הגדרות סינון נפרדות לכל מחשב
-
האם ישנה אפשרות לתת הגדרות סינון עצמאיות לכל מחשב שמחובר דרך נטפרי, למרות שכל המחשבים מחוברים דרך אותו חיבור רשת.
לשם הדוגמה, אם יש לי משרד עם כמה מחשבים ואני מעונין שמחשב אחד יוכל לגלוש בכל האתרים ומחשב אחר רק לאתרים מסוימים או בזמנים מסוימים.
האם ישנה דרך לעשות את זה בנטפרי?
א. בצורה רגילה
ב. גם אם נניח זה מצריך תשלום נפרד על משתמש נוסף אני מעונין לדעת אם אפשרי וכיצד
תודה מראש -
@6262 בצורה רגילה לא.
תצטרך VPN על כל מחשב בנפרד.
המחיר 20 ש"ח לחודש כולל התשלום לנטפרי.
תפנה במערכת הפניות, שאתה צריך VPN עם הסבר מפורט. -
@clickone אם הספק תומך בנטפרי מספיק לכאורה VPN למחשב היוצא דופן, לא כך?
ועוד נקודה, תמיד המחשב יוכל להתחבר ללא VPN ובהגדרות הסינון המורחבות כך שלא הרווחנו הרבה לכאורה. -
- כן.
- יש ראוטרים שתומכים בהגדרת VPN שם.
אתה יכול להגדיר שם VPN, ולנתב את התעבורה של אותו מחשב בראוטר. (השאלה אם תוכל להעביר PPTP על נטפרי קלאסי. [נראה לי שלא])
-
@6262 כמו שניתן להבין ממך אתה צריך מחשב אחד שיהיה חסום יותר מהאחרים, הפיתרון למה ששאלת הינו הפוך, כלמור המחשבים שפתוחים יותר יהיו עם VPN והחסום יותר יהיה בחיבור רגיל.
אבל בהחלט זה יכול להיות הוצאה לא קטנה. -
@למדן-וידען @6262
או לעשות 2 ספקים עם נטפרי ולנתב כל מחשב לפי מה שצריך.
(י ראוטרים שתומכים גם ב2 ספקים) -- נשמע לי יותר זול -
מענין, כי השימוש בהגדרות הסינון לחסימה, לא עולה לנטפרי כסף בכלל.
למה שלא יארגנו אפשרות שכל מחשב למשל, יוכל להתחבר לחשבון אחר בנטפרי (וזה עוד עם תשלום מלא)
בעבר ביקשו שיהיה אפשרות למשתמשים שונים בתוך החשבון. מה עלה בגורל הענין? -
@5566NEWbrs אמר בהגדרות סינון נפרדות לכל מחשב:
מענין, כי השימוש בהגדרות הסינון לחסימה, לא עולה לנטפרי כסף בכלל.
למה שלא יארגנו אפשרות שכל מחשב למשל, יוכל להתחבר לחשבון אחר בנטפרי (וזה עוד עם תשלום מלא)
בעבר ביקשו שיהיה אפשרות למשתמשים שונים בתוך החשבון. מה עלה בגורל הענין?מנין לך שזה לא עולה כסף? זה צורך כח מחשוב נוסף, וזה גם פיתוח נוסף להפריד את ההגדרות מרמת הספק לרמת המחשב
-
@אברהם-כהן כוונתי בשימוש רגיל בהגדרות הסינון, וכח מחשוב לא נראה לי נחשיב כעלות, בזמן שתמונות יש כאלו שהשימוש שלהם מינימלי ויש שמקסימלי. חוצמזה חלק לא מבוטל מהאנשים שמצטרפים עושים על דעת כן, שלמשל יוכלו לחסום מה שלא ירצו, ויש כאלו שרק בגלל זה מצטרפים, לדוג' אלו שרוצים רק מייל. אז מדוע שלא יוכלו להפריד את זה לבני הבית כל א' הגדרה אחרת?
@אברהם-כהן אמר בהגדרות סינון נפרדות לכל מחשב:
וזה גם פיתוח נוסף להפריד את ההגדרות מרמת הספק לרמת המחשב
זה נכון. יש אפשרות, בלי הרבה פיתוח שההגדרות יהיה עדיין ברמת הספק, אבל שהגדרת הספק לא תהיה קבועה, וכל פעם שנכנסים למחשב יצטרכו להכנס לחשבון נטפרי. (לא חשבתי ע"ז שבשביל לעקוף מספיק לעשות עוד חשבון בנטפרי..).
-
@clickone אמר בהגדרות סינון נפרדות לכל מחשב:
@למדן-וידען @6262
או לעשות 2 ספקים עם נטפרי ולנתב כל מחשב לפי מה שצריך.
(י ראוטרים שתומכים גם ב2 ספקים) -- נשמע לי יותר זוליש אפשרות להגדיר שתי ספקים בראוטר אחד על תשתית אחת?
-
@6262 כן
-
שני ספקים על תשתית אחד?
אשמח לקבל פרטים על זה