נחסם לפי תגית המוגדרת בחשבונך
-
בנטפרי יש רעיון גאוני- ישנה אפשרות לחסום אתרים בנושאים מסוימים כמו חדשות פוליטיקה ועוד ועוד
אך, כאשר נכנסים ןמחפשים בגוגל אתר מסוים שנחסם לפי תגית מסוימת ישנה ההודעה לעיל ומתחתיה כתוב "פרטים" כשלוחצים על הפרטים מופיע הכיתוב Object Object מדוע?
הרבה יותר הגיוני היה אם היה רשום שם תחת איזו תגית שאני חסמתי נחסם האתר הזה.
זה קרה לי עם האתר של דואר ישראל שהיה חסום לפי תגית, ערכתי עבודה רצינית ומעייפת וכל פעם פתחתי רק קטגוריה אחת (כמובן שהקטגוריה דואר היתה פתוחה) ובסוף התגלה שאם אני פותחת את הקטגוריה "גינון" אז הדואר נפתח....
נשמע מוזר, מצחיק?....
מה בכל זאת הפתרון לדעת? -
זה אכן היה בטעות.
כבר לא.
-
אבל עצם הרעיון אפרת @אפרת הציע שיפרט הקוטגריה שבו חסום. האם זה ניתן לישם.
ובאמת כרגע זה מאוד מזור שכל פעם שלוחצים על פרטים מה שמופיע היא OBJECT -
ועוד יותר טוב אם היה דף/מקום שניתן להזין כתובת אתר ויציג את קשרי הגומלין של התגיות שלו
ואולי גם להיפך, להזין תגית ויציג את האתרים שתחת חסותו.
זה היה עוזר להרבה. -
כל הכבוד ותודה רבה לנטפרי!
מהיום(בכל אופן היום פעם ראשונה נתקלתי)כתוב תחת איזה תגית הקישור נחסם!
שאפו -
מוזר!
אצלי לא היה כך.
האם בקהילה זה אחרת? -
@אורי
כנראה אכן זאת הסיבה.
בדקתי אתר שסגור אצלי ע"י הקהילה ולא הופיע, באתר שסגור בהגדרות החשבון וכן הופיע.
(יש בזה גם הגיון, שהרי כשזה נסגר ע"י הקהילה הוא בכל מקרה יצטרך לפנות למנהל הקהילה לבקשת פתיחה, ואין זה משנה תחת איזה תגית היא נמצאת). -
@ליכט אצלי אני גם לא רואה למרות שאני לא בקהילה, ומסונן בהגדרות אישיות.
-
@יהודי-פשוט
אולי בגלל שהכל חסום לך בברירת מחדל ?
זה כנראה מופיע רק באתר שסגור עקב תגית הנמצאת ברשימה השחורה (גם ההגיון אומר כך). -
@ליכט אני על פרופיל ברירת מחדל שהכל סגור למעט כמה תגיות בודדות שהם מוגדרים כפתוחים, ועוד כמה אתרים ברשימה ירוקה
-
@יהודי-פשוט
אז כנראה אכן זאת הסיבה. וההסבר לכאו' פשוט מאוד.
כשמופיע דף חסימה: האתר נחסם לפי תגית המוגרת בחשבונך. יש טעם שיופיע מתחתיו מהי אותה תגית שבגללה נסגר האתר.
אך כשמופיע דף חסימה: האתר נסגר בגלל הגדרות ברירת המחדל, איזה תגית אמור להופיע שם ? -
@ליכט אמר בנחסם לפי תגית המוגדרת בחשבונך:
@יהודי-פשוט
אך כשמופיע דף חסימה: האתר נסגר בגלל הגדרות ברירת המחדל, איזה תגית אמור להופיע שם ?עדיין ניתן לפרט לאיזה תגית היא שייכת שאני ידע מה לבקש לפתוח, כמה פעמים שברתי את הראש לפתוח תגית מתאימה, וכמה פעמים פתחתי משהו אחר שאני לא רציתי?
-
@יהודי-פשוט
אז תוסיף את הבקשה לרשימה כאן.