נסטיקים
-
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
@למדן-וידען, אנא. אין שום הצדקה לפגיעה באחרים.
לא מיבעיא הכא, אלא אפי' כשזה חכמלוגים ויהירים לטעמך או לכו"ע...
הפעולה שננקטה בינתיים היא אזהרה. -
מלחיץ...
בכל אופן אולי זו הדרך להפסיק להתמכר לפורומים..
-
?What is wrong with you guys
מה זה יבוא אישי בבקשה? -
-
-
-
בכל אופן לא חושב שהגזמתי אבל אם מישהו/י נעלב/ה (בדגש..) אני מתנצל.
(הייתי מתנצל גם בלי "פעולת האזהרה" כשמישהו/י נעלבת ממני, אני לא טיפוס מעליב).
בהחלט הגזמת...
בקש מחבר טוב שיעבור על הודעותיך ויחוה דעתו.
לא צריך התנצלות צריך לדבר בהגינות וזהירות.אני רואה ש @dLive נתן אישור על ההודעה שלך אז כחבר טוב (נכון @dLive ?) אני מקבל את מה שהוא אומר..
( @dLive רק מעניין אותי מה כתבת בהודעה שנמחקה, לפני שהענישו אותי. ) -
@למדן-וידען
טכנית אני יכול לשחזר, אבל אם @נטפריס מחק הוא יודע מה הוא עשה. רמז: זו הייתה נזיפה.
שמח שאתה רואה בי חבר טוב. ובהחלט אני מסכים איתו וכבר כתבתי לך א"ז קודם (אם כי בצורה יותר עדינה). -
יש לי עד היום נסטיק של "אוקמייל" מחברת נתיב.
האם יש למישהו מושג, אם אני יכניס בתוכו סים של נטפרי 019 האם זה יעבוד?
(כי אני רוצה לעבור לנטפרי, ועד היום יש לי אוקמייל).
או שאצטרך לקנות נסטיק חדש לגמרי. -
שלום חברים
רציתי להפנות של תשומת לבכם בנוגע לנסטיקים
א. אתמול הייתי בחנויות בדוידקה בירושלים. ומכרו כמעט בכל החנויות נסטיק של חברת master link. בכל חנות מחיר אחר. חנות אחד 140 אחר 160 ועוד אחד 220 (בשבילי הסכים להוריד ל200).
ב. חוץ מהבדלים שיש במחירים, הם פשוט נוכלים. כי על הקופסה כתוב 3G/4G - וזה נראה כאילו הוא דור4. ובאמת בשני חנויות רצו לומר לי שבודאי זה דור4.... אבל האמת הוא שהקופסה היא אוניברסלי לכמה נסטיקים ולכן כתוב כן. בקפוסה מאחורה באזור התחתון כתוב בפירוש 3G. פשוט נוכלות.
ג. חייבים להיזהר בענין זה ולבדוק היטב.
ד. חוץ מזה כדי לדעת שיש 3 סוגי נסטיקים. א. 3G שזה אומר שהמהירות מקסימלי הוא 7.2 MB ב. 3.5G שזה אומר שהמהירות שלו הוא עד 21MB ולדוגמא ZTE710 שהוא נפוץ (מחירו הוא 190-200) ג. 4G שהמהירות היא עד 40MB. מחירו הוא 280 ש"ח.(אני מוכר מייבוא אישי ב210)
ה. ולכן כדי לאנשים לדעת את הפרטים הללו כי יש חילוק גדול במהירות בין כל הנסטיקים.
ו. להמלצתי נסטיק 3G לא שווה כלום. 3.5 הוא בסדר גמור. וכמובן כדי לקנות 4G שממילא אין הרבה הבדל במחיר.דיברו על זה [http://forum.netfree.link/post/2974](גם כאן)
-
-