אני מחפש דרך להתקין תעודת אבטחה בבלוסטאקס.
-
@957
תכתוב למרות שזה לא פיתרון שלם. -
@magicode
בעיה ידועה בררתי פעם הרבה, והבנתי שגם ברימון זה אותו בעיה ולא ניתן להתקין אבל הבעיה היא רק בבלוסטאקס, ברוב אמולטרים אחרים אין את הבעיה כי ההפעלת האנדרואיד לא מצריך כניסה לחשבון גוגל כדבר ראשוני ולכן אח"כ אפשר להכנס לדפדפן ולהתקין, למשל Leapdroid או genymotion או Remix OS -
@magicode
droid4x אימולטור אנדרואיד איכותי. מריץ את כל המכשיר ולא רק אפליקציה ספציפית .
https://droid4x.en.uptodown.com/windows
.......................
אנטי וירוס ESET בעברית לרכישה אונליין לחץ כאן
-
@magicode
אין לי כעת בלוסטאקס מותקן.
מישהו יכול לבדוק אם דרך האפליקציה הזו זה מצליח?
.......................
אנטי וירוס ESET בעברית לרכישה אונליין לחץ כאן
-
@magicode תביא קישור אני יתקין אצלי ינסה
-
-
@957
אתה מעלה לכאן קישור לתוכנה שהייתה חסומה בנטפרי.
עבדתי עליה הרבה זמן, ועכשיו זה פתוח.יש לציין שזה נראה הרבה יותר ידידותי מה-בלוסטאקס מבחינת הפונקציות שלו.
-
@baruch אמר באני מחפש דרך להתקין תעודת אבטחה בבלוסטאקס.:
@957
אתה מעלה לכאן קישור לתוכנה שהייתה חסומה בנטפרי.
עבדתי עליה הרבה זמן, ועכשיו זה פתוח.יש לציין שזה נראה הרבה יותר ידידותי מה-בלוסטאקס מבחינת הפונקציות שלו.
@baruch הקישור הוא ישירות מאתר הבית, נתנו לך לשנות אותו?
-
@מובהק למה ישר מאתר הבית? הקישור מפנה לאתר הורדות לא?!
-
@957 לא הבנתי מה יצא בסוף.
התעודה עובדת בתוכנה הזו? -
@aiib
כן -
למה אני לא מצליח להתקין את הבלוסטאקס?
אחרי ההתקנה הוא מבקש להתחבר לחשבון גוגל.. והוא נשאר תקוע שם.. איך כולם התקינו? -
@למדן-וידען
זה בדיוק הבעיה שאנחנו מנסים לפתור. -
-
@magicode אנטי ןירוס אווסט מוחק לי אותן בהתקנה?
-
אחרי נתינת כל הכבוד לגאוני נטפרי, לא נראה לי שתצליחו לפתור זאת, רבים וטובים התחבטו בזה ולא הצליחו, הבעיה הזאת קימת גם ברימון שגם שם צריך להתקין תעודת אבטחה, וניסו הרבה מומחים לפתור ולא הצליחו, וגם כאן בפורום ובפרוג היה הרבה אשכולות על זה,
ול @baruch לא הבנתי מה מיוחד באמולטור הזה יש הרבה אמולטרים שפתוחים בנטפרי ועובדים מצוין ( הבאתי דוגמאות למעלה) -
@מן-המודיעין אל תשווה את מתכנתי נטפרי למתכנתי רימון!
לא אמרתי שנטפרי יכולים הכל, אבל ההשוואה לא רלוונטית, המוחות שרימון מעסיקים לא משהו...
זאת עובדה מהנסיון הרב שהיה לי מול רימון ב5 שנים האחרונות. -
@מן-המודיעין אמר באני מחפש דרך להתקין תעודת אבטחה בבלוסטאקס.:
אחרי נתינת כל הכבוד לגאוני נטפרי, לא נראה לי שתצליחו לפתור זאת, רבים וטובים התחבטו בזה ולא הצליחו, הבעיה הזאת קימת גם ברימון שגם שם צריך להתקין תעודת אבטחה, וניסו הרבה מומחים לפתור ולא הצליחו, וגם כאן בפורום ובפרוג היה הרבה אשכולות על זה,
במחילה מכבודך, גיחכתי כשקראתי את זה...
והמציאות הוכיחה, שגאוני נטפרי הצליחו (כלומר הגאון של נטפרי)... -
@אברהם-כהן
@חסידיש-פלוס
דברי הוצאו מהקשרם, לא אמרתי שמתכנתי רימון עדיפים על גאוני נטפרי!
אני מסכים בכל לב עם הקביעה שאין על גאוני נטפרי!!!אני אמרתי שזה בעיה שהעסיקה עשרות מתכנתים! גאונים בכל קנה מידה! לא קשורים בכלל לרימון,בגלל שזו בעיה שקשורה יותר לבלוסטאקס מאשר לרימון, זו בעיה עתיקה בעיה שלא נולדה היום, בגלל שהבעיה היא בכל הסינונים ברמת הספק שצורכים התקנת תעודה,
אז לפני שמגכחים קצת הבנת הנקרא -
@מן-המודיעין אמר באני מחפש דרך להתקין תעודת אבטחה בבלוסטאקס.:
@אברהם-כהן
@חסידיש-פלוס
דברי הוצאו מהקשרם, לא אמרתי שמתכנתי רימון עדיפים על גאוני נטפרי!
אני מסכים בכל לב עם הקביעה שאין על גאוני נטפרי!!!אני אמרתי שזה בעיה שהעסיקה עשרות מתכנתים! גאונים בכל קנה מידה! לא קשורים בכלל לרימון,בגלל שזו בעיה שקשורה יותר לבלוסטאקס מאשר לרימון, זו בעיה עתיקה בעיה שלא נולדה היום, בגלל שהבעיה היא בכל הסינונים ברמת הספק שצורכים התקנת תעודה,
אז לפני שמגכחים קצת הבנת הנקראאבל אתה רואה שבמבחן התוצאה לא צדקת, אז אולי יש בסיס לגיחוך שלי...