יתרה בניצול החבילה
-
רציתי לשאול. יש לי סים של 019 עם חבילה לארבעים גי'גה. האם ישנה דרך לדעת כמה מהחבילה כבר נצלתי, וכמה נותר לי?
כשהייתי קודם לכן בהוט מובייל [דרך חברת סים כשר] היה ניתן דרך sms' , אולם ב019 אין אפשרות כזו.
תודה מראש לכל המסייעים -
@אוריויל באתר של ר' צבי צבי ישנה תוכנה שהמליצו עליה כאן בפורום בעבר בשם "networx" הנה כאן. היא מודדת לך את הגלישה עפ"י הנתונים שהכנסת בהתחלה.
לי זה היה קצת מסובך, וכשביקשו ממני בסוף לשלם, אז הסרתי אותה וגמרנו כי אז גיליתי את הקיצור שכתבת להוט מובייל. אתה יכול להתחיל עם זה, עד סוף תקופת הניסיון אני מאמין שמישהו פה יביא לך עצה יותר מועילה...
עריכה:
תוך כדי קריאת פוסט אחר מצאתי לך את השרשור ההוא. כאן תוכל לקרוא שם את שלל העצות שנתנו בזה למשתמשי 019. -
@שלום-על-ישראל אמר ביתרה בניצול החבילה:
וכשביקשו ממני בסוף לשלם, אז הסרתי אותה וגמרנו
התוכנה שהורדת מהאתר של @zvizvi היא גירס' 6 שהיא חינמית ל30 יום ואח"כ מבקשים כסף.
אבל יש את הגריס' 5 שהיא נשארת חינם.
תוריד מכאן
קרדיט ל @גלינג על הידיעה הנ"ל, וגם שהביא לי את הגירס' 5. -
@יהודי-פשוט יישר כח, כי ראיתי בשרשור שהבאתי בהודעתי הקודמת שכולם מדברים על נטוורקס חינמי ולא הבנתי למה רק ממני רצו כסף...
-
אם יש לך ווינדוס 10, תיכנס להגדרות -שימוש בנתונים , שם תוכל גם להגדיר התראה לפני שהחבילה מסתימת
אבל חשוב לבדוק למשך תקופה האם הוא מדייק בכמות הנתונים (אפשר לאמת עם הספק). -
לתועלת הענין במצב רשת בווינדוס 10 יש אפשרות לשנות מצב ולהגדיר שאתה גולש לפי ג'יגות ואז הווינדוס לוקח פחות משאבים מהגלישה.
-
@יהודי-פשוט אולי נבקש (שוב )מ @zvizvi שיעלה את הגירסה הקודמת לאתר המדהים שלו..
תודה רבה מראש! -
-
@אוריויל @יהודי-פשוט כאן יש את גרסה 5.55
-
יישר כח לכל המגיבים.
הורדתי גרסה 5. עכשיו מה עושים, מחכים ליום שבו מתאפסת החבילה ואז מתקינים את התוסף הזה?? -
@smk148 אמר ביתרה בניצול החבילה:
@אוריויל @יהודי-פשוט כאן יש את גרסה 5.55
מסתמא חידשת משהו ממה שנכתב לעיל, ולא זכיתי להבין מה חידשת? העלת את אותו גירס' דלעיל?
-
@אוריויל לא, מגדירים אותה ידנית איך שרוצים, אתה יכול להגיד לו לספור מונה ממתי שאתה רוצה תשחק שם קצת ותראה.
-
@יהודי-פשוט הוא אמר גירסה 5 אז העליתי
-
@יהודי-פשוט אמר ביתרה בניצול החבילה:
@שלום-על-ישראל אמר ביתרה בניצול החבילה:
וכשביקשו ממני בסוף לשלם, אז הסרתי אותה וגמרנו
התוכנה שהורדת מהאתר של @zvizvi היא גירס' 6 שהיא חינמית ל30 יום ואח"כ מבקשים כסף.
אבל יש את הגריס' 5 שהיא נשארת חינם.
תוריד מכאן
קרדיט ל @גלינג על הידיעה הנ"ל, וגם שהביא לי את הגירס' 5.@גלינג אמר ביתרה בניצול החבילה:
@יהודי-פשוט אולי נבקש (שוב )מ @zvizvi שיעלה את הגירסה הקודמת לאתר המדהים שלו..
תודה רבה מראש! -
@zvizvi
אגב אם הבנתי נכון זה חינם ל 30 יום בלבד? -
@ww199ww הגירסה הקודמת באתר (6+) הייתה לניסיון 30 יום.
הגירסה הנוכחית הינה חינמית לעד. -
התקנתי את התוסף הזה. תודה רבה לכולם
-
חיפשתי איפה אפשר להגדיר תאריך לתחילת חבילה ולא מצאתי. מישהו יודע לעזור?
-
@אוהב-ישראל לחיצה ימנית על הסמל במגש >אפשרויות >מתקדם > החודש מתחיל ב
-
@avrech
תודה על הערתך
אני מנוי ל15 GB לחודש ודי לחוץ מזה שאתקע בסוף החודש
האם תוכל להדריך אותי (ואת כל מי שלא בקי )איך מבצעים את ההגדרות שציינת
ותודה מראש על המחשבה לדאוג לכל מי שגולש באלחוטי