נטסטיק או ראוטר
-
@chaimke4
זה ספק כולל תשתית...................
אנטי וירוס ESET בעברית לרכישה אונליין לחץ כאן
-
@chaimke4 במידה ותרצה נוכל לשים לך ספק + תשתית דרכינו, זה יכול להוזיל לך לא מעט
-
@WWW אמר בנטסטיק או ראוטר:
@chaimke4 תעשה 019 שוק סיטנאי = 68.5 ש"ח לחצי שנה, ואח"כ 72 בערך, בחיבור קווי.
(בנוסף, תוכל לעבור לטלפון אינטרנטי (לדוגמה נטוויג'ן = 20 - 35 ש"ח לחודש, לקו בלי הגבלה), וזה יוצא מאד זול).@WWW
אני שב ומבקש את עזרתך בהסבר פרטני יותר -
@chaimke4
'שוק סיטונאי' = הסכם של חברות ספקיות אינטרנט, עם 'בזק' על הוזלת דמי התשתית, כשהתשלום לתשתית מתבצעת ע"י ספקית האינטרנט, המינוס - אין תמיכה מלאה של בזק.
'טלפון אינטרנטי' = טלפון ביתי, המושתת ע"ג קו האינטרנט, ולא צורך קו בזק, ניתן לנייד את המספר הביתי לקו אינטרנט, והוא זול משמעותי יחסית ל'בזק'; המינוס - הקו פחות יציב מקו בזק, בצורה משמעותית. -
@chaimke4
'שוק סיטונאי' = הסכם של חברות ספקיות אינטרנט, עם 'בזק' על הוזלת דמי התשתית, כשהתשלום לתשתית מתבצעת ע"י ספקית האינטרנט, המינוס - אין תמיכה מלאה של בזק.
'טלפון אינטרנטי' = טלפון ביתי, המושתת ע"ג קו האינטרנט, ולא צורך קו בזק, ניתן לנייד את המספר הביתי לקו אינטרנט, והוא זול משמעותי יחסית ל'בזק'; המינוס - הקו פחות יציב מקו בזק, בצורה משמעותית.מה קשור טלפון אינטרנטי? אני לא צריך בכלל טלפון, רק אינטרפרי!
-
@chaimke4 זה לא קשור, רק התכוונתי, שאם אתה משתמש בקו טלפון של בזק, ועכשיו אתה מתנתק מהם (בתשתית), תוכל גם לנייד לטלפון אינטרנטי, ולחסוך בהוצאות החודשיות...
-
@chaimke4 זה לא קשור, רק התכוונתי, שאם אתה משתמש בקו טלפון של בזק, ועכשיו אתה מתנתק מהם (בתשתית), תוכל גם לנייד לטלפון אינטרנטי, ולחסוך בהוצאות החודשיות...
יש לך עוד הצעות כלליות לחיסכון?
-
@chaimke4 זה בעצם כן קצת קשור, כי אם תעבור לנטסטיק, אין לך אפשרות לאופצייה זו, נמצא שזה יוצא יותר זול מנטסטיק, אפי' 7 ג"ב. (הכל בהנחה שיש לך קו בזק בבית...).
-
@WWW מניסיון שקו אינטרטי פחות יציב בצורה משמעותית? במה זה בא לידי ביטוי?!
-
@aiib בהרבה!
קודם כל בנטוויז'ן יש הגבלה על שיחה 29 דקות (ולפעמים פחות) שהשיחה פשוט מתנתקת, (שח"ו לא יעבור את החצי שעה), התקלה הזאת כבר בטיפול של הצוות ההנדסי לפחות חצי שנה (לפי דברי הנציג טכני, לדברי @957 , זה מכוון).
הפסקות חשמל וכדו', כל מיני קריסות בתשתית, לפעמים צריך לכבות ולהדליק את הראוטר, כמו כן כל תקלה שלא יהיה באינטרנט, (שלפי הנתונים כאן בפורום, זה קורה, אמנם לעתים רחוקות) גם אין לך טלפון.
לפעמים יש כל מיני הפרעות בקו (רעשים, נפילת שיחות).
יש הרבה בעיות עם שליחת וקבלת פקסים.
ועוד. -
@WWW לא יודע על מה אתה מדבר הפרעות / הגבלה על דקות שיחה בנטויזן.
אשתי מדברת שיחות ארוכות, ולמעט תקלות בודדות בכמה שנים שאני שם, לא חוויתי תקלות.
ותקלות בודדות יותר מזה, היו לי כשהייתי בבזק ושילמתי פי 10 (!!) לחודש על שיחות.... -
@957 אמר בנטסטיק או ראוטר:
באופן כללי לדעתי נטסטיק זה לא תחליף לראוטר
היום יצא לי לראות בדיקת מהירות של נטסיק 019, העלאה 17 מ"ב, והורדה 37....
זה מאד תלוי במיקום ובשעה, וכמו שכתב @שלום-על-ישראל , אבל שווה בדיקה. -
@clickone בשולי דבריך, לרוב ההעלאה נמדדת בKb\s איך ממירים את זה לMB?
-
@שלום-על-ישראל בבדיקת מהירות הוא בסוף מציג את זה בMB.
בגדול כל 1024KB=MB.
ואולי זה יכול לעזור קצת... -
@clickone אז זה בעצם אותו היחס בדיוק בין MB לGB. תודה רבה.
-
@clickone אשמח אם אתה ו@WWW תבואו ותעשו פשרה או הכרעה ביניכם פשוט אני מעוניין להצטרף לנטוויזון ומזה אני חושש לכן דעתכם המדוייקת חשובה לי.
אגב מה המחיר שמשלמים לנטויזיוו ? כמו שכתוב באתר 34 ש"ח או שאפשר להוריד גם בלקוח חדש? יש אפשרות להיפטר מהתקנה -99 ש"ח? -
-
@clickone אמר בנטסטיק או ראוטר:
כל מקרה הייתי בנטויזן עוד לפני שנטפרי קמה ומעולם לא היו לי הבעיות שהוא מתאר.
נטוויז'ן.
אתה יכול להוציא שיחה מהטלפון ולדבר מעל 29 דקות, מבלי שיתנתק הקו?
ובאמת הייתי בבזק בינלאומי כמה שנים, והיה לי הרבה יותר בעיות (זה היה מיושן עם נתב וראוטר). -
@clickone ב019 ידוע מה קורה?
תוכל להתייחס לשאלות הנוספות? [רק אם לא קשה...] -
@aiib אני הייתי (לפני נטפרי) ב: תשתית בזק, ספק וטלפון ביתי, בזק בילאומי. והיו לי המון בעיות. (מידי פעם אם נפל החשמל או האינטרנט, היו צריכים לנתק את הראוטר, אח"כ את הנתב, ולהחזיר את הראוטר ואח"כ הנתב וכו')
כיום: 019 סיטונאי, ונטוויג'ן (עם ראוטר מתקדם), ויש אמנם פחות בעיות, אך עדיין זה לא כמו בזק, וכנ"ל. [נמי שרוצה לעשות את החבילה הזאת, אני ממליץ על @957 ].