תוכנת נטפרי
-
@shraga אמר בתוכנת נטפרי:
@6262 זה לא נכון, התוכנה מאפשרת גישה גם בחיבור שהוא לא נטפרי לכל כתובת שהיא תחת netfree.link, אך לא לסאב דומיינים של netfree.link
בלי נדר אנסה שוב ואעדכן.
-
@מעמד התוכנה לא מוחקת נקודות שחזור באופן תמידי.
היא מוחקת את אלו שקדמו לה, ויוצרת אוטומטית נקודת שחזור חדשה (ואח"כ יצירת נקודות השחזור ממשיכה כרגיל).
זה אומר שבמקרה שבשעת ההתקנה הכל תקין, לכאורה אין מה לחשוש מהבחינה הזו. -
@מעמד אמר בתוכנת נטפרי:
@dLive לפעמים יש במחשב תקלות שאפשר לסדר ע"י 'נקודות שחזור' ואיך שקראתי התוכנה מוחקת נקודות אלו
אם יהיה צורך לתקן את המחשב התוכנה יכולה להפריע לטכנאי בתיקון המחשב ?בדרך כלל הטכנאים לא משתמשים בזה... כנלע"ד.
-
@מעמד אמר בתוכנת נטפרי:
האם קרה לכם כזה דבר בתוכנה וויפרי שהיא חסמה את כל הגישה לאינטרנט גם מה שמוגדר שיהיה פתוח, וגם אחרי שעשו איפוס לתוכנה או משהו דומה עדיין זה חסום שאז אולי (נראה לי כך ותקנו אותי אם אני טועה) הפתרון היחידי הוא להסיר את התוכנה ?
אם קרה דבר כזה זה אומר שטוב שיש לך את הוויפרי כי לולי הוויפרי היית נשאר ללא הגנה וזו בדיוק מטרת התוכנה.
-
@6262 אמר בתוכנת נטפרי:
@shraga אמר בתוכנת נטפרי:
@6262 זה לא נכון, התוכנה מאפשרת גישה גם בחיבור שהוא לא נטפרי לכל כתובת שהיא תחת netfree.link, אך לא לסאב דומיינים של netfree.link
בלי נדר אנסה שוב ואעדכן.
בדקתי ואכן טעיתי לאתר של נטפרי ניתן להכנס גם במצב חסום.
טוב שזה כך.
תודה @shraga שהערת והארת את עיני -
@shraga נכון, אבל פעמים שהתוכנה עצמה קורסת ואז א"א כלל להכנס לשום אתר אף לא זה של נטפרי. והפתרון היחיד הוא להתקין מחדש, ולא נחמד להתקין מחדש פעם אחר פעם.
-
@aiib כשהתוכנה קורסת לא צריך להתקין מחדש, אלא להפעיל מחדש.
וזה תהליך מאד פשוט.
נכנסים לכונן C, לתיקייה "פרוגרם פיילס", מחפשים תיקייה בשם "NETFREE", בתוכה "WiFree", ומפעילים את הקובץ "WiFree Tray". -
@dLive מכיר את הדרך הזאת וכן את הדרך של אתחל שירות ופעמים רבות שניהם לא עוזרים והדבר היחיד שעוזר זה או לחכות כמה דקות טובות או להתקין מחדש.
-
@aiib אז או שיש לך גירסה ישנה, או שיש לך תקלה במחשב.
זה לא ש"התוכנה לפעמים נתקעת וצריך להתקין מחדש", אלא בעיה במחשב שלך.
זה מה שמסתבר.
עריכה: זה אולי יכול לקרות בגלל קו לא יציב, או משהו בסגנון. -
@dLive יש לי את הגירסה הכי מעודכנת.
אמנם זה קורה בעיקר במקומות שבהם הגלישה יותר מוגבלת. בזה אתה צודק. -
זה נמצא בתוכנית עתידית.
כולל עוד שיפורים שלא חשבתם עליהם.@baruch השיפורים שדברת עליהם נמצאים בגרסה 2.6 או משהו עתידני יותר ?
-
אגב מישהו יודע?
האם כשאני מסיר וייפרי אני מקבל הודעה למייל זה רק בהסרה עם לשלם מאה ש"ח
בהסרה באופן אחר לא מגיע מייל ?
ועוד התוכנה מוחקת תנקודת שחזור ויוצרת את אותה נקודת שחזור מחדש רק לא כולל תוייפרי
כי פעם התקנתי איזה חמש תוכנות ואח"כ התקנתי וייפרי והתוכנות עשו לי בעיות ושחזרתי לנקודת שחזור מלפני הוייפרי והכל נמחק חוץ מהוייפרי -
@דברים-בטלים אמר בתוכנת נטפרי:
אגב מישהו יודע?
האם כשאני מסיר וייפרי אני מקבל הודעה למייל זה רק בהסרה עם לשלם מאה ש"ח
בהסרה באופן אחר לא מגיע מייל ?
ועוד התוכנה מוחקת תנקודת שחזור ויוצרת את אותה נקודת שחזור מחדש רק לא כולל תוייפרי
כי פעם התקנתי איזה חמש תוכנות ואח"כ התקנתי וייפרי והתוכנות עשו לי בעיות ושחזרתי לנקודת שחזור מלפני הוייפרי והכל נמחק חוץ מהוייפריאתה לא באמת חושב שמישהו הולך להגיב לשאלות האלו...
-
@shraga לא הבנתי
אני לא שאלתי אני אמרתי שאני יודע שבהסרה התוכנה לא רשמית לא מגיעה מייל
אולי רק לקהילה -
-
@shraga
סבלנות -
@דברים-בטלים אם אתה דווקא רוצה אני יסביר.
אתה שאלת [כן זאת הייתה שאלה תבדוק מה כתבת] האם בהסרה באופן אחר נשלח מייל.
אני לא אומר שזה מה שהתכוונת רק כזאת שאלה הייתה משמשת לדוגמא ילד שמצא דרך להסיר את התוכנה בלא לשלם ומסופק האם אבא שלו ידע על כך. כל שאין כל סיבה שמישהו יגיב על כזאת שאלה.
אם אתה באמת יודע על פרצה בהגנת הוויפרי לתועלת הכלל הנך מתבקש לפנות למנהלים הנכבדים והם ימצאו את הדרך לטפל בזה. בפורום אסור לפרסם פרצות לוויפרי אף אם תמצא כאלו. -
@dLive פשוט מדהים, תמיד לקח כמה וכמה דקות עד שהתחברתי, והרבה התנתק באמצע עבודה, והנה עשיתי כדבריך, והפלא ופלא, החיבור מתחבר ברגע,ונשאר מחובר לאורך זמן, פשוט מדהים. תודה תודה
-
@dLive אמר:
נכנסים לכונן C, לתיקייה "פרוגרם פיילס", מחפשים תיקייה בשם "NETFREE", בתוכה "WiFree", ומפעילים את הקובץ "WiFree Tray".
@dLive אני כמה פעמים עשיתי את זה ולא הועיל לי,
כשהיה לי את הסימון הזה
ולא רק שלא הועיל אלא הוסיף סימני מגן נוספים, כמו זה. וממילא אם יש לי ארבע סימונים אז יש את הסימון האדום הנ"ל ארבע פעמים !
ובכלל למה הוא מוסיף לי עוד סימני מגן ?
-
@מעמד כדי לסגור את שאר הסמלים, תיכנס למנהל משימות, ותחפש WiFree Tray", ולחץ על סיים המשימה.