הוט- נטפרי
-
@עילום
@סים-כשר אמר בהוט- נטפרי:בהחלט אנחנו מדברים על מוצר שנקרא ipvpn
היה כבר פולמוס הסבר על המעלות שלו
א. החסימה היא בבסיס וכל התעבורה יותר מהירה
ב. לא ניתן לשנות את הספק ע"י שינוי קוד בראוטר/מודםמה לא הבנת, הוא כותב שהמעלות הם כאלו
- מהירות (צריך לראות שזה מוכח בשטח)
- אי אפשר להחליף את הספק בראוטר שזה דווקא שדרוג משמעותי במניעת המכשולים, כשכל מי שיש לו קצת הבנה יכול להיכנס לראוטר ולהחליף לספק ברירת מחדל
-
@shraga מה הכוונה להחליף את הספק לברירת מחדל? הספק הוא הרי בתשלום ולהחליף אותו לכאורה גם בתשלום לא? וא"כ גם אפשר להחליף תשתית באותה מידה
-
בדרך כלל יש ספק מובנה עם החברות
-
@shraga זאת אומרת שגם ב019 ושאר החברות שעובדות עם נטפרי אני יכול להחליף ללא עלות ובעיה את הספק שלא יהיה נטפרי?
אם זה כ"כ פשוט אני מאמין שנטפרי היו פונים לחברות למנוע את הדבר הזה
וא"כ עדיין לא רואה את העניין הגדול בשינוי הזה בהוט עד כדי שיגבו בפער כ"כ גדול מהחברות הקיימות כיום. -
ככה זה היה בעבר, היום אני לא יודע
-
אני קראתי קצת באינטרנט על הטכנולוגיה הזאת.
להבנתי היא נצרכת לעסקים שבהם ישנם כמה סניפים.
וכשר סים ניצל את הטכנולוגיה לטובת נטפרי.
אני לא יודע מה המחיר האמיתי צריך להיות אבל גם אם זה המחיר הכי זול שאפשר למצוא, השאלה אם יש עניין לנו לקוחות נטפרי בכזאת טכנולוגיה כי לדעתי המחיר כאן יותר חשוב אז אולי כדאי להשקיע את המאמץ במשהו אחר. -
-
@clickone נכון אף אחד לא יכול להכריח אותנו לקנות.
בדברי אני רוצה כמה דברים א. אולי משאלותי יסבירו לי שאני טועה ואולי בכל אופן שווה לי להצטרף. ב. הפורום הזה הוא לטובת נטפרי ולא לטובת אף ספק והאינטרס של נטפרי [לדעתי כמובן] שיהיו בו כמה שיותר ספקים שתומכים בסינון. עד היום היו כמה ומשיטוטים בפורום ניתן להיווכח שיש בהם יותר מדי תקלות לכן שמחתי שהגיע סוף סוף שחקן לכאורה רציני יותר אבל איך אומרים לא בכל מחיר. וא"כ ברצוני ליצור קצת לחץ שאם כבר מביאים ספק רציני יותר שזה יעזור לנטפרי ולא יזיק. -
@aiib מתקלות של ספקים לא מתרשמים ע"י שוטטות בפורום, אלא ע"י חוויה אישית.
כלומר, בפורום זה הרבה יותר מנופח ממה שזה במציאות.
אתה מקבל רגשות וחוויות של עשרות אנשים לאירוע אחד. -
@dLive אני מסכים איתך.
אבל כל זה דווקא אם זה היה משהו חד פעמי אבל אם כל כמה ימים או שבועות יש כ"כ הרבה ממורמרים זה בכלל לא נשמע טוב. -
ב"ה יש היום כמה ספקים שנותנים שירות של חברת נטפרי,
אנחנו לא מורידים חלילה מהערך שלהם.
אנחנו במקביל מנסים להביא גם פתרונות זולים ברמת תשתית + ספק
כרגע הרעיון המוצע מדובר בסוג חסימה שלא היה עד היום במגזר החרדי.
שהשם ישמור את כולנו. במצב הקיים כיום ילד או עובד מתוחכם שיודע להכנס לתוך הראוטר יכול להכניס שם משתמש וסיסמה של ספק לא כשר וכ'. בפתרון המוצע לא ניתן להכניס כלל שם משתמש של ספק -
@סים-כשר דבר ראשון שלא תבין אותי לא נכון שח"ו אני מנסה לפגוע לך בפרנסה, אני לא סוכן של חברה מתחרה ולעת עתה לא חושב על הכיוון...
אני אפילו שוקל להצטרף דרכך אבל בכל אופן נראה לי שזה קצת יקר מדי. למה א"א לעשות חבילה רגילה בהוט בתוספת קטנה על עצם הסינון?!
ואדרבה אני רוצה שתשכנע אותי. ואני אתן לך כמה סיבות שכנוע [כמובן בלי לזלזל באחרות] דבר ראשון הוט זה לא כמו שאר החברות החדשות יחסית
אבל לגבי עצם טענתך של החסימה בצורה שא"א להחליפה אני חושב שזה קייים רק במקרים מסויימים כי מאיפה יביא ילד שם משתמש וסיסמא של חברה אחרת?! וחוץ מזה למי שיש wifree הוא מוגן גם מהאופצייה הזו. -
@aiib אני לא נכנס לעצם העניין, זכותך לבקש זול יותר, תשבחות ל @סים-כשר שעושה עבודת קודש.
אבל אני מאמין ומכיר הרבה בנטפרי במחשב נייח שלא מתקינים את הווייפרי, בעיקר מתמימות.
ושמות משתמשים וסיסמאות מספיק טיפש אחד שישרוף יער שלם.. בחור אחד שמפרגן לחברים וזהו..
או פשוט יותר, עובד שעושה משום מה 'שעות נוספות' במשרד.. -
@aiib אתה צודק בחשיבה לאנשים שאין להם סיכון, לעומת זה יש פה הזדמנות לא הרבה יותר יקרה מהחבילות המתחרות, פתרון יותר נקי ולפי הנראה גם יותר מהיר ובפרט בחבילה עם השיחות
כך שבשיקול היה עדיף דבר ראשון לתפוס ציפור אחת שעד היום לא היה ובהמשך להרחיב גם לתשתית + ספק למעונינים במחיר מוזל יותר -
@למדן-וידען ח"ו לא באתי לזלזל בפעולותיו של סים כשר ובמיוחד בהוספת ספק נוסף מהמעולים.
לכן חשוב לעודד את wifree/
אבל גם חשוב לדאוג שלאנשים יהיה קל להתחבר לנטפרי ואחד הדברים החשובים הוא המחיר. -
@סים-כשר אתה צודק שבחיבלה עם השיחות הפער הוא לא הכי גדול אבל בחבילה ללא השיחות הפער הוא ממש גדול -שליש.
אז אולי באמת תרים את הכפפה ותלך על החלק של תשתית+ ספק?
אגב אם כמו שאמרת שאולי יהיה יתווסף גם שיחות לחו"ל במחיר אטרקטיבי לחבילה אנחנוכבר מדברים על משהו הרבה יותר טוב אז אולי זה גם שיקול.
תודה על הכל -
בעז"ה נעשה את המאמץ להביא בחירה של מוצרים איכותיים כמובן שאנחנו שמים דגש להוזלת מחיר
שבת שלום -
@סים-כשר מעבר בין החבילות יהיה כרוך בעלות? [כולל עלות לסוכן?]
-
כיום אין אצלינו עלויות נוספות
-
@סים-כשר התכוונתי במידה ותהיה חבילה שונה עם שיחות לחו"ל או בכלל חבילה חדשה של תשתית+ ספק האם אז תהיה עלות?