עוד חידוש מרנין מבית נטפרי - וידאו טוב
-
מעכשיו אפשר לחפש וידאו לפי 2 פרמטרים, מחרוזת חיפוש רגילה, ותגית. כלומר להגביל שיביא רק תוצאות שמכילות את המילה הרצויה עם התגית הרצויה.
וכמובן אפשר גם להנות מהעיצוב של המח הקודח והאגדי של @GolanArt .... -
@AL העיצוב זה כמה הוראות שנתתי, זה הצד הטפל, הקרדיט הוא ל @אברהם-כהן !!!
-
@GolanArt @אברהם-כהן הצעתי הצעה לשנות את שם האתר ל: "יוטפרי", כמו שנכתב כאן ?
@ברוך-השם אמר בדוסינט אתר ההורדת הגדול בישראל:
@מיציבושי אמר בדוסינט אתר ההורדת הגדול בישראל:
@baruch למה שלא יהיה אפשר לשלוח פניה על כל הורדה וכדו'
כשאני מגדיר לאנשים את נטפרי, אני מגדיר להם אותו כאינטרנט, שהוא גם לאברכים הכי הכי... איך שהוא דוסינט לא מסתדר לי עם זה.
(הדוגמא שלי לזה היא, ה'יוטפי'(הצעה לשם חדש דרך אגב) שאחרי שרואים סרטון אחד הוא לא מציע עוד סרטונים כמו ביוטיוב, מכיון שהמטרה של להציע עוד סרטונים היא - בילוי! וזה ממש לא המטרה שלנו באינטרנט)
אני מסכים עם @baruch ! -
@AL שלום וברכה,
אין דרך לצפות בכל הסרטים שכבר נבדקו במקום אחד? (אני מבין שוידאו טוב זה רק סרטים נבחרים, אולי אני טועה?) -
@צרכן אמר בעוד חידוש מרנין מבית נטפרי - וידאו טוב:
@AL שלום וברכה,
אין דרך לצפות בכל הסרטים שכבר נבדקו במקום אחד? (אני מבין שוידאו טוב זה רק סרטים נבחרים, אולי אני טועה?)כן!
אגב:
אני רואה שאתם חדשים כאן
כדאי מאוד לרפרף לעבור על הפורום על אשכולותיו
כך תחסוך המון שאלות ואשכולות
יש גם את הויקי הכל עם הסבר מפורט על כל דבר
http://wiki.netfree.link/בתקוה להבנה
הרבה הצלחה -
@צרכן ויש גם את זה להתמצאות בפורום
מדריך למשתמש בפורום -
@צרכן אמר בעוד חידוש מרנין מבית נטפרי - וידאו טוב:
@AL שלום וברכה,
אין דרך לצפות בכל הסרטים שכבר נבדקו במקום אחד? (אני מבין שוידאו טוב זה רק סרטים נבחרים, אולי אני טועה?)באתר הזה מופיע כל הסרטים שפתחו חוץ מאלו שלא ניתן לצפות בלי סיסמה. האתר מתעדכן פעם בשעה ולכן יתכן שוידאו שפתחו לא יופיע מיד בפתיחתו.
-
איך הוא בדיוק מתעדכן.
האם יש פיספוסים?
-
@משה-זוכמיר אמר בעוד חידוש מרנין מבית נטפרי - וידאו טוב:
איך הוא בדיוק מתעדכן.
האם יש פיספוסים?
אם ידוע לך על סרט שנפתח והוא לא מופיע באתר, תוכל לדווח למייל שמופיע בתחתית האתר
-
אני שואל כי אני פתחתי כ30 סרטונים ואני לא רוצה לעבור סתם
-
@משה-זוכמיר בגדול אין סיבה להניח שמשהו יתפספס, אל תטריח את עצמך לעבור עליהם במיוחד, רק אם מצאת משהו זה יהיה לתועלת אם תדווח עליו
-
@DovidStroh אמר בעוד חידוש מרנין מבית נטפרי - וידאו טוב:
באתר הזה מופיע כל הסרטים שפתחו חוץ מאלו שלא ניתן לצפות בלי סיסמה. האתר מתעדכן פעם בשעה ולכן יתכן שוידאו שפתחו לא יופיע מיד בפתיחתו.
מה הם הסרטים שניתן לצפות רק עם סיסמה? יש דברים שנפתחים רק ליחידים או מדובר בסרטים פרטיים שנפתחו?
-
-
@DovidStroh יישר כח!
-
@DovidStroh אמר בעוד חידוש מרנין מבית נטפרי - וידאו טוב:
אגב, שם דובר על אתרי הדרכה וקורסים וכו' שבעצם מאוד נצרכים לפעמים, ופתוחים בסינונים טובים (כנטיב לדוגמה) אבל בנטפרי השיבו לי שאין להם את הכלים לזה. מישהו כאן מבין ענין ויכול לעזור?
-
@צרכן באותו אשכול הוא יצר איתי קשר כדי לבדוק את זה, שלחתי פניה עם הסיסמא שלו כדי שהם יוכלו לבדוק.
הסרטון ההוא נבדק ונפתח.
למה שלא יעבוד גם אצלך? -
@אברהם-כהן נסתי בדיקה קלה ומהירה יותר ואני רואה שחסרים לכאורה הרבה סרטונים לפי זה
בקישור הזה ישנו 76 סרטונים על אקסל וזה רק מאתר אחד
ובאתר של מאושרי נטפרי ישנו בקטגורית אקסל רק כשלשים סרטונים
-
סליחה הנה הקישור של הנכון http://www.excelist.co.il/learn_excel/
-
@משה-זוכמיר זה בגלל שעשו הגבלה עד 30 תוצאות לחיפוש בכדי למנוע ביזבוז זמן. בכדי לראות השאר תעשה חיפוש יותר מפורט.
-
יש הרבה יותר בזבוז זמן אם אני רוצה לקבל שיעור באקסל ואני לא יודע בדיוק האיזה סרטון הוא נמצא או באיזה שם זה נקראת הנוסחה ולנסות לבדוק ולמקד את עצמי לחיפוש מדוקדק
לא?