Anywhere
-
האם קיים דבר כזה Anywhere auto? כמו שיש לvpn?
מה הסיבה שמופיע לי בתדירות גבוהה שגיאה בAnywhere שם משתמש וסיסמא שגויים או לא נמצא שרת נטפרי?
וכן מה הם המספרים שמופיעים בחלון? זה מהירות הורדה והעלאה?
תודה
@clickone -
@ee שם משתמש זה בגלל שצריך לחכות כמה דק' בין ההתחברות
ובישן זה עושה קצת פחות בעיות אלו
ולא נמצא שרת זה אומר שאין לו חיבור כלל
וניחשת טוב במספרים -
@מיציבושי לא הבנתי מה הכוונה שצריך לחכות כמה דקות בין ההתחברויות
זה בדיוק מה שאני שואל למה הוא לא מוצא שרת אם יש שרת? בvpn לא זכור לי שהיה לי ברצף הזה
איך יכול להיות שיש לי 122 מגה הורדה מה לעשות ככה רשום -
@מיציבושי
לא נראה לי שיש לי כזאת מהירות הורדה של יותר מ200 מגה.... -
@ee מה הבעיה הורדה זה 13.6 והלעאה 27310
-
יותר נראה לי שזה אומר כמה מגה הורדתי בפועל
-
@ee אה נכון יכול להיות סליעחה
-
@מיציבושי העלאה של 300 מגה??!!?!?!?!
-
ב-netfree anywhere, אם מופיע שם משתמש וסיסמא שגויים זה גם יכול להיות שהיוזר בשימוש במקום אחר.
-
@baruch לא, זה מופיע גם בלי שמשתמשים במקום אחר
-
@ee יתכן שזה עדיין תקוע מההפעלה הקודמת.
-
@למדן-וידען לא יודע אני רק יודע דבר אחד שמדי פעם הוא מתנתק בלא הודעה מוקדמת ואז לא מצליח להתחבר אא"כ אני מחכה קצת
יש מה לעשות? -
@ee זה מאשש את שכתבתי.. אגב, הוא מתנתק מן הסתם כי החיבור אבד לו.. שמור על חיבור רציף זה יעזור.
-
@למדן-וידען זאת בדיוק הבעיה שהvpn ידע גם להתמודד עם חיבור חלש יותר והAnywhere לא מצליח וגם כשvpn התנתק היה יותר פשוט לחבר אותו שוב או בלחיצה או בaotuvpn אבל בAnywhere אין את הפתרונות האלו וכל התנתקות זה הרבה זמן עד שמתחבר.
אז מה עושים? -
@ee אתה צריך לחכות דקה בין ניתוק לחיבור.
אני חושב שהנושא הזה של חיבור אוטו' באניוואר הוא ענין של זמן. שזה יתווסף. (אני זוכר שבאחת הגירסאות הראשונות הוא אכן היה מתחבר אוטו')הסיבה שאניוואר צריך תקשורת יותר יציבה זה ההצפנה הגבוהה שבה הוא משתמש. ולכן הוא קצת יותר איטי מחיבור PPTP רגיל.
-
@clickone תודה על תגובתך.
אני עוד אסתדר אבל כמו שהבנתי אוטוטו זה יוצא לקהל הרחב אז אני משמש בתור שפן ניסויים [בגאווה] ויכול להתריע על תקלות.
כי נראה לי שזה קצת נושא קריטי החיבור האוטומטי וזה שלא צריך לחכות דקה בין חיבור לחיבור והתנתקויות יותר מvpn
אני מאמין שרוב האנשים יסכימו לוותר על תוספת האבטחה בשביל המהירות והיציבות אז אולי לתת אופציה כזו.