תמונה בחתימת הפורום
-
טוב, התייאשתי...
-
@האברך תשתף אותנו, אולי?
-
@dLive אמר בתמונה בחתימת הפורום:
@האברך תשתף אותנו, אולי?
יישר כח. אני מנסה להכניס תמונה בחתימה בפורום, ולא הצלחתי...
דבר נוסף (את"ל שנצליח לפתור את עיקר הבעיה הנ"ל), יש לך מושג איך מעלים תמונות נוספות לכאן ?
-
-
- חשבתי שזה מה שניסית, ורציתי לומר לך שאין צורך בכתיבת הודעה חדשה כדי לראות את החתימה. היא משתנה בכל ההודעות.
- כל תמונה שמעלים לפורום עולה לכתובת שהזכרת...
בהעלאת התמונה יש שורה ראשונה של העלאת הקובץ, ולאחר ההעלאה נוצרת שורה של הצגת הקובץ. בכל אופן, משם תוכל להעתיק את כתובת התמונה.
כמובן, מחיקת תמונה מהודעה לא אומרת שהתמונה נמחקה מהשרת, אלא רק שאיבדת את הלינק.
-
סליחה @dLive היקר על תגובתי הפזיזה... פשוט לא ראיתי את התגובה שלך. אני מקוה שהבנתי את דבריך במה שכתבת
בהעלאת התמונה יש שורה ראשונה של העלאת הקובץ, ולאחר ההעלאה נוצרת שורה של הצגת הקובץ.
דהיינו שכאשר אני מעלה תמונה, נוצרת (איפה?) שורה של לינק ששייך לפעולת ההעלאה [וזה לא רלוונטי כלל], ולאחר גמר ההעלאה נוצר לינק של התמונה.
בכל אופן, עדיין אשמח לפתרון עיקר הבעיה.
דרך אגב, ידידנו @SMK148 כבר זמן רב תקוע עם חתימה מבישהhttp://forum.netfree.link/uploads/files/1489580497840-j-hnv-nueyb.jpg?&~nfopt(r=22d7)
תודה מראש. -
-
חן חן....
עכ"פ עדיין לא ענית:
א. האם הבנתי נכון את דבריך?
ב. תכל'ס, האם יש פתרון? -
@האברך אין אפשרות להצגת תמונה בחתימה, כנראה לא קראת את האשכול...
והנה ההודעה המדוייקת, שהופיעה דווקא באשכול אחר:
http://forum.netfree.link/post/2983ובאשר לידידינו (תמיד שמח להכיר ידידים חדשים) @smk148 היה נחמד לראות את ה-Allen & Heath בתמונת הנושא שלך...
-
-
@האברך זה פשוט מתחביב נוסף שלי. שם של חברה, אני מהמר שהדגם שרואים בתמונה הוא מסדרת GLD.
האמת שיכול להיות שגם הוא סתם בחר תמונה ואני משגע את כולם לחינם. -
אין אפשרות להצגת תמונה בחתימה, כנראה לא קראת את האשכול...
והנה ההודעה המדוייקת, שהופיעה דווקא באשכול אחר:
http://forum.netfree.link/post/2983 -
-
@האברך צטט את הודעתו (רק בשביל הבדיקה) ותראה שהתמונה, הקישור והנקודות המפרידות, כולם בתוכן ההודעה.
כנראה שהוא מעתיק כל פעם. -
-
כנראה שהוא מעתיק כל פעם.
חשבתי על הכיון אבל לא סביר, תנסה להעתיק תמונה, ותראה שהיא נשלחת שוב לבדיקה, היו צריכים להרגיש את זה.
-
@יהודי-פשוט מעתיק את הקישור לתמונה.
הנה הקישור שלו: ְְ![0_1479770461972_אין-לי-אינטרנט-957jpg.jpg](/uploads/files/1479770461650-אין-לי-אינטרנט-957jpg.jpg)
-
@האברך צטט את הודעתו (רק בשביל הבדיקה) ותראה שהתמונה, הקישור והנקודות המפרידות, כולם בתוכן ההודעה.
כנראה שהוא מעתיק כל פעם.אני מנסה על הקישור שהובא כאן
יפה מאד! @dLive אתה מוכשר!
בעצם פתרת את הבעיה! -
@האברך תרשה לי להוסיף עוד משהו:
הסיבה שביטלו את התמונות בחתימה הייתה בדיוק זו. אנשים הכניסו תמונות שכאלו + כיתובים בעד נטפרי וכו'.
אחרי הכל, כולנו כאן בנטפרי, והכנסת הודעה שמודיעה לכולם ש"אתה מוגן" וכדו' מיותרת לחלוטין, לא כן? -
אפשר להודיע לחברינו @מרדכי @frize37 ו- @SMK148 על הפתרון, אני מסכם:
- אין אפשרות להכניס תמונות בחתימה (דהיינו בהגדרות הפרופיל).
- מי שרוצה להכניס תמונה, צריך: א) להעלות אותה לפורום (או שהיא כבר הועלתה). ב) להעתיק את הלינק (לחצן ימני-העתק כתובת קישור). ג) להדביק את הקישור באיזה קובץ טקסט, להכניס אותו בתוך סוגריים עגולות, ולהכניס לאחריו בתוך סוגריים מרובעות את הטקסט המופיע בתמונה. שמור את קובץ הטקסט. [אני מצרף כאן 2 דוגמאות מוכנות 1. אני מוגן נטפרי. 2. אין לי אינטרנט יש לי נטפרי]. ד) בכל פעם שכותבים משהו בפורום ורוצים להכניס את החתימה, יש להדביק את הטקסט לאחר הכתיבה.
קרדיט ל:
@DovidStroh
@dLive
הדוגמאות הנ"ל:
בהצלחה לכולם, ולילה טוב!
יואו כבר מאוחר...