אפליקציה של וויז כשרה, יש כזה דבר?
-
@צביקה טוב שאתם יודעים לקפוץ למים אחרי שהמתחרים שלכם מרימים את הכפפה ומיישמים פתרונות שהציבור צריך כבר הרבה זמן ואתם נמנעתם מליישם.
-
@למדן-וידען קראתי שוב ולא הבנתי מה רצית שאראה שם יותר ממה שראיתי קודם.
בכל מקרה זה סטיה לגמרי מהנושא של האשכול הזה אז נראה לי שנסתפק. -
ב"ה
מבירורים שעשיתי בעצמי לגבי המכשירים של הדרן, לקחתי כזה מכשיר ונתתי לטכנאי מקצועי מאוד לבדוק את המערכת, אם הכל עובד תקין ובמקביל שלא יהיה שום אפשריות פריצה במכשיר, וכמ"וכ שלא יהיה בו שום בעיות שיש בווייז. עלה, שהמכשירים עברו את הביקורת והם טובים מאוד גם ברוחניות וגם בגשמיות,
יש להם 2 סוגי מכשירים אחד יותר זול במחיר של 390 ש"ח חד פעמי ואחרי זה חודשי 20 שקל והשני יותר יקר במחיר של 790 ש"ח לחודש ואח"ז 20 שקל לחודש. עד 36 תשלומים.
המכשירים שלהם יכולים לעבוד עם סים אחר אבל זה ישאר מסונן כי החסימה שלהם זה גם ברמת הסים (שהם שמווקים) וגם ברמת המכשיר, מאותו סיבה מי שירצה לקחת את המכשיר לחו"ל יוכל להכניס שם איזה סים שירצה (כי עובד שם כל הסימים והסינון נשאר)
לדעתי הקלושה אין כאן חשש שמישהו יקנה סים לא כשר ויכניס את למכשיר, הוא הרי צריך במילא לשלם חודשי להדר, ובמכשיר עצמו יהיה לו רק ווייז, לכן אני חושב שלחשוש שיקנה סים להשתמש עם מכשיר אחר(!) זה חשש מדי רחוק, (שים לב אם יש לו איזה מכשיר איפה להכניס את הסים הלא כשר בטח יש לו גם סים כבר ולא יקנה עכשיו לל הווייז).אגב שמעתי אומרים שועדות הקהילות עובדים עם מנהלי הדרן לאשר המכשירים גם מבחינתם.
נ.ב. לגבי נתיב אין לי ידע רציני לגבי מכשיר זה,
-
מה שחשוב להדגיש לגבי כל המכשירים הללו שהתשלום החודשי של 20 ₪ אינו תשלום רק עבור שימוש ברשת, ולצורך הדוגמא אם המכשיר שובק חיים/נפל למים/קיבל מכה כלשהי שמשביתה אותו, ואתה לא משתמש יותר ברשת, התשלום לא מופסק.
זה בעצם חיוב של 720 ₪ שמחולק ל 36 חודש, משלמים אותו בכל מצב.
הפרדת החיובים כביכול תשלום עבור מכשיר ועבור גלישה מטעה קצת.
שורה תחתונה זה תשלום של 1110 ₪ עבור המכשיר הזול+אפשרות חיבור לוויז בארץ ל-3 שנים.
אין ספק שמי שצריך את זה ישלם גם את המחיר הזה, רק עדיף שהדברים יהיו ברורים מראש.
-
@6262 ולאחר 3 שנים? מה קורה אז? כמה לחודש?
-
@aiib אחרי 3 שנים אתה צריך לדאוג לחיבור לרשת בכל צורה שתהיה קיימת אז ולפי המחירים שיהיו קיימים אז.
הסיכוי שהמכשיר יהיה שמיש אז די נמוך במידה ואתה מתכוון להשתמש בו. -
@6262 למה?! אני מכיר מכשירים רבים של סמסונג שהחזיקו יותר שנים מכך במיוחד שזה רק לשימוש ספציפי ולא סמארטפון רגיל.
-
@aiib אוקי אדרבה.
לדעתי מכשיר שישמש ברכב בקביעות יתבלה אחרי הזמן הזה אבל אם אני טועה ויתכן שכך אז פשוט יצטרכו לדאוג לרשת. -
אני מאמין שהדרן ימשיכו לתת רשת גם אז, ואפילו אם לא היתרון של המכשיר שלהם שאתה יכול להכניס כל סים וזה ישאר מסונן.
-
לכל המעוניינים: אחרי בדיקה, גם וייז האחרון 4.24 וכנראה גם כמה שקדמו לו, ג"כ עובדים בנט פרי רק שיש תופעה מענינית שכמה דקות הראשונות הוא מתפקד טוב ואפשר לחפש מקום שינווט לשם והוא מוצא ומנווט כמו שצריך, אבל אחרי כמה דקות הוא מראה את ה"מחפש רשת" ומאז מוצא ומאבד את הרשת לסירוגין עד שבאיזשהו שלב הוא כבר לא מוצא רשת ומאז א"א לחפש כלום עד שלא יוצאים כליל מהוייז ונכנסים אליה שוב.
אז מי שדחוף לו דווקא וייז מעודכן (גרסת האפלקציה מעודכנת) ומשתמש כל פעם בוייז בשביל להגיע ממקום פלוני למקום פלוני ואז מכבה אותה, יכול להשתמש בגרסה האחרונה או כמה שקדמו לו רק שאם יש שינויים באמצע הדרך יתכן ווייז לא יעדכן את עצמו וכן לא ימצא מסלולים חדשים כשבנסיעה נסעו בדרך שונה ממה שהוייז הראה בתחילה.
כאמור גרסה 4.5.0.1 יציבה בנט פרי -
@מנתק לא כ"כ הבנתי,
מה שכתבת זה לגבי איזה מכשיר? לווייז של הדרן או נתיב או אתה מדבר על מי שמשתמש עם סים נטפרי? -
@י.-ישר אמר באפליקציה של וויז כשרה, יש כזה דבר?:
@מנתק לא כ"כ הבנתי,
מה שכתבת זה לגבי איזה מכשיר? לווייז של הדרן או נתיב או אתה מדבר על מי שמשתמש עם סים נטפרי?מדובר על כל מכשירי אנדרויד שמחוברים לנט פרי דרך הסים או וייפיי