אתמול פנו אלי משבעת המינים/ארבעת המינים
-
@ww199ww אמר באתמול פנו אלי משבעת המינים/ארבעת המינים:
אני חדש בתחום... מי זה ארבעת/שבעת המינים, האם זה בלשון סגה"נ?
חשוב על חברות 'סינון' אחרות שמתאימות לתיאור.
- כמו שיש עד עכשיו שהכל פתוח חוץ ממה שלא (שכמובן זה הרבה מאוד) וכל אחד מגדיר את מה שהוא רוצה
- סינון מחמיר ביותר שלא שייך לפתוח אתרים סתם וזה יהיה עם מותג נפרד לגמרי. כמו שיש רימון ויש אתרוג...
ולא תיהיה בחירה לעבור מסלול איך שרוצים רק על ידי הספק יוכלו לעבור למסלול אחר.
אני לא מביע דעה של ההנהלה וכדו' כי אני לא יודע אותה.
אבל כל מי שמדבר איתי על הנושא, אני מתאר את 'נטפרי' כסינון שדוגל בכך שעל אותו המסך יכולים להסתכל הת"ח הכי גדול והעובד לפרנסתו בלי שום הבדל, אין סיבה לחסימה/פתיחה אישית, התורה מחייבת את כולנו אותו דבר.
יש אולי רצון למזער שימוש שלא לצורך וזה אפשרי ע"י ה'הקהילות' וכדו', אבל הסינון הוא לעילא ולעילא בלי דרגות ובלי זריקה לכלבים בסגנון 'אין בעיה נפתח לך אבל העבירה עליך' (כמובן תשלח לנו מייל שאתה מודע לכך שיתכן וכו')......
-
יש דברים שאפשר להתפלסף עליהם כמו, מה הבעייה באינטרנט? האם ההתמכריות? יותר מדי ידע שחלקו לא אמין,? ידע רפואי שרק מלחיץ יותר מדאי. וכו' וכו'
אבל לנטפרי הרי אמור להיות עניין להיות משווק מכמה סיבות
- אם כולם ילכו לנטפרי אז הצלנו יותר יהודים. והרבה הרי הולכים לפי כולם...
- לכאורה ורק לכאורה, כמה שיהיו יותר בנטפרי, אזי העמותה או איך שתקראו לה, תרויח יותר כסף להחזקתה, וכן יותר היחשפות וממילא יותר תרומות.
- בימים האחרונים עיצבו כאן חתימה למייל עם פירסום נטפרי, זה לדוגמא : שיווק.
תודה
-
@ww199ww אתה מתמקד בטפל.
ברור שמשתמשים בשיווק. וברור שנטפרי צריכה כסף. אבל בשביל מה היא צריכה אותם, זאת השאלה.
נטפרי נוסדה כדי לתת סינון איכותי שמתאים לכלל הציבור החרדי. בשביל זה היא צריכה כסף, בשביל כסף צריך לקוחות, ובשביל לקוחות צריך פרסום ושיווק.
חברות אחרות שנוסדות בשביל כסף, צריכות לקוחות, ובשביל להשיג לקוחות צריכים שיווק ופרסום. איכות הסינון פשוט יורדת מהמשוואה. -
אני לא יודע אם רק לי זה צורם אבל כל הזמן אומרים שמלכלכים על נטפרי.
אבל גם כאן בפורום מלכלכים על הסינונים האחרים.
סתם נקודה למחשבה!מה זה שבעת המינים?
חסימה? -
@מיסטר-מ אתה שקוף!
חבל על הזמן שלך. -
@חסידיש-פלוס
מצטער אבל לא הבנתי. -
@משה-זוכמיר הם בסה"כ רוצים להכיר את נשק האויב, בשביל להכין תשובות לאנשים תמימים שיאמינו לכל מה שימכרו להם.
אין להם סיכוי לכלום. לא מבחינה טכנית, ולא מבחינת אמביצייה.
הם פשוט יעברו לאפיק מסחרי אחר, כשהם יראו שזה לא הולך.
-
@חסידיש-פלוס אתה בטוח בזה ב100% או שאתה סתם מתקיף חסר ישע?!
-
@מיסטר-מ אם לא הבנת ננסה להסביר
זה לגיטימי להעלות נושאים לדיון גם אם זה לא מוצא חן בעיני אחרים
אבל לשקר ולמכור מידע שגוי למען בצע כסף זה נקרא ללכלך
דרך אגב שבעת המינים זה לא חסימה
פשוט חסימה זה משהו שחוסם וד"ל -
@makomrar
למה תוקפים אותי מה עשיתי?
אמרתי את מה שהרגשתי שקורה כאן ואני מקבל כאן רק התקפים.
אני בנטפרי לכל אלו שישאלו. -
רבותי, קצת להרגיע
אני לא נוקט שום עמדה, אבל איך שלא יהיה זה לא נכון הדיון הזה
כי ממה נפשך אם חושדים בכשרים אז...
ואם לא ומדובר ב.... אז באלה מקרים עדיף לא להאכיל את ה.... -
@מיסטר-מ לא התכוונתי לתקוף ולא חושד בכשרים
סליחה אם זה היה נראה כהתקפה
אבל ראיתי ששאלת את אותה שאלה לפני שבועיים
אז כדי לחסוך לכולנו עניתי לך בצורה הגיונית לטעמי
בשביל שלא נראה את השאלה הזאת כל פעם שמישהו מזכיר את החוויות שלו עם ספקי אינטרנט שונים -
@מיסטר-מ
אנחנו לא מלכלכים. הם מוציאים שם רע. שקרים ממש.
כל חידוש טכנולוגי מבית נטפרי הם מיחסים לעצמם, וכל דבר גרוע שיש אצלם הם טוענים שפרוץ בנטפרי.
ולמה אני אומר ככה? כי שמעתי בעצמי. ואתה גם יכול לשמוע כאן.
ואם אתה מבין קצת במה שמדברים, היית מצטרף אלינו.
ואם אתה לא יודע מי זה ארבעת/שבעת המינים, תכתוב את שבעת המינים וארבעת המינים על דף ותחפש שמות של סינונים מוכרים. -
@מיסטר-מ אמר באתמול פנו אלי משבעת המינים/ארבעת המינים:
אני לא יודע אם רק לי זה צורם אבל כל הזמן אומרים שמלכלכים על נטפרי.
אבל גם כאן בפורום מלכלכים על הסינונים האחרים.
סתם נקודה למחשבה!מה זה שבעת המינים?
חסימה?כמה עובדות על "הסינונים הישנים"
א. המטרה שלהם היא רווח (לגיטימי מצידם)
ב. כל עוד לקוחות מגיעים לא מפריע להם התקלות הרוחניות האיומות שיש בתקלות שבסינון שלהם
ג. השירות שלהם הוא שירות של מונופול אם אין תחרות למה לזרוק כסף על שירות??
ד. השדרוגים שלהם ברמת החסימה ובשירות מגיע בקצב של אחת למליון מקצב התקדמות נורמלית
ה. בין בהמתנה לטלפון בלתי נגמרת בין בתקלות הזויות שמפילות את כל החסימה בין באפשרות לרדת לרמת חסימה ...וכל זה תאמין לי לא צריך ראיות רק קצת נסיון איתם אין לי כח אפילו להאריך ואני שמח לראות בפורום שאני לא החכם היחיד שמבין את זה ...בנטפרי לא נתקלתי בשום תקלה באף פספוס בלי שום מפגע רוחני והשירות מדהים עם אין סוף רצון טוב והשקעה ועוד ועוד
זה מדהים שבכלל יש מפעל כזה כי על פי הסטטיסטיקה היינו אמורים להיסחב עם הסינונים הישנים ודומיהם לעוד הרבה זמן . טוב שיש אנשים שעושים לשם שמיםגילוי נאות: לכותב אין שום הכירות מינימלית עם אף אדם ממערכת נטפרי או מכל הפורום העשיר הזה וכל הנכתב הוא תוצאה של היתקלות במציאות הקיימת
-
@ayys613 נא לא להיסחף.
ת"ח הכי גדול לא מעוניין להיות במקום עם גישה לקול חי (לדוגמא). -
@יבקע-כשחר הוא גם לא מעוניין לצאת מהבית מדרש השאלה מה הוא מעדיף לראות כשהוא נאלץ לצאת.
-
@יבקע-כשחר אמר באתמול פנו אלי משבעת המינים/ארבעת המינים:
@ayys613 נא לא להיסחף.
ת"ח הכי גדול לא מעוניין להיות במקום עם גישה לקול חי (לדוגמא).אתה צודק שהוא לא מעוניין להיות במקום כזה, אבל אם בשל איזה שהיא סיבה הוא נמצא ליד אינטרנט, זה צריך להיות מצב שאין בעיה גם ליהודי כמוהו להיות ליד המסך, עיקר ההדגשה שלי הייתה כלפי הצד ההפוך, שבסינונים אחרים יש משום מה איזה שהיא הוראת היתר לאדם שעובד להיחשף לצורך הפרנסה לדברים לא ראויים, ופה בעיני הרמת הכפפה הגדולה של @magicode שאם רצון אמיתי אפשר להגיע רחוק.
-
@ayys613 הבנתי מצויין.
זה בדיוק מה שאני מנסה להסביר, שאדם כזה שמוכרח להיות ליד מסך יש לו בעיה להיות ליד מסך שיש שם גישה לקול חי (וסליחה מקול חי, זה רק דוגמא).
אחרי הכל יש כאן איזשהוא התפשרות בין הרצונות/צרכים של כלל המשתמשים. לכתחילה של לכתחילה לאדם כמו שתואר- זה לא!
(אם כי כמובן אין כאן סתירה לעובדה שנטפרי זה יותר טוב (בלשון המעטה) מכל האחרים.)