הצעה: לפתוח אשכול של עזרה כללית
-
מנהלי הפורום !
מה דעתכם לפתוח אשכול 'איש לרעהו' עזרה כללית בנושא מחשבים וכדו'. כמו הפורום של נתיב.
מה אתם אומרים?? -
גם אני מצטרף לבקשה
-
גם אני מצטרף. משהו כעין פרוג
-
- למה זה שייך לנטפרי?
- מה הבעיה בפרוג (בלי התמונות כמובן :slight_smile: )
-
א- זה לא שיך לנטפרי, אבל זה פלטפורמה נוחה למשתמשי נט פרי להעזר אחד בשני, במיוחד שחלק גדול מהמשתמשים זה כאלה שלא רגילים לשייט ולחפש פתרונות. ובמיוחד שהרבה יותר נח ונעים להעזר ע"י כאלה שמרגישים שותפים לענין אחד, או במילים אחרות "מרגישים בבית" (מה שנראה מייסדי נטפרי מרגישים בפרוג)
ב- לי באופן אישי יש בעיה בפרוג שלמרות שאני רשום שם יותר משנה, אין לי אפשרות לפתוח נושאים ולפרסם תגובות, ואין לי מושג למי לפנות שם. (בכל פעם אני מקבל הודעה "הודעתך תפורסם לאחר אישור, לאחר שיאושרו 10 תגובות תאושר אוטומטית, הבעיה שלמרות ששלחתי יותר מ10 תגובות מעולם לא פורסמה אפילו תגובה אחת שלי) -
@DovidStroh א) עדיף משהו תחת פיקוח של נטפרי שם אתה מעלה רק מה שמותר תחת פיקוח שלנו (נטפרי) ואינך צריך לריב עם הנהלות פורומים אחרים( לא משנה שמות) על פיקוח סגירה או טיפול בבעיות כשרותיות הרעיוםן בעצם לקחת את הידע של כולם ולשתף אותו עם כולם בצורה כשרה הן של המשתמשים והן של התוכן
-
זה כפיות טובה שנטפרי יתחרו בפרוג, נטפרי חייבת לפרוג את קיומה
-
@אאאאאא תשלח מייל לניק הזה http://www.prog.co.il/member.php?u=536
-
@אברהם-כהן לא דיברתי על להתחרות
אלא לקחת את הידע למרכז אותו בתוך פורום שמוסנף לנטפרי
ולא התכוונתי ללכת ולכתוב כך -"עקב הבעיות ב... נפתח פורום כשר " אלא נפתח פרום לשיתוף ועזרה כללית אלא בצורה פתוחה לא כמו ... כל מיני מקומות שצריך כל מיני אישורים ותעודות מקצוע אלא משהו שכולם יכולים לכתוב ולשתף -
אנחנו לא רוצים לפתוח.
בשביל זה יש את פרוג.הפרום הזה עוסק במה שאנחנו עוסקים שהוא נטפרי.