מה הייתי רוצה לשפר בנטפרי.
-
הייתי שמחה עם היה אפשרות שכל פעם שאני נכנסת לאתר מסוים שאני אגדיר מראש, אחרי נגיד 10 דק' הוא יחסם אוטומטית לחצי שעה(לדוגמה)
-
יש כל מיני רעיונות כאלו שיכולים מאוד לעזור על הבעיה הגדולה של איבוד זמן.
יש גם אפשרות להגדיר זמן מסוים מראש כמה אפשר לגלוש בכלל.
גם אפשרות שיהיה דוח שבועי כמה זמן גלשו.
(אני מכיר קבוצת אנשים שבחודש אלול כתבו כמה זמן הם חשובים שגולשים כל יום בממוצע. אח"כ מלאו יומן כל יום ובממוצע היה כפול למה שהם חשובו. זה עזר להם מאוד לשקול מחדש הרגלי גלישה).על אף שזה לא סינון ממש אשמח מאוד אם נטפרי יעזור לנו גם בזה.
-
כעין מה שהציעו. ב'בחר פרופיל להפעלה כעת' בהגדרות הסינון האישיות, שתהיה אפשרות של הפעל ל-10 /30/60 דקות /קבוע.
-
ברשימת הפניות לנטפרי לאפשר תצוגה של כל הפניות גם כאלה שנסגרו כבר, עם לחצן לשחזר פניה.
לפעמים סוגרים פניה בטעות או מפני שחושבים שהבעיה כבר הסתדרה ולבסוף יש צורך להמשיך בטיפול, במצב הנוכחי הפניה נעלמת ואין גישה אליה יותר מצד המשתמש. -
-
-
במערכת הפניות: תגמול נקודות על דיווח.
היות ולפעמים יש כל מיני בעיות שלא מדווחים בזמן, ובדר"כ מדובר בעצלות, ובפרט במקומות שזה מסובך לדווח עיין כאן!
ייתכן ששוה לתגמל ע"ז נקודות, (אפשרי גם חלקי נקודות), וזה יהיה קצת תמריץ לדווח על בעיות.
(כמובן שרק אחרי שהנציג יאשר שזה דיווח, שלא יסתור את הרעיון של @AL כאן) -
הייתי רוצה שתמצאו רעיון איך יכלו להוריד קבצים מגוגל דרייב בלי לשטף באופן פרטי
הייתי בכמה חברות סינון ואף אחד מהם לא סגר לי אותם ואף פעם לא הגעתי לדברים לא ראויים -
המצב היום שבדף חסימה לסינון אישי בפרופיל ברירת מחדל, על אתר שלא פתוח מגיעה הודעה כללית "נחסם לפי הגדרות ברירת מחדל המוגדרות בחשבונך",
במקרה שכזה אין אפשרות לדעת לאיזה תגית שייך האתר, ולא יודעים מה לפתוח.
לכן בקשתי, שגם בחסימה בהגדרת סינון אישית, כשהחסימה על פרופיל ברירת מחדל, יופיע לי בדף החסימה לאיזה תגית זה שייך, שאני ידע איזה תגית לפתוח, ולא אמצא את עצמי פותח בטעות דברים אחרים. -
בתוצאות חיפוש בגוגל בהם מופיעים אתרים שכעיקרון פתוחים, יש לןעתים תוצאות מאתרים אלו שהדף הספציפי נחסם על ידי הרובט סינון טקסט, אשמח אם תשפרו שיראו X בתוצאה כזו ולא כמו עכשיו שזה נראה כתוצאה רגילה שפתוחה אך בפועל כשנכנסים זה נחסם
-
יצוא הגדרות משתמש לקובץ, כך שיוכלו להגדיר בקלות את אותם ההגדרות על חשבון אחר
-
אפשרות חיפוש תוך הפניות שלי
-
בניסיון שליחת וידאו שכבר נשלח לבדיקה ע"י משתמש אחר, שיופיע הודעה שהסרטון בבדיקה (כדי למנוע בזבוז נקודות).
-
בכרטסת של נטפרי שהלחצן "לפורום של נטפרי" יוביל ישירות לפורום ולא לקישור בדף הבית
-
רוצה להציע, שאחרי ששולחים פנייה, יהיה גרף שמציג את זמני הטיפול הנוכחיים בהתאם למספר נקודות שנשלחו בפניה הנוכחית, כמו שיש בכרטסת לגבי התמונות.
ולמה דווקא אחרי, כיון שלא יהיה מצב שבו אדם רואה שזמני הטיפול מהירים גם בנקודה אחת, ואז הוא ישלח רק נקודה אחת, ונמצאנו מפסידים את נטפרי. -
שיהיה אפשרות להוריד הקלטת תעבורה למחשב שברגע שיהיה פתאום בעיה באינטרנט יהיה אפשר להפעיל אותו עד לתקלה ולשלוח ממחשב אחר.
כי לפעמים יש בעיה בעצם הגישה לאינטרנט ואי אפשר להגיע לאזור האישי בכלל כדי להפעיל את הקלטת תעבורה. -
פוסט זה נמחק! -
שיהיה אפשרות למשתמש קהילה לצפות בהגדרות שלו
http://forum.netfree.link/topic/1727/סינון-קהילה -
לעשות סרטון הדגמה בסגנון הזה (עשיתי את זה בצורה מאוד לא מקצועית ללא תוכנות מתאימות)
https://magicode.me/send-file/file/de2b2b6f885e599c6a92314230c55594efd9d958/view
שיוכלו לראות איך זה עובד -
להוסיף הודעה בהקלטת תעבורת אינטרנט אחרי שמירת ההקלטה,
משהו בסגנון "לא מומלץ לשתף את הקישור בפורום ציבורי" וכדו'