שרת איחסון פתוח בנטפרי
-
@למדן-וידען הוא יכול.
אבל אז כל מי שישב על השרת המשותף, יהיה מסונן בנטפרי.
ולכן אמרתי שצריך שיהיו מספיק לקוחות על השרת הזה. -
@clickone אמר בשרת איחסון פתוח בנטפרי:
ולכן אמרתי שצריך שhvhu nxphe keuju, gk var, vzv
= יהיו מספיק לקוחות על השרת הזה.
ולמה לא מעבירים את ה-Caps Lock לאזור ה-F? -
דיברתי עם המנהל, זה נראה איחסון רציני ביותר, עם מחירים ברצפה.
-
@שואף קצת חולק על המחירים ברצפה...
לפחות לא בתחום הVPS -
@dLive אמר בשרת איחסון פתוח בנטפרי:
ולכן אמרתי שצריך שhvhu nxphe keuju, gk var, vzv
= יהיו מספיק לקוחות על השרת הזה.
ולמה לא מעבירים את ה-Caps Lock לאזור ה-F?תודה
תיקנתי..
זה לא היה CAPS LOCK, עברתי לאנגלית לאיזה צורך, ושכחתי להחזיר כשהמשכתי לכתוב... (האותיות קטנות) -
זה לא היה CAPS LOCK, עברתי לאנגלית לאיזה צורך, ושכחתי להחזיר כשהמשכתי לכתוב... (האותיות קטנות)
צודק, טעיתי...
מתנצל. תשאירו את ה-Caps Lock ליד ה-ש'. -
@שואף אמר בשרת איחסון פתוח בנטפרי:
דיברתי עם המנהל, זה נראה איחסון רציני ביותר, עם מחירים ברצפה.
תודה שמחתי לדבר ולהכיר, אני בודק מה ניתן לעשות בעניין המיילים מכיוון שזהו המחסום שלך להצטרף אלינו כרגע. אעדכן בקרוב.
@שואף קצת חולק על המחירים ברצפה...
לפחות לא בתחום הVPSמחירי הויפיאס שלנו אינם ברצפה, אך גם אינם גבוהים ביחס למחירים בארץ, וביחס למה שאתה מקבל - חומרה ותשתית איכותיים ביותר. אנו מעדיפים כרגע להתמקד בכל אופן באחסון האתרים - גם לתחום השרתים הוירטואלים ניכנס חזק בעוד מספר חודשים ונביא להוזלה במחירים.
כל העסק קם מלכתחילה על מנת לתת מענה למחירי האחסון היקירים והלא נורמליים שקיימים בארץ, חבילות של 100-500 מגה בייט ב20-30 ש"ח לחודש, זה פשוט טירוף בעיניי.
@clickone אשמח אם תוכל להפנות אותי אל המנהלים או למחלקה שאחראית על שיתופי פעולה, נשמח לשתף פעולה עם נטפרי לטובת קהל גולשיה ולהקים שרת אחסון ייעודי ללקוחות נטפרי.
@למדן-וידען תודה גם לך על ההמלצה, אשמח להפוך את ה"כנראה" ל"הצטרפתי", אם יש משהו שלא ברור או ממתין למענה אשמח לעזור.
בברכה,
תום יושעי - LowcHost -
@LowcHost אני בכיוון.
תעשה חקר שוק, מבחינתי יהיה לתועלת רב אם יהיה שיתו"פ עם נטפרי.
אגב, נטפרי כיום זה לא מה שהולך להיות.. לא ייקח הרבה זמן וכווולם כאן (כל השאר יסגרו). -
@למדן-וידען למה כולם יסגרו?! אפילו לשבעת המינים כבר יש דאבל צ'אק...
-
@LowcHost
אם יהיה שיתוף פעולה גם אנו נצטרף כנראה.השאלה היא מה זה אומר 24/7
האם יש פעולה כלשהי שעושים עבור הלקוחות בשבת או שרק אם יש פניות מלקוחות בשבת הן נענות על ידי נציג?נשמח להבין יותר
-
@Clean אמר בשרת איחסון פתוח בנטפרי:
@LowcHost
אם יהיה שיתוף פעולה גם אנו נצטרף כנראה.השאלה היא מה זה אומר 24/7
האם יש פעולה כלשהי שעושים עבור הלקוחות בשבת או שרק אם יש פניות מלקוחות בשבת הן נענות על ידי נציג?נשמח להבין יותר
שלום רב ולילה טוב,
במידה ויש פניות הן נענות ידי נציג.
למעט מקרי חירום נדירים לא מתבצעות עבודות תחזוקה על השרת בשבת.יצרתי קשר עם נציג פרינט, אנו נשוחח בקרוב ומאוד נשמח לשיתוף פעולה מהסוג הזה. מה גם שאני רואה שהביקוש גדול.
בברכה,
תום יושעי - LowcHost -
הי תום @LowcHost
לפעמים שבן אדם מדבר איתך טכנית הוא לא זוכר שאתה לא מגיע מאותו מקום שלו
וכפי שאני מבין אתה לא שיך למגזר החרדי ואולי גם לא כל כך מכיר לעומק
אז רק רציתי להאיר את צומת לבך על מנת למנוע חוסר הבנה ואי העממיות
לפני שאתה נכנס לשיתוף פעולה אם נט פרי ומשתמש יה
מומלץ שתלמד לעומק מה זה נט פרי ומי זה המשתמשים
כי נט פרי ומשתמש יה זה אנשים שמשקיעים ועושים אבל מוכנים להפסיד הרבה כסף בישביל ל העקרונות כך שמספיק שיבינו שבגללם נגרם איזה חילול שבת קטן או לדוגמה אם יגרם איזה בעיה בצניעות די הנו שיוצגו תמונות לא מתאימות וכו כל העסק שתבנה יכול ללכת לרדת לטמיון
מקוה שהצלחתי להעביר את המסר נכון
בכל אופן שיהיה המון בהצלחה -
@shukiha מנגד אתה טוען שהם גם ישקיעו וישלמו יותר כסף אם זה כשר ומנוטפר..
-
ברור שרוצים לשלם פחות
מה שהתכוונתי זה שהוא צריך לקחת בחשבון
את הענין ההלכתי כמו שמירת שבת שנטפרי ומשתמש יה לא יתפשרו בכלל
כי אם הוא לא מודע ולא מבין את זה הוא ישקיע ואז יהיה רק דברים קטנים שהוא יעשה בשבת וסוף הוא יוכל להישאר בלי כלום -
@shukiha
אני מאמין שמבחינת ההלכה בעניין זה, אם אין אופציות אחרות בוודאי שאפשר להשתמש בהם, אם אני לא נהנה מהחילול שבת.
אז בשם מי אתה מדבר? לגבי עצם חילול שבת?
סליחה אם זה היה נשמע קצת בוטה ומשתלח.
ברור שהעדיפות בעניין לכאורה לקחת חברה לא מחללת שבת, אבל אם אין ברירה, והם לא מחללים בשבילך את השבת, אלא לעצמם.
גם חברת פלאפון/פרטנר/הוט מובייל/סלקום/בזק/אקספון/בזק בנלאומי/012/ וכו' מחללים שבת.כל מה שכתבתי על דעתי האישית בלבד!!!!
-
כנראה שהובנתי לא נכון
לא בא להגיד על מישהוא אם הוא בסדר או לאסך הכל התכונתי לתת עיצה שאם הוא עושה את זה שיעשה את זה עד הסוף שילמד ויבין לעומק מה זה נט פרי ומי המשתמשים לתועלת ולכן גם כתבתי לו בהודעה להאיר מלשון אור
-
@shukiha אמר בשרת איחסון פתוח בנטפרי:
כנראה שהובנתי לא נכון
לא בא להגיד על מישהוא אם הוא בסדר או לאסך הכל התכונתי לתת עיצה שאם הוא עושה את זה שיעשה את זה עד הסוף שילמד ויבין לעומק מה זה נט פרי ומי המשתמשים לתועלת ולכן גם כתבתי לו בהודעה להאיר מלשון אור
תודה יקירי, כל צעד שייעשה יעשה לאחר מחשבה מעמיקה ובשיתוף פעולה מלא עם נטפרי (באם יהיה כזה) לרווחת הלקוחות.
-
@LowcHost היי תום
איך יוצרים איתך קשר?
יש מספר טלפון או דרך הצור קשר באתר?
יתכן ואני גם מעוניין לעבור. -
@mosh115 אמר בשרת איחסון פתוח בנטפרי:
@LowcHost היי תום
איך יוצרים איתך קשר?
יש מספר טלפון או דרך הצור קשר באתר?
יתכן ואני גם מעוניין לעבור.שלום,
אשמח לשוחח, ניתן ליצור עימי קשר בדרכים הבאות:
טלפון: 055-6665917