחסרים לכאורה הרבה סרטונים לפי זה
בקישור הזה ישנו 76 סרטונים על אקסל וזה רק מאתר אחד
ובאתר של מאושרי נטפרי ישנו בקטגורית אקסל רק כשלשים סרטונים
-
סליחה הנה הקישור של הנכון http://www.excelist.co.il/learn_excel/
-
@משה-זוכמיר זה בגלל שעשו הגבלה עד 30 תוצאות לחיפוש בכדי למנוע ביזבוז זמן. בכדי לראות השאר תעשה חיפוש יותר מפורט.
-
יש הרבה יותר בזבוז זמן אם אני רוצה לקבל שיעור באקסל ואני לא יודע בדיוק האיזה סרטון הוא נמצא או באיזה שם זה נקראת הנוסחה ולנסות לבדוק ולמקד את עצמי לחיפוש מדוקדק
לא? -
@נטפריס כתב בארכיון סרטי יוטיוב שנפתחו על ידי נט פרי
הייתה הוראה שלא לתת רשימה כזו שמולידה בילוי זמן, אלא רק לביצוע חיפוש ספציפי בלבד.
עד סיום השינוי נחסם הדף. כעת נעשה השינוי אך אני מחכה לפתיחת הדף בחזרה. -
לא הבנתי איזה דף נחסם ואיזה שינוי נעשה ולמה מחכים
-
@משה-זוכמיר כשפתחו אתר "ארכיון סרטים" (הגלגול הקודם של וידאו טוב) היה רשימה ונטפרי חסמו את זה עד ששינו את זה לחיפוש (האתר לא נבנה ע"י נטפרי אלא ע"י מתנדב [ @אברהם-כהן ])
-
אני מבין
לדעתי צריך להיות הגדרה שבסרטונים מקצועיים כגון המדובר לא תהיה הגבלה של 30 סרטונים
בן אדם לא מבלה בדברים כאלו לשם בילו שרוצים למנוע אלא בילו לשם מציאת פתרון ל.... מקצועי -
@משה-זוכמיר אמר בעוד חידוש מרנין מבית נטפרי - וידאו טוב:
לדעתי צריך להיות הגדרה שבסרטונים מקצועיים כגון המדובר לא תהיה הגבלה של 30 סרטונים
בן אדם לא מבלה בדברים כאלו לשם בילו שרוצים למנוע אלא בילו לשם מציאת פתרון ל....רעיון מצוין - שבתגיות מסוימות לא תהיה הגבלה של 30, @אברהם-כהן .
-
בהצלחה ר' אברהם
-
@משה-זוכמיר אני חושב שסרטונים שדורשים הרשאה נמחקים מהאתר של המאושרים (לא בטוח, רק נדמה לי).
משום שמי שיש לו סיסמה יודע גם איפה הסרטונים, ומי שאין לו, לא צריך אותם.
זה לא אומר שהם לא פתוחים. -
מה קשר אני לא משתמש בסרטונים שצריכים הרשאה
איזה הרשאה צריך לסרטונים האלו http://www.excelist.co.il/learn_excel/