אתר אליבבא ונטפרי, יש כאן מישהו שהזמין משם?
-
@יעקב.ק מה עשית? ביטלת לפחות את העסקאות בחברת האשראי?
-
@clickone אמר באתר אליבבא ונטפרי, יש כאן מישהו שהזמין משם?:
@יעקב.ק אמר באתר אליבבא ונטפרי, יש כאן מישהו שהזמין משם?:
@טרוצער הייתי מחובר תחת נטפרי..
ולכן? בגלל זה פרצו לך?
לך תדע אולי נכון מה @אברהם-כהן כתב כאן
ציטוט:
ואני לא ידעתי שהגויות יודעות את הסיסמה של הבנק שלי... עכשיו אני מבין את ההעברות לאוקראינה
-
@יהודי-פשוט פורים כבר עבר, גם פסח.
-
בעיקרון אליבבא אמור להיות כמו אליאקספרס לא?
הם חברות בת אחת של השניה
כי א"כ אלי אקספרס הכל בסדר איתם. -
@aiib אמר באתר אליבבא ונטפרי, יש כאן מישהו שהזמין משם?:
בעיקרון אליבבא אמור להיות כמו אליאקספרס לא?
הם חברות בת אחת של השניה
כי א"כ אלי אקספרס הכל בסדר איתם.התברר לי סופית שה לא קשור כלל לנטפרי אלא לכרום שמשום מה מתעקש לחסום את השימוש ב'פלאש אדובי פלאייר' -הנצרך ע"מ לשוחח עם המוכרים. ובדקתי בדפדפנים פיירוקס ואקספלור ועובד מצוין
-
@טרוצער אני נזכר עכשיו משהו שגוגל חסמו את זה כי הם עברו להגדות יותר חדשות והם מכריחים את כולם לעבור להגדרות החדשות ומי שלא עבר לא עובד
-
@יעקב-ק יש לך ככל הנראה תוכנות "לא רצויות" במחשב/בדפדפן.
אל תסיק מייד שהבעיה באתר אליבבא (אם כי בגלל נפוצותו הרחבה הוא יעד פופלרי כנראה לנוזקות אלו). -
@נטפריס ברוך בואך.
-
עיין מה שנכתב כאן: [http://www.tgspot.co.il/google-chrome-to-completely-phase-out-flash-by-end-2016/]
ותרווה נחת -
@טרוצער
אם בכל אופן תרצה להפעיל את זה בכרום, תכנס בכרום לקישור הזה chrome://settings/content
יש להעתיק את הקישור לשורת הכתובת
תבחר "בקש אישור לפני שתרשה לאתרים להפעיל Flash" ואז כשתכנס לאתר הוא אמור לשאול אותך אם אתה מעוניין להפעיל ותאשר.אם זה לא עובד, אתה יכול לנסות לבחור ב "התר הפעלה" רק שלדעת גוגל זה לא מומלץ.
-
@username אמר באתר אליבבא ונטפרי, יש כאן מישהו שהזמין משם?:
@טרוצער
אם בכל אופן תרצה להפעיל את זה בכרום, תכנס בכרום לקישור הזה chrome://settings/content
יש להעתיק את הקישור לשורת הכתובת
תבחר "בקש אישור לפני שתרשה לאתרים להפעיל Flash" ואז כשתכנס לאתר הוא אמור לשאול אותך אם אתה מעוניין להפעיל ותאשר.אם זה לא עובד, אתה יכול לנסות לבחור ב "התר הפעלה" רק שלדעת גוגל זה לא מומלץ.
עשיתי כנ"ל ושאר העצות שכרום מציעים ולא עזר כלום