התחברות לנטפרי - למי הכי כדאי לפנות.
-
אוכל לעזור לך.
052-6991723
יום נהדר.
-
שנייהם נותנים אכן שירות נפלה ביותר
מכל הכיונים אבל 975 אוהב יותר את האימייל
והשני את הטלפון
כך היה נראה לי
-
@משה-זוכמיר המייל שלי מופיע פה בחתימה ואוסיף שוב ואין לי בעיה גם לתת שירות במייל yishai@isp.net.il
-
ויש גם את @frize37
-
@פרלמן-משה אם חשוב לך מחיר יותר זול פנה ל @957 להצטרפות ל019, ואם אתה צריך חיבור עם שירות זמין ומבין פנה ל @בן-של-מלך
-
למה נראה לך ש975 פחות מבין?
-
מעניין שהמספר המופיע באתרים להצטרפות לנטפרי כלל לא עולה פה
-
@פרלמן-משה יש איזשהו מונופול בקטע הזה, פעם היו מעלים קישור לרשימת הסוכנים...
-
@dLive לא מנופול אלא להחזיר טובה לאלו שנמצאים פה ועוזרים רבות לכל אחד ובכל עניין.
-
@פרלמן-משה אני אישית ממליץ לך ללכת על @957 יש להם שרות נפלא וזול.
(אני לא מכיר את הספקים האחרים אני רק יודע ש019 יותר זול) -
אני יעשה שירות לסים כשר שמשום מה לא נמצא כאן.
הוא מספק שירות מהוט [לדעתי החברה הכי אמינה אמנם עדיין בלי נסיון בנטפרי אבל חברה על רמה]
במחירים [פחות או יותר] 135 לאינטרנט ו155 לאינטרנט וטלפון ללא הגבלה -
האם יש לשים כשר מרכזיות.
אם כן זו בשורה טובה מאוד בשבילי
-
קודם כל תודה רבה לaiib
סים כשר נכנס בעז"ה בשבוע הקרוב לשוק הנייח עם חיבור ipvpn -
לא מכיר אחרים, באמת שלא, חבר שעשה חיבור לנטפרי עם סים כשר היתה לו בעית קליטה ואיטיות פה ושם, הוא רצה להגדיל ל10 במקום 3, והנציג מסים כשר הדריך אותו בסבלנות ובמסירות להגדיל את מהירות הגלישה בלי צורך ברכישת חבילה גדולה יותר. אני עזרתי לאותו חבר בתהליך כי הוא לא מבין בזה, ולטעמי, לסים כשר שירות מעולה ויחס נהדר. ושוב, מן הסתם גם לאחרים.
-
תודה רבה על המחמאות
זה מחמם את הלב ונותן דלק להמשיך -
@שלום-על-ישראל איך עושים בשביל להגדיל גלישה מ3 ל10 ללא החלפת חבילה??
-
@frize37 הוא לא החליף לו חבילה אלא הסביר לו איך למצות את אפשרויות הקליטה הנוכחיים למקסימום האפשרי שאז כבר לא יצטרך להחליף חבילה, אפילו שמן הסתם יש רווח כספי מההחלפה, ועשה איתנו בלייב שלב שלב כולל הסברים מקיפים ועוד. ושוב, אולי זו נורמה אצל כולם, אבל בימינו חברה שנוהגת לפי הנורמה זה כבר מעולה...
-
@שלום-על-ישראל אני לא יודע על מה אתה מדבר??? יש קליטה ויש חבילת גלישה..... מה הקשר ביניהם??
-
@שלום-על-ישראל
חבילת הגלישה באינטרנט סלולרי לא קשורה למהירות של הגלישה אלא לכמות.
..........................
אנטי וירוס ESET בעברית לרכישה אונליין לחץ כאן
-
@משה-זוכמיר אמר בהתחברות לנטפרי - למי הכי כדאי לפנות.:
למה נראה לך ש975 פחות מבין?
לא התכוונתי להמליץ על בן של מלך כמבין יותר מ 957 כוונתי היתה לחיבורים מורכבים יותר מרגיל, שבזה לענ"ד השירות הישיר והמבין של RL עדיף מהשירות לקוחות של 019.