פלאפון של נתיב קהילות
-
יש לי פלאפון של נתיב קהילות וכשאני מתחבר ל wf בבית שזה של נטפרי הוא מתחבר אבל לא מקבל אינטרנט . מישהו יודע לעזור? 019 אומרים שהכל בסדר, נטפרי אומרים שהכל בסדר, ב wf אחר הכל בסדר. עד לפני יומיים זה עבד בסדר
-
@0533121600 נסה לגלוש ממכשיר אחר ברשת של נטפרי. אם הכל בסדר נסה להתקין תעודות אבטחה. ובדוק כאן.
-
זה הפסיק לעבוד לפני יומיים, וזה בעיה כללית עם המכשירים של נתיב, בעיקרון הבעיה היא אצל נתיב שהם שינו משהו, גם אני חוויתי את הבעיה, ומתכנן לפנות לנתיב. כנראה הם שינו משהו בVPN.
-
@park הוא אמר שב WIFI אחר זה בסדר
אז אולי נתיב חסמו את נטפרי -
הם כנראה שינו משהו בVPN, וצריך לפתוח את זה בנטפרי. שלחתי הקלטת תעבורה לנטפרי, ואמרו לי שהם לא מתעסקים עם סמארטפונים, כך שמה שנותר הוא רק לפנות לנתיב.
-
תעודת אבטחה יש?
http://softwares.center/
חפש כאן -
@מיציבושי תוקן.
-
@מיציבושי אמר ביש לי פלאפון של נתיב קהילות ואני מתחבר ל wf שזה של נטפרי של הבית הוא מתחבר ולא מקבל אינטרנט. מישהו יודע לעזור? 019 אומרים שהכל בסדר נטפרי אומרים שהכל בסדר:
איך מורדים לפלאפון תעודת אבטחה ? אין לי דפדפן
-
@0533121600
אין צורך להוריד תעודות אבטחה .זאת לא הבעיה שלך.
............................
אנטי וירוס ESET בעברית לרכישה אונליין לחץ כאן
-
גםלי יש של נתיב ואני בrl ויש את אותה בעיה ??? מישהו פנה לנתיב כבר?
-
@Beni פנה אליי ונראה מה ניתן לעשות אולי נפנה לנתיב.
-
-
-
@בן-של-מלך יש איזה התקדמות? מישהו יודע? אני דיברתי אם נתיב ביום חמישי והם אמרו שהם בודקים את הנושא . איך אפשר לדעת האם יש שינוי
-
טרם מקווה שמחר נוכל לפתור.
-
בנתיב למיטב ידעתי לא השתנה דבר בימים האחרונים.
-
@0533121600 אמר ביש לי פלאפון של נתיב קהילות ואני מתחבר ל wf שזה של נטפרי של הבית הוא מתחבר ולא מקבל אינטרנט. מישהו יודע לעזור? 019 אומרים שהכל בסדר נטפרי אומרים שהכל בסדר:
@מיציבושי אמר ביש לי פלאפון של נתיב קהילות ואני מתחבר ל wf שזה של נטפרי של הבית הוא מתחבר ולא מקבל אינטרנט. מישהו יודע לעזור? 019 אומרים שהכל בסדר נטפרי אומרים שהכל בסדר:
איך מורדים לפלאפון תעודת אבטחה ? אין לי דפדפן
אם אכן זו הבעיה אפשר להוריד את התעודה למחשב ולהעביר לטלפון. רק צריך תעודה שמתאימה לאנדרואיד לא קובץ הפעלה לווינדוס.
-
לא זאת הבעיה
-
@Beni אמר ביש לי פלאפון של נתיב קהילות ואני מתחבר ל wf שזה של נטפרי של הבית הוא מתחבר ולא מקבל אינטרנט. מישהו יודע לעזור? 019 אומרים שהכל בסדר נטפרי אומרים שהכל בסדר:
לא זאת הבעיה
אז אם זה לא משהו סודי אולי תפרט מה כן הבעיה?
-
בכיף ככל הנראה הבעיה היא בvpn שנתיב שינו בו משהו ולכן נחסם בנטפרי כמו כל חיבור vpn
זה מה שקרה למיטב לידעתי אבל בזמן בקרוב טכנאי של rl אמור ליצור איתי קשר והוא ינסה לפתוח את מה שנתקע