מחשב מוגן גם בלי חותמת
-
@957 אמר במחשב מוגן גם בלי חותמת:
כן בתוכנית , אני ממתין שיאשר שזה עובד לו .
אולי תעשה את זה בסקריפט, שיהיה יותר ויזואלי, (עם התראה שהפעולה הצליחה).
ואגב, אתה יודע אם זה צורך Framework 4? כי חבר שלי אמר לי שהוא הסיר את ה-Framework , ומאז לא מופיע לו סמל הוויפרי, כמובן שהרגעתי אותו שכנראה החסימה פועלת, וזה רק הויזואליציה. -
@957 אמר במחשב מוגן גם בלי חותמת:
@yam
צירפתי פה קובץ שאמור לבצע את הפעולה
להוריד ולהפעיל כמנהל, נא עדכן שזה עובד.
................................
אנטי וירוס ESET בעברית לרכישה אונליין לחץ כאן
תודה על הקובץ, הפעלתי אותו אבל אין לי אפשרות לדעת אם זה אכן עבד או לא, כי לא שמתי לב מתי בדיוק ההודעות מופיעות.
-
@yam
ההודעות מופיעות בהפעלה של המחשב / בחיבור-ניתוק של כבל הרשת.
...............................
-
לצערי עדיין לא עובד, ההודעות ממשיכות להופיע
-
@yam
תנסה ללחוץ לחצן ימני >הפעל כמנהל.
...............................
-
@yam עדכנתי במעט את הקובץ ,תוריד מהקישור למעלה ותפעיל כמנהל .
תפעיל מחשב מחדש ותאמר אם זה עדיין מציג.
............................
-
הפעלתי מחדש, ולא היה גישה לאינטרנט [מקווה שלא קשור לקובץ שהעלת], רק לאחר שניסיתי להתקין שוב את הויפרי, הרשת חזרה לתפקוד. ומכיון שהויפרי נסגר, הייתי צריך להתקינו מחדש וממילא ההודעות גם חזרו.
בקיצור היה קצת בלגן, ועכשיו כבר מאוחר בשביל להפעיל מחדש, אז בעז"ה מחר.
ותודה על הדאגה!
-
@yam הסדרת?
אתה יכול לפנות אלי במייל -
-
@5566NEWbrs צריך לבקש מ @zvizvi שיעלה לאתר שלו.
-
@5566NEWbrs אמר במחשב מוגן גם בלי חותמת:
@957 זה לא יעבוד, כי WifreeTray לא מוגדר כסרויס. אפשר לראות בתמונה.
@yam יש כאן משהו שנבדק וכנראה יעבוד חייב להפעיל כמנהל.
אפשר להחזיר את המצב לקדמותו עם זה.
הפעלתי כמנהל, אבל החלון לא נסגר לבד, וכפי הנראה הוא 'נתקע' באמצע הפעולה, וההודעות ממשיכות להופיע כרגיל.
הנה תמונה:
-
@yam לא....
בשורה האחרונה הוא כותב לך ללחוץ על איזה מקש כדי לסגורזה בכוונה. כדי שתדע שהפעולה הושלמה...
-
@yam החלק הראשון (של כיבוי ההודעות) נראה שעבר חלק.
החלק השני, שזה שבפעם הבאה שידליקו את המחשב לא יהיה הודעות, נראה שהסתבך (אלא אם כן התמונה היא מהפעם השניה שהפעלת את הקובץ...).
אגב, כדי להחזיר את המצב לקדמותו צריך לפתוח את המחשב מחדש (לעת עתה, אם יהיה זמן נשנה את זה - לי או למישהו אחר שמתנדב).
עריכה: הקובץ (השני שמחזיר את המצב אחורה) הוחלף ומעתה אין צורך בהפעלה מחדש. יש להפעיל כמנהל. אחר הפעלת הקובץ יש ללחוץ על מקש כלשהו כדי שהחלון השחור ייסגר. אם יש בעיה כדאי לצלם ולהעלות כדי שהיא תיפתר... -
תודה על כל המאמצים!!!
הורדתי את הקובץ שוב, הפעלתי כמנהל, לחצתי על אנטר, אבל ההודעות ממשיכות להופיע! אולי יש בעיה במחשב שלי... אולי צריך גם להפעיל מחדש...
-
@yam קצת מאמצים, בסוף זה יעבוד.. שיניתי קצת עכשיו, אולי יעבוד. אין בעיה במחשב שלך, זה בטוח. רק שזה win7 ואין לי מולי את הדבר הזה. צילום מסך של החלון השחור יעזור.
למעשה זה לא מפסיק על השניה, זה לוקח זמן. תלוי ב'עדינות' של המחשב. אפשר לראות אם הסמל של התוכנה בשורת המשימות נעלם כשמעבירים עליו עכבר (אולי ב-7 צריך ממש לנסות ללחוץ..) ואז לא יופיעו יותר ההודעות.
יש מישהו שמוכן לחפש בוינדוס 7 בעורך הרישום את המחרוזת WifreeTray איפה היא מופיעה ולכתוב כאן?
או לחילופין לתת לי כמה שניות לראות מרחוק? -
@5566NEWbrs, אני מבין שאם אני יתן לך שליטה על המחשב מרחוק, תוכל להבין בדיוק איפה הבעיה. אז תפנה אלי בבקשה למייל, ותעדכן אותי אחרי שרשמת אותו.
תודה רבה!
-
אם מישהו נתקל במצב שהגלישה לא נפתחת כשמדליקים את המחשב מחדש, והוא השתמש בסקריפט שיש כאן, נא לעדכן.
-
שלום לכולם!
כפי שכבר אמרתי כמה פעמים, יש כאן אנשי חסד נהדרים, מקסימים ומופלאים.
במקרה שלנו, הופיעו שתי מלאכים, הלא הם, @957 שהעלה קובץ כדי לסדר את הבעיה. אמנם היה צריך עוד שיפורים, אבל הרצון הטוב לעזור שווה הרבה יותר.
וכאן התודה המיוחדת למלאך השני, הלא הוא @5566NEWbrs שהשקיע ממיטב זמנו כדי לבדוק ולחקור כיצד התוכנה עובדת, וב"ה התקיים בו מה שאמרו חז"ל "יגעת ומצאת - תאמין", שכעת אפשר שלא להציג את ההודעות של 'גלישה נפתחה' ו'גלישה נסגרה'.
מצורף כאן שתי הקבצים ש @5566NEWbrs הכין. יש להשים את הכל בתיקייה אחת, לא משנה איזה.
כדי להסיר את ההודעות יש להפעיל את הקובץ 'הסר הודעות', וכדי להחזירם בחזרה יש להפעיל את הקובץ 'החזר הודעות'.
הקובץ צריך להיסגר לבד, אין להפסיק את פעולתו באמצע.
ושוב תודה ל @5566NEWbrs על כל ההשקעה והמסירות הגדולה
-
@5566NEWbrs להתעניינות גרידא, אם תוכל להסביר קצת מה הולך שם בקובץ, ולמה אי אפשר פשוט לסיים את הWiFreeTray.exe, ולהחזירו לפעולה בחזרה, כשרוצים שיופיעו הודעות?
-
@yam אמר במחשב מוגן גם בלי חותמת:
שלום לכולם!
ב"ה הצטרפתי לנטפרי, בזכותכם!
התקנתי גם את התוכנה שחוסמת כל התחברות לרשת שאין בה נטפרי, וכנראה שמאז מופיע לי החותמת של 'מחשב מוגן נטפרי' בצד שמאל של המחשב.
יש אפשרות להסיר את החותמת הזו?
אשמח לדעת איך ניתן להתקין את התוכנה הזאת!!!