עוד חידוש מרנין מבית נטפרי - וידאו טוב
-
@משה-זוכמיר כשפתחו אתר "ארכיון סרטים" (הגלגול הקודם של וידאו טוב) היה רשימה ונטפרי חסמו את זה עד ששינו את זה לחיפוש (האתר לא נבנה ע"י נטפרי אלא ע"י מתנדב [ @אברהם-כהן ])
-
אני מבין
לדעתי צריך להיות הגדרה שבסרטונים מקצועיים כגון המדובר לא תהיה הגבלה של 30 סרטונים
בן אדם לא מבלה בדברים כאלו לשם בילו שרוצים למנוע אלא בילו לשם מציאת פתרון ל.... מקצועי -
@משה-זוכמיר אמר בעוד חידוש מרנין מבית נטפרי - וידאו טוב:
לדעתי צריך להיות הגדרה שבסרטונים מקצועיים כגון המדובר לא תהיה הגבלה של 30 סרטונים
בן אדם לא מבלה בדברים כאלו לשם בילו שרוצים למנוע אלא בילו לשם מציאת פתרון ל....רעיון מצוין - שבתגיות מסוימות לא תהיה הגבלה של 30, @אברהם-כהן .
-
בהצלחה ר' אברהם
-
@משה-זוכמיר אני חושב שסרטונים שדורשים הרשאה נמחקים מהאתר של המאושרים (לא בטוח, רק נדמה לי).
משום שמי שיש לו סיסמה יודע גם איפה הסרטונים, ומי שאין לו, לא צריך אותם.
זה לא אומר שהם לא פתוחים. -
מה קשר אני לא משתמש בסרטונים שצריכים הרשאה
איזה הרשאה צריך לסרטונים האלו http://www.excelist.co.il/learn_excel/
-
@משה-זוכמיר הוא התכוון ל- @צרכן
-
@משה-זוכמיר סליחה, חשבתי שהמשיכו באותו נושא.
-
למעשה
אתה מסדר את הענין?
-
@משה-זוכמיר אני לא בטוח ש @אברהם-כהן יכול לעשות את זה על דעת עצמו.
כש @נטפריס יצר את הגלגול הראשון של האתר כשכל הסרטונים פתוחים, האתר נחסם.
הקיצר, כנראה צריך לזה אישור מ @administrators . -
-
@dLive אמר בעוד חידוש מרנין מבית נטפרי - וידאו טוב:
@משה-זוכמיר אני חושב שסרטונים שדורשים הרשאה נמחקים מהאתר של המאושרים (לא בטוח, רק נדמה לי).
זה לא אומר שהם לא פתוחים.
@DovidStroh
שלום וברכה,
אם אכן אלי התכוונתם לא ברורה לי תשובתך. אולי אבאר את מה שאמרתי: כשבקשתי לפתוח סרטון של אתר מסוים של קורסים און ליין הפתוחה בנטפרי, אמרו לי שאין כעת אפשרות לבדוק אותם, מה שהיה מאוד תמוה בעיני מאחר וכל התועלת של האתר המדובר היא דרך סרטוני הקורססים ... -
@אברהם-כהן אמר בעוד חידוש מרנין מבית נטפרי - וידאו טוב:
כפי שכתב @dLive אני לא יכול לעשות שום שינוי בצורת החיפוש בלי אישור מ @magicode , הסיבה שאני לא ממהר לבקש את האישור היא כי אני לא יודע מתי אוכל לשבת על זה. כשיהיו עדכונים אשתדל לעדכן בל"נ
אולי בנתיים אפשר לפרסם רק את הרשימה של הסירטונים הרלוואנטים לפי נושאים, כך שאפשר לגשת ישר לנושא המבוקש בידיעה מראש שהנושא אכן קיים
-
@צרכן אמר בעוד חידוש מרנין מבית נטפרי - וידאו טוב:
@אברהם-כהן אמר בעוד חידוש מרנין מבית נטפרי - וידאו טוב:
כפי שכתב @dLive אני לא יכול לעשות שום שינוי בצורת החיפוש בלי אישור מ @magicode , הסיבה שאני לא ממהר לבקש את האישור היא כי אני לא יודע מתי אוכל לשבת על זה. כשיהיו עדכונים אשתדל לעדכן בל"נ
אולי בנתיים אפשר לפרסם רק את הרשימה של הסירטונים הרלוואנטים לפי נושאים, כך שאפשר לגשת ישר לנושא המבוקש בידיעה מראש שהנושא אכן קיים
זה כבר קיים, יש רשימה של תגיות לפי קטגוריות, ויש אפשרות חיפוש תגיות בשדה של החיפוש תגית, כשמתחילים להקליד תגית, הוא מביא רשימה של הצעות של תגיות שמתאימות לתווים שהוקלדו
-
@צרכן אמר בעוד חידוש מרנין מבית נטפרי - וידאו טוב:
שלום וברכה,
אם אכן אלי התכוונתם לא ברורה לי תשובתך. אולי אבאר את מה שאמרתי: כשבקשתי לפתוח סרטון של אתר מסוים של קורסים און ליין הפתוחה בנטפרי, אמרו לי שאין כעת אפשרות לבדוק אותם, מה שהיה מאוד תמוה בעיני מאחר וכל התועלת של האתר המדובר היא דרך סרטוני הקורססים ...אמרתי ש @dLive התכוון להנושא שלך - "סרטים שניתן לצפות רק עם סיסמה"
@dLive אמר בעוד חידוש מרנין מבית נטפרי - וידאו טוב:
אני חושב שסרטונים שדורשים הרשאה נמחקים מהאתר של המאושרים (לא בטוח, רק נדמה לי).
זה לא אומר שהם לא פתוחים.