מערכות מולטימדיה - היש פתרון
-
מה עושים לגבי מערכת מוטלימדיה ברכב שקוטלת וייפיי מכל מקום ויש שם דפדפן מובנה במערכת (המוכר גם רצה לשים סים אבל את זה בטלו ברגע האחרון), וכבר היה איזה טכנאי אאוטנט ברכב וטען שהואיל והמערכת חסומה להתקנות אין לו איך לעזור. אנא עזרו !
-
ניתן להשיג אצלי כרטיסי סים שפתוחים לוויז בלבד. את חיישן הWIFI נציג אאוטנט יוכל לבטל.
..................
אנטי וירוס ESET בעברית לרכישה אונליין לחץ כאן
-
מדובר על מערכת מובנית בתוך הרכב, התקשתי למצוא נציג אאוטנט שיודע ומוכן לפרק שם את כל הסיפור וכן לנתק את הוייפי (זה עיקר הבעיה לא דחוף וייז או איזה חיבור לאינטרנט בכלל) ולהחזירו כמו שהיה, הרי כפי שהבנתי יש שם הרבה חיבורים וכבלים שמחוברים למערכת הזה כמו כבלי מצלמה אחורית וחיבורי רדיו וחיבורים ללחצנים השונים שמגבירים את הווליום וכו'. תוכלו להפנות לנציג הנכון ? לא משנה באיזה עיר הוא אם זה במרכז כמו ירושלים ב"ב מודעין עילית והסביבה.
-
יש בודדים שיודעים לנתק את זה טוב.
איזה מערכת יש לך? -
לא רכב שלי - מדובר על "אד"י מערכות" ברכב של (א)קיה משהו כזה
-
@הקטן פנה אלי באישי ואפנה אותך לנציג מתאים.
-
@baruch היה אולי כדאי לתת את הדעת לעניין הזה בחוברת שיצאה..
הבנתי שהצרה הזאת חודרת עמוק ואצל הרבה אנשים.(מסתובבת אגדה שאם המערכת מגיעה מהיצרן אז טיפול שם עלול לבטל את האחריות לכל הרכב.. זה גורם להרבה אנשים להתעלם מהבעיות).
-
@למדן-וידען ידוע לי ש@baruch עובד על זה ודברים מתקדמים. בעז"ה עוד יהיו "מבצעי רכב לציבור החרדי"...
-
@baruch אמר במערכות מולטימדיה - היש פתרון:
יש בודדים שיודעים לנתק את זה טוב.
איזה מערכת יש לך?ואיך אנו מגיעים אליהם? בעל הרכב גר בב"ב (עדיף שם)
-
יבוא יום ויהיו רכבים עם חותמת של ועדת הרבנים על הגג,
סמל של אאוטנט בצד ימין
ובצד שמאל "ברכב זה אפשר לגלוש בטוח - נטפרי"
-
@חסידיש טסט יהיו חייבים לעבור במוסך חרדי ובדיקת כשרות תהיה חלק מסט הבדיקות התקופתיות לרכב..
-
אז למעשה אתם משאירים אותנו ללא עצה? רק לנפץ את המערכת החדשה ?
-
-
סוף דבר בעל הרכב החליט שכדאי דבר ראשון לנסות אצל החברה עצמה לפני שמבצעים ניתוקים וכד' ואכן הלך לאד"י מערכות בראשון לציון ושם נתברר שלמחוק אפלקציות תמיד אפשר דרך ההגדרות רק א"א להתקין מחדש, אז דבר ראשון מחקו את כל מה שלא מתאים (דפדפן ועוד) והסכימו להתקין איזה וייז מיוחד שהוא הביא איתו (שקיבל מ nituk3030a@gmail.com ) שבגרסה שלו א"א להגיע לאינטרנט פרוץ אפי' אם הסים או הרשת אלחוטית פרוצה וככה יצא מהסיפור ללא תשלום וללא איבוד אחריות ועם אפלקציות כשרות בלבד. זוהי ידיעה חשובה לאחרים שיבואו אחריו עם אותה הבעיה.
-
@הקטן
באמת ידיעה חשובה.אולי תוכל לשתף אותנו באיזה גירסא מדוברת ?
ולמה הוא חסום מגישה לאינטרנט ? -
@הקטן
לא נעים לי לקלקל את השמחה אבל זה לא כ"כ דרך נכונה.
יש הרבה אנשים שהשתמשו ב"חסימה" ש"בעל החנות סידר להם" והגיעו ל"ע לשאול תחתית ר"ל,
מומלץ להשתמש בחסימות ידועות ומוכרות, ולפחות להשתמש בכרטיס סים שחסום לוויז בלבד,..................
-
@957
אני שאלה
הרי כל אחד יכול לקנות פלאפון וכו' וכו'
אלא שהוא לא רוצה להגיע לידי נסיון
ואז אם כן זה מה שהוא עושה לא? -
אבל אם יש לו וייפיי אז סים שפתוח רק לוייז יגן עליו שגם בהתחברות לוייפיי יהיה מוגן? לא חושב שזה עובד כך אבל יש פה יותר "מבינים" ממני.
הבעיה מעיקרא הייתה שלא היה אכפת לו גם לבטל את המנוי של הסים אבל את הוייפיי לא ידע איך להתפטר ממנו. עכשיו הוא טוען שהוא יכול להתחבר לכל מקום והוייז מוגן משהו כזה... עבדו עליו ? -
@ww199ww
יש הבדל ואכמ"ל
..................
-
ודאי יש הבדל, הסים הולך איתו לכל מקום ואילו רשת פתוחה הוא צריך להסתובב למצוא, אך אני לא חושב שיצה"ר ישקוט וודאי שאם ימצא מקום שקט עם וייפיי פתוח, ח"ו יכול להכשל באופן קבוע וזה גם נחשב שזה תח"י.
איך שלא יהיה מעניין איזה גרסה מיוחדת התקינו לו (הוא הביא איתו גרסה משלו באונקי והטכנאי של אדי מערכות התקין לו) שכאילו חסום מאינטרנט.
אם אני ישיג את הקובץ ממנו, יש פה מישהו שיוכל לבדוק אם זה אמיתי ? חשוב שהיהודי הזה באמת יהיה חסום לא שהוא חשוד אבל אין אפוטרופוס וגו'