התלבטות אחרונה בדרך לנטפרי...
-
@אורי כיצד אפשר לפנות אליך במייל? (במקרה שהתכונת בקשר לועידת הרבנים)
-
@yam
תוכל לפנות אלי להצטרפות .
אשמח לעמוד לשירותך.
-
@yam אמר בהתלבטות אחרונה בדרך לנטפרי...:
תודה לכולם. ברגעים אלו שלחתי את טופס בקשת הניתוק.
ושמחתי לפגוש חברים טובים כמוכם...
ועכשיו הגיע תור הwifree
אני מקווה שאתה מבין את נחיצותו -
@מובהק אמר בהתלבטות אחרונה בדרך לנטפרי...:
תודה לכולם. ברגעים אלו שלחתי את טופס בקשת הניתוק.
ושמחתי לפגוש חברים טובים כמוכם...
ועכשיו הגיע תור הwifree
אני מקווה שאתה מבין את נחיצותואתה מתכוון לתוכנה שחוסמת אפשרות להתחבר לרשת שאין בה נטפרי?
-
אתה מתכוון לתוכנה שחוסמת אפשרות להתחבר לרשת שאין בה נטפרי?
בדיוק.
אגב, הצטרפות נעימה... -
חברים. אני רואה שעודדתם אותו, וכל הכבוד על כך.
עכשיו אני צריך שיעודדו גם אותי...
אצלי זה כבר לא התלבטות אחרונה אלא התלבטות לאחר מעשה...חיברתי אתמול את הראוטר בבית הורי לנטפרי, דרך r-l. לפני זה היינו באתרוג.
יש תלונות רבות על הדברים הבאים:
א. סרטונים באתרים (שכבר פתוחים!).
ב. ארכיונים בגוגול דרייב.איברא, ראיתי שכבר דובר על ב עניינים אלו באשכול "מה הייתי רוצה", אבל שאלתי העיקרית היא - האם לדעתכם דברים אלו יקרו בקרוב? כי א"כ אוכל להרגיע את בני משפחתי ולהגיד להם שזה עניין של זמן והכל יסודר.
-
@מ.-פינחסי אמר בהתלבטות אחרונה בדרך לנטפרי...:
חברים. אני רואה שעודדתם אותו, וכל הכבוד על כך.
עכשיו אני צריך שיעודדו גם אותי...חיברתי אתמול את הראוטר בבית הורי לנטפרי, דרך r-l. לפני זה היינו באתרוג.
כל הכבוד !
עשית את הדבר הנכון
-
@מ.-פינחסי שלח מייל לבעל הארכיון שיצור עותק של הקבצים וישתף בשיתוף פרטי (ותגיד לעוד 3 חברים שלך שישלחו לו...).
וכן לבעל האתר המפרסם סרטונים מיוטיוב שלח מידע על נטפרי ועל כך שניתן להגיע לציבור רב נוסף באמצעות בדיקת הסרטון\שמירתו בשירות אחסון אחר.
אם יתמזל מזלך והם יסכימו - זה יהיה טיפול מהיר יעיל ו..עצמאי. -
אני מכיר את בעליו של הארכיון, וזה פשוט לא שייך.
זה שוקל עשרות רבות של g"b, וזה מורכב מכמה וכמה אימיילים.
-
אני שואל בעיקר - על בסיס נסיונכם, כאשר נטפרי אומרים שפיתרון לבעיה מסיימת נמצא בפיתוח. ענין של כמה זמן זה?
-
אני שואל בעיקר - על בסיס נסיונכם, כאשר נטפרי אומרים שפיתרון לבעיה מסיימת נמצא בפיתוח. ענין של כמה זמן זה?
בלשון עדינה - לא תמיד זה מיידי.
אך נטפרי עובדים כל הזמן כמו סוס עבודה - זה בטוח!!! -
מה זה נקרא פיתוח? זה כמו: כמה עולה רכב?
תלוי מה מו מי.
לא ניתן לשער כמה זמן ייקח, זה ממש לא צפוי הבעיות צצות ועולות עד כדי שזה לא בטוח שבכלל יקרה..
מה שכן, יש כאן עניין של הרגל בשבילם (אא"כ זה צורך בסיסי בגלל סיבה מסויימת) תמתין מעט והדרישה הזאת תרד.
תעזרו חיל ואורך רוח, בהצלחה -
האם שמעת פעם מאיש מוסמך בנטפרי שהפתרון לשיתוף ציבורי בגוגל דרייב הוא בפיתוח? אם כן, שתף אותנו, זה ממש מעניין.