נט-סטיק חסום לחברה אחת
-
@6262 כל נטסטיק מגיע עם תוכנה בנויה בתוכו, הנטסטיק בלי התוכנה לא תעבוד, כמו שמכשיר פלפון בלי תוכנה לא יעבוד. ולזה כוונתי שהתוכנה שבתוך הנטסטיק חסום לסים זר.
ולדעתי האפשרות היחידה זה,לאפס את המכשיר, ולהתקין מחדש תוכנה הפתוחה לכל החברות. ם טעיתי בהשערה שלי אנא תתקנו אותי, ולמי הפיתרון נודה לו מאוד. -
@סופר אתה כמעט צודק, אבל לא בדיוק.
נטסטיק מכל סוג שהוא הוא בעצם סוג של מכשיר סלולרי, וכמו שבארץ בעבר היו מכשירים שחסומים רק לחברה אחת כגון סלקום ופלאפון, גם כאן אותו דבר, ואין קשר לתוכנה. (וזה בעצם מה שהתכוון @6262 )
הנטסטיק צריך לעבור תהליך של פתיחה שנקרא בעגה המקצועית unlock sim.
ישנם כל מיני הדרכות ברשת כיצד לעשות את זה בחינם או בתשלום. -
@smk148 אמר בנט-סטיק חסום לחברה אחת:
@סופר אתה כמעט צודק, אבל לא בדיוק.
נטסטיק מכל סוג שהוא הוא בעצם סוג של מכשיר סלולרי, וכמו שבארץ בעבר היו מכשירים שחסומים רק לחברה אחת כגון סלקום ופלאפון, גם כאן אותו דבר, ואין קשר לתוכנה. (וזה בעצם מה שהתכוון @6262 )
הנטסטיק צריך לעבור תהליך של פתיחה שנקרא בעגה המקצועית unlock sim.
ישנם כל מיני הדרכות ברשת כיצד לעשות את זה בחינם או בתשלום.הכל נכון אבל למיטב ידיעתי כשזה קורה יש הודעה כלשהי על סימלוק לא בעיה בתקשורת ללא שום הודעה על סים נעול.
-
@6262 כך או כך, יש מי שיכול להמליץ לי על אתר חינמי שמציע שירות כזה.
תודה לכולם. -
@סופר בדקת שהגדרות APN תקינות?
-
@6262 כן בדקתי.
וברור לי שזה חסום, יש הרבה אתרים לפתוח בתשלום, ואני מחפש בחינם. -
@סופר אמר בנט-סטיק חסום לחברה אחת:
יש לי נטסטיק HUAWEI דגם E1550, וכן מודם אלחוטי מאותה חברה דגם E585, קניתי אותם בחו"ל, והם חסומים לקבל סים אחר, מלבד החברה שבו קניתי את זה.
אם מישהוא יודע להדריך אותי אם יש אפשרות לפתוח "בחינם", נודה לו מאוד.
-
@סופר היה לי בעבר נטסיק שהיה נעול, וחברת הסלולר פתחה לי בחינם. (זה היה סטיק של סלקום וסלקום פתחה לי אותו)
אבל מהשיחה עם הנציג אז, הבנתי שחברת הסלולר יכולות לשחרר כל מכשיר שירצו. הן רק צריכות לרצות.... -
@clickone אמר בנט-סטיק חסום לחברה אחת:
@סופר היה לי בעבר נטסיק שהיה נעול, וחברת הסלולר פתחה לי בחינם. (זה היה סטיק של סלקום וסלקום פתחה לי אותו)
אבל מהשיחה עם הנציג אז, הבנתי שחברת הסלולר יכולות לשחרר כל מכשיר שירצו. הן רק צריכות לרצות....הם חייבים על פי חוק לפתוח לך, הבעיה שאני קניתי בחו"ל, והחוק הישראלי לא תקף בלונדון.
-
@סופר אתה עכשיו בארץ או בחו"ל?
-
-
-
@clickone דווקא לי זה נראה שיש תג מחיר לכל פריצה שכזו משהו כמו כמה יורו בודדים.
כך מבדיקה מלמעלה שלי. -
@aiib אמר בנט-סטיק חסום לחברה אחת:
@clickone דווקא לי זה נראה שיש תג מחיר לכל פריצה שכזו משהו כמו כמה יורו בודדים.
כך מבדיקה מלמעלה שלי.המחיר נע בין כמה יורו, תלוי איזה מכשיר, לבין כמה עשרות שקלים, ואפילו ראיתי מי שרוצה 240ש"ח, וכששאלתי אותו על המחיר המופקע, אפילו לא הבין מה הבעיה.
בכל מקרה אני עדיין מחפש בחינם. -
@clickone תודה רבה, אכן יש שם קודים בחינם לכמה דגמים, ובתוכם לאחת שאני צריך. אבל אני לא יודע היכן להכניס את הקוד. כי אני בכלל לא מצליח להתחבר לרשת, כך שיעלה לי חסימה. אם יש למישהוא מדריך איך פותחים ע"י קוד, יבוא עליו ברכה.
-
@סופר
מי אמר לך שהסטיק שלך חסום לסים זר?
יתכן מאד שפשוט צריך הגדרות רשת
..................
אנטי וירוס ESET בעברית לרכישה אונליין לחץ כאן
-
@957 כמעט בטוח שזה חסום.
אדרבה אתה יכול לעזור לי בהגדרות רשת. -
אני מאד שמח על השרשור הזה. יש לי נטסטיק של HUEWEY מפרטנר וגם אני לא מצליח לגרום לסים החדש לעבוד בו. הצלחתי להיכנס להגדרות שלו אבל ללא הועיל. ייתכן שיש לי בעיה בהגדרות הרשת כי אני לא מכניס שם וסיסמא להוטמובייל אבל לא קיבלתי שם וסיסמא בעת שרכשתי את הכרטיס.
-
@Yoav איזה דגם יש לך ?
רכשת את זה בארצינו הק' -
בהקשר להתכתבות הארוכה כאן, אז אולי יש פה מישהו שיוכל לעזור לי גם כן, יש לי נטסטיק של מודל E8372 שהוא גם משדר קליטת WIFI שגם כן נקנה בחול, ועל מנת לעשות איזושהי פעולה הוא כותב לי להקיש שם משתמש וסיסמא, האם למישהו יש מושג מה אני אמור לעשות?
בתודה מראש..