איך זה ייתכן?
-
שאלה ל @administrators
איך זה קורה שמדי פעם בפאנל של WIN 10 מופיע ידיעה חדשותית בריבוע של החדשות, או ציוץ בריבוע של הTWITTER?
בפרט שמעולם האפליקציות הנ"ל לא היו מחוברות .
אני מודה שזה לא מאד משמעותי, אבל מעניין איך זה קורה?
-
@yonig20 או שאין לך וויפרי ומדי פעם יש חיבור זר [במידה וזה חשד שווא אני מתנצל מראש]
או שלאחרונה עדכנת את המחשב התקנה נקיה וממילא הוויפרי נמחק ועוד לפני שהתקנת מחדש התעדכן משהו.
בכל אופן אם זה חשוב לך תוכל פשוט לבטל אריח חי [לחצן ימני- עוד- בטל אריח חי] ואז ממילא שום דבר לא יתחדש שם. -
@aiib אמר באיך זה ייתכן?:
@yonig20 או שאין לך וויפרי ומדי פעם יש חיבור זר [במידה וזה חשד שווא אני מתנצל מראש]
או שלאחרונה עדכנת את המחשב התקנה נקיה וממילא הוויפרי נמחק ועוד לפני שהתקנת מחדש התעדכן משהו.
בכל אופן אם זה חשוב לך תוכל פשוט לבטל אריח חי [לחצן ימני- עוד- בטל אריח חי] ואז ממילא שום דבר לא יתחדש שם.לי יש ויפרי נטפרי ואניוואר .....
וזה קורה גם לי
וזה באמת לא מפריע
רק פותח האשכול שאל איך זה קורה -
@aiib יש לי WIFREE ולא היה לי חיבור לרשתות זרות.
ומה שמעניין הוא שהופיעה ידיעה חדשותית מהיום, כך שזה בטוח לא נשאר מפעם. (משהו עם טראמפ והשגרירות) -
@yonig20
מדובר בהצעות לאפליקציות שנמשכות מכתובות של מייקרוסופט בצורה שקשה לנטר אותם.
תוכל ללחוץ לחיצה ימנית של העכבר על האריח >עוד>בטל אריח חי, וההצעות יפסיקו להופיע.
תוכל גם להוריד את classic start מכאן ולחזור לתפריט ההתחל הישן והמוכר מwindows 7 .
..................
אנטי וירוס ESET בעברית לרכישה אונליין לחץ כאן
-
@957 אמר באיך זה ייתכן?:
תוכל גם להוריד את classic start מכאן ולחזור לתפריט ההתחל הישן והמוכר מwindows 7 .
..................
האם זה מתאים לוינדוס 8.1 ?
-
@מעמד
כן
..................
-
@yonig20 טראמפ ושגרירות לא מחייב שזה יהיה מעודכן....