העדר כרטיסית צד באתרים מאובטחים?
-
@administrators מדוע באתר של בנק הפועלים אין כרטיסיה לדיווח על תמונות?
אני לא יכול לדווח שם על תוכן לא ראוי.
אי אפשר גם לבחור את התמונה כי זה לא ממש תמונה, אם אני עושה מקור מסגרת הוא מציג לי משהו כזה:
}
}</style>
</head>
<body dir="rtl"><div class="quick-loan">
<h1>רוצה לשדרג את החופשה הקרובה?</h1><p>בקש עכשיו <span class="amount"><span class="currency">₪ </span>20,000</span>ל-36 חודשים</p> <a class="btn-red-arrow" target="_top" rel="nofollow" href="https://login.bankhapoalim.co.il/portalserver/mortgageLoan_request?realMessageTypeCode=1&skipFirstStep=true&creditProductId=11010&loanPurpose=8&requestedLoanAmount=20000&requestedLoanPeriod=36">מתאים לי חופשה!</a>
</div>
</body>
</html>
מה עושים? -
@יוליוס תגלוש לאתר המותאם לציבור הדתי והחרדי:
https://login.bankhapoalim.co.il/bsd?reqName=getLogonPageBsd
ותרווה נחת.אגב, @administrators יש משהו שלא ניתן לעשות באתר החרדי?
אם לא, ניתן אולי לחסום את האתר הכללי, או להפנות את הגלישה לשם.. (אולי הודעה שעדיף וכ"ו ולחצן להפניה..) -
@למדן-וידען תם עידן אתר חרדי
אני משתמש רק בחרדי ולאחרונה הקישור שהבאת מפנה לאותו אתר של פועלים החילוני ויש תמונות חסומות שם וכן אין אזהרות בפתיחת קישורים כמו שהיה עד היום
למי זה קשור את מי צריך לשאול ע"ז ???
ו @יוליוס אני ממליץ שבסכ"ה תרענן תדף בקונטרול +F5 כי אצלי הכל חסום מסתבר שפתוח אצלך כי זה שמור בזיכרון המוטמן -
@יוליוס גם אני נתקלתי בזה.
כל הכבוד לך שאתה לא מרפה!!!!!!!!!!!!!!!!!
ולענייננו: תשלח פניה ללא נקודה למערכת הפניות. ואם אתה לא שולח, תכתוב כאן, ואני אשלח. -
ו @יוליוס אני ממליץ שבסכ"ה תרענן תדף בקונטרול +F5 כי אצלי הכל חסום מסתבר שפתוח אצלך כי זה שמור בזיכרון המוטמן
כנראה לא שמת לב, זה עדיין קיים!
-
פוסט זה נמחק! -
הפניה טופלה ביעילות, על אף מורכבותה, והתמונה נחסמה.
-
@מיציבושי אמר בהעדר כרטיסית צד באתרים מאובטחים?:
@למדן-וידען תם עידן אתר חרדי
אני משתמש רק בחרדי ולאחרונה הקישור שהבאת מפנה לאותו אתר של פועלים החילוני ויש תמונות חסומות שם וכן אין אזהרות בפתיחת קישורים כמו שהיה עד היוםשים לב, כרגע זה באמת מפנה לאתר הכללי, אך עם פרמטר 'bsd', שזה אומר שמוצגים תכנים המותאמים לציבור החרדי, וכמו כן הוא מתריע על קישורים חיצוניים. ואכן התמונה שדובר כאן עליה, אינה מופיעה שם!
זה נראה שהם עשו איזשהו שדרוג בעניין.