לעוד מישהוא יש כרגע בעיה באר אל?
-
@zvizvi כנראה שלא רק אתה כי אמרה שזה מישהיא
-
@shukiha
הייתי צריך לאתחל את המחשב. -
@קלוגר אני איתחלתי וזה לא עזר....
כנראה שהסתדר בזמן שעשית איתחול.. -
@clickone
על הראוטר אצלך כל הנורות פעלו כרגיל? -
@קלוגר
אצלי כן
ועשיתי עכשיו עוד פעם אתמול של המחשב ולא עזר
כתוב לי החיבור מוגבל -
@shukiha
את הראוטר גם איתחלת? -
@קלוגר
לפחות 5 פעמים -
@קלוגר כן.
כנראהה נפילה של הסינון בתוך השרתים של אר-אל.
בנטפרי כשיש נפילה של הסינון, כל התקשורת הפנימית בשרת הסינון נופלת כדי שלא יהיה מצב שח"ו אנשים ללא סינון (זה משפיע בעיקר למי שאין וויפרי מותקנת. למי שיש במילה ויפרי חוסמת את הגלישה אם היה כזה מצב שהאינטרנט נפרץ ח"ו)בכל מקרה בבדיקה פנימית בתוך הראוטר, אני יכול לתת לו בדיקה העלאה והורדה של קובץ, וגם שם הוא נכשל. (זה בדיקה לא במחשב אלא בראוטר)
-
נצטרך כנראה לחכות לבוקר ש @בן-של-מלך יחזור לפעילות
-
-
@קלוגר לא עזר
אני יעלץ לחכות בסבלנות לבוקר
תודה ושבוע טוב -
@clickone אמר בלעוד מישהוא יש כרגע בעיה באר אל?:
.
בנטפרי כשיש נפילה של הסינון, כל התקשורת הפנימית בשרת הסינון נופלת כדי שלא יהיה מצב שח"ו אנשים ללא סינון (זה משפיע בעיקר למי שאין וויפרי מותקנת. למי שיש במילה ויפרי חוסמת את הגלישה אם היה כזה מצב שהאינטרנט נפרץ ח"ו)איך התוכנה יודעת שהאינטרנט אינו מסונן אם כל השרתים פועלים כראוי?
וגם אם זה נכון, למה לא מופיע על הראוטר שהוא לא מקבל תקשורת? -
@קלוגר כי הבדיקה של הוויפרי היא מול הסינון שנמצא בשרת. לא מול השרת.
(ז"א, הוא לא בודק אם אתה מחובר לשרת של נטפרי, אלא אם אתה מחובר לסינון שבתוך השרת.)
ולכן ברגע שהסינון נופל, וויפרי חוסם אוטו'.בלי כל קשר, התקשורת כולה גם נופלת כמו שכתבתי.
-
@clickone אמר בלעוד מישהוא יש כרגע בעיה באר אל?:
@קלוגר כי הבדיקה של הוויפרי היא מול הסינון שנמצא בשרת. לא מול השרת.
(ז"א, הוא לא בודק אם אתה מחובר לשרת של נטפרי, אלא אם אתה מחובר לסינון שבתוך השרת.)
ולכן ברגע שהסינון נופל, וויפרי חוסם אוטו'.בלי כל קשר, התקשורת כולה גם נופלת כמו שכתבתי.
אז למה לא מופיע על הראוטר (בנורות הבקרה) שהוא לא מקבל תקשורת?
-
@קלוגר כי הראוטר בודק אם הוא מצליח להתחבר לספק.
המחשב (גם הווינדוס עצמו כשהוא רוצה להחליט אם להראות משולש אזהרה על החיבור לרשת) לעומת זאת בודק מול כתובת ספציפית, וכאן ההבדל.