לא שומע...
-
@5566NEWbrs אמר בלא שומע...:
@chaimke4 תן קישור.
http://jewishmusic.fm/frame.php?url=album/עד-אמצא-מקום-2/
השיר עשרה בני אדם
-
@chaimke4 ניתן לראות את הקליפ ולשמוע באתר של הידברות מוזיקה, באדיבות אחד המשתמשים של נטפרי הוא כבר פתוח.
-
@שלום-על-ישראל בטוח שזה זה? זה שיר בביצוע ישי ריבו ואהרן רזאל. אם כן שלח קישור בבקשה
-
@chaimke4 אתה צודק וזה מפליא, שיר חדש וכבר כמה ביצועים? שמה זה קליפ של אהרון בלבד ללא ישי ריבו.
-
@שלום-על-ישראל לא ממש חדש אבל בסדר...
-
@chaimke4 ו...סתם שאלה, איך זה שהסירטונים של ישי ריבו כמעט כולם פתוחים שם? זה קשור אליך...? אם כן נשמח לתרום לך נקודות חזרה...
-
לא כולם אבל חלק נדיב... תרומות יתקבלו בברכה קרן 1234 ועד רבני נטפרי
-
@chaimke4 מה זה ?
מספר קרן בקופת העיר ? -
@מעמד לא דומה לא כמעט...
-
@chaimke4 התוסף נמצא בצד השרת, ולכן לא ניתן לעקיפה (להעתיק אפשר עדיין..) כל השאר לא חשוב.
זה ניתן לעקיפה עם מי שמנגן עם הכינור. (תיאור שמיועד למתכנתים שמסתובבים כאן. מי שלא הבין, לא יעזור גם אם אכתוב במפורש...)
-
@clickone עם תהילים של דוד המלך ע"ה אפשר לעקוף כל דבר בעולם!!!
-
@clickone אמר בלא שומע...:
@chaimke4 התוסף נמצא בצד השרת, ולכן לא ניתן לעקיפה (להעתיק אפשר עדיין..) כל השאר לא חשוב.
זה ניתן לעקיפה עם מי שמנגן עם הכינור. (תיאור שמיועד למתכנתים שמסתובבים כאן. מי שלא הבין, לא יעזור גם אם אכתוב במפורש...)
מאוד עזרת לי...
-
@chaimke4 טוב כנראה זה כבר לא כל כך עובד שם, פעם כן פעם לא..
-
כבר מספר חודשים שאני לא מצליח לגלוש שם באופן תקין
הנושא עלה כאן, ומיד סודר על ידם
האתר מגיב שם הרבה יותר מהר, כנראה שידרגו את יכולת התעבורה של השרת -
@מובהק אמר בלא שומע...:
האתר מגיב שם הרבה יותר מהר, כנראה שידרגו את יכולת התעבורה של השרתמי סידר מה סידר האתר בכלל לא מגיב
-
@מובהק אמר בלא שומע...:
האתר מגיב שם הרבה יותר מהר, כנראה שידרגו את יכולת התעבורה של השרתהאתר עף... מעניין. מקווה שזה לא רק לרגע
-
ואחרי רגע מאכזב כמו תמיד... אבל עדיין קצת יותר מהר
-
@מובהק יש מצב ששוב האתר נתקע קשות?
אתמול קניתי 2 דיסקים דרך האתר ולמותר לציין שהאיטיות של האתר מציקה ברמה גבוהה. מי שיש לו יד בעניין נשמח מאד אם יוכל לעזור -
@chaimke4
כמוני כמוך...
(אולי אתה חושב שאני קשור לשם... לצערי לא) -
חשבתי שאולי יראו ששוב דיברנו על זה ויסדרו את העניין