מגבית דחופה!
-
לא כ"כ אוהבים את זה פה.. אבל המתחיל במצווה (תרם לנטפרי [כדי לקבל נקודות]) אומרים לו גמור (תתרום הלאה)..
אז, היום ה31 לחודש למספרם מניינם וגו' ומחר מתחיל חודש חדש לגבי הנקודות..
ואני באמצע העבודה.. תקוע.. ואנה אני בא.. וכן, תרמתי ורכשתי נקודות אבל החודש היה הרבה עבודה כנראה.. וזיכיתי את המערכת בעוד כמה אתרים חדשים למאגר, אז אנא עיזרו לעזור לעצמי.. ומי שיש לו מיותר שיודיע לי ואני יתן לו לינקים לפתיחה.
תודה מראש. -
@למדן-וידען
יש לי עוד 20 נקודות החודש.
אבל הבעיה שלי היא אחרת: אני עובד על נטסטיק שתמחדש ב-22 לחודש (RL), וכמעט בטוח שעד ה-10 זה ייגמר.
אתה תתרום לי אז ג'יגה?בשמחה. תשלח.
-
תעלה לפה את האתרים. כבר ימצא מי שישלח. (אני מתנדב גם)
-
תודה (+ ^) לכולם לפי שעה מצאתי את מה שהייתי צריך באתר שכבר היה פתוח. בכל אופן אני מאמין שעוד מעט אני יתקע שוב.
-
א. קבלו: https://www.youtube.com/watch?v=VHD9fHCxBa4
ב. מי שמשתמש / יש לו מידע לשימוש בframework בשם laravel אני ישמח לקבל.מי שתפס ראשון שידווח שלא יתבזבזו נקודות.
תודה -
@למדן-וידען שלחתי
-
זכית במצווה ועל זה מגיע לך (^ - מוניטין).
רק תעדכן בבקשה כשזה מאושר. -
@למדן-וידען עדיין לא אושר
-
@למדן-וידען סתם כך הייתי ממליץ לך לפתוח חשבון בויקי (ולכתוב את האימייל) שע"י יש אפשרות לשלוח הודעות אישיות באימייל (האימייל שלך לא יהי' חשוף לאף אחד ע"י זה)
-
@למדן-וידען הווידאו אושר
בהצלחה -
@מרדכי אמר במגבית דחופה!:
@למדן-וידען סתם כך הייתי ממליץ לך לפתוח חשבון בויקי (ולכתוב את האימייל) שע"י יש אפשרות לשלוח הודעות אישיות באימייל (האימייל שלך לא יהי' חשוף לאף אחד ע"י זה)
בוצע.
@מרדכי למה לא יהיה חשוף? בדקתי עכשיו ובכל שליחת מייל זה מגיע כאילו מייל רגיל עם כל הכתובות. -
@למדן-וידען צודק. טעיתי
-
איך עושים כדי שיכלו לשלוח לי מייל דרך ויקי??
-
@frize37
@DovidStroh אמר במה זה דף משתמש בנטפרנדס?:@frize37 אפשר לשלוח אימייל רק למשתמשים שאושרו בהגדרות שלהם ("לאפשר למשתמשים לשלוח לי דואר אלקטרוני")
ע"י דף זה
(המנהלים יכולים לבטל את זכות משתמש ספיציפי לשלוח אימייל) -
@DovidStroh ולא הבנתי!!
-