הפעלה אוטומטית באניוואר
-
@administrators אולי כבר דיברו על זה, אבל מפריע קצת שכל פעם צריך להתחבר ידנית וזה לא מתחבר אוטומטית, וגם כל פעם שעוזבים את המחשב לכמה דקות והוא מציג את מסך הנעילה, צריך שוב להתחבר.
הצעה לשיפור... -
@administrators גם אני מצטרף לבקשה של @יוליוס
-
@smk148 @יוליוס תוסיפו את הבקשה במה הייתי רוצה לשפר בנטפרי
-
@מעמד אני חושב שאולי כדאי להוסיף את זה שם אבל עדיין יש אינטרס בפוסט נפרד כי ישנם דברים נצרכים וחשובים אמנם אבל עדיין הם כבר קיימים הרבה זמן לכן הסיכוי שכולם ישתנו במהירות הוא רחוק הכל ייקח זמן ובתורו.
אבל כאן מדובר במשהו חדש שמתחיל וכדאי וחשוב שהמפתחים יהיו מעודכנים בצרכים החשובים שידעו לשפר תוך כדי תנועה. -
@aiib @מעמד @יוליוס
הוספתי שם בקשה אבל אני חושב כמו @aiib שכדאי לפתוח על זה דיון על מנת ש @administrators יבינו עד כמה זה חשוב -
כל הויפיאנים יורדים בעוד כמה ימים
מנסים להרחיק את הגישה אילהם לא נראה לי שיטופל
זה לא לכתחילה זה בדיעבד שבדיעבד משתמש שצריך ורוצה הגנה ההגנה צריכה להיות מושלמת
פתרון אחד וטוב יהיה וייפרי בשילוב אניואיור -
@מיציבושי אמר בהפעלה אוטומטית באניוואר:
כל הויפיאנים יורדים בעוד כמה ימים
מנסים להרחיק את הגישה אילהם לא נראה לי שיטופל
זה לא לכתחילה זה בדיעבד שבדיעבד משתמש שצריך ורוצה הגנה ההגנה צריכה להיות מושלמת
פתרון אחד וטוב יהיה וייפרי בשילוב אניואיורוודאי שיש וויפרי בלי זה זה לא שווה כלום.
ולמיטב הבנתי האניוואר אמור ב01/04 למניינם לעלות רשמית במקום כל הויפיאנים האחרים או לפחות במקום אורי וירטואל כך שהשיח לגביו לדעתי נכון לקראת השקתו הרשמית @מיציבושי תקן אותי אם אתה יודע שאני טועה. -
-
@smk148 אני מתקן ואומר שלא יהיה השקה אלא השתקה של כל הויפיאנים כולל הכל
ומי שיהיה לו סיבה מוצדקת וחזקה שתמצא חן בעני נטפרי יוכל לקבל משתמש לאניואיר זה הכל
כי נטפרי רוצים לצמצם תדבר הזה כך הבנתי וד"ל
רק מעניין אותי אם יהיה אפשרות של אניואיור חד פעמי לזמן מוגבל למשל עד היום כשנסעתי לחו"ל השתמשתי באורי וירטואלי מהיום מה אני יעשה ? -
@מיציבושי צודק, אבל עדיין צריך לשפר את זה לטובת החוצניקים ומי שמשתמש הרבה בחו"ל כמוני למשל.
ואני מאמין שיאשרו לך חיבור לצורך נסיעה לחו"ל או משהו כזה -
@smk148 @יוליוס @מיציבושי וכל השאר....
חיבור אוטו' זה משהו שבטיפול.
לגבי וויפרי, אני אישית בדעה שלא יוכלו להתחבר לאניוואר מי שאין לו וויפרי. [במידה ויש לו ווינדוס ולא לינוקס](בניגוד לשאר הספקים ששם אין חובה לזה)
@מיציבושי אני לא חושב שיש השתקה.
תהיה השקה של אניוואר, שיחליף את אורי וירטואל.
העניין הוא לתת רק למי שצריך, ולא סתם שיהיה בארסנל.....
ומי שיוצא לחו"ל זה נראה לי סיבה מספיקה..לגבי אניוואר זמני לכמה שעות (למי שברכבת לדוגמא, ואולי אולי גם להדגמה לחברים וכו'...) אני יודע שזה משהו שבתיכנון ללא תאריך יעד.