בעניין וידיאוטוב
-
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
@מיסטר-מ תמיד אפשר לחפש סרטונים בגוגל.
-
@סופר אמר בבעניין וידיאוטוב:
@מיסטר-מ אני לא טוען כלום, מי שבנה את האתר הוא יחליט אם להגביל או לא, אני רק מנסה לחשוב מה הסיבה של מי שבנה את האתר להגביל את החיפוש.
אולי הוא לא רוצה לקחת על כתפיו את עוון ביטול הזמן שיהיה...
-
היי! אם החיפוש מוגבל אז תמיד יהיו אותם סרטונים בראש הרשימה!
ז"א סרטונים רבים לא יגיעו לחשיפה אף פעם!
ואגב כשאני מחפש אז גם בשיעורי תורה אין יותר מ30 -
@איש-טוב אם תחפש עם מילים נוספות תקבל תוצאות שונות בדיוק גדול יותר למה שאתה צריך.
-
@איש-טוב כל תגית (כגון "הרב זמיר כהן") שמוגדרת תחת קטגוריית "שיעורי תורה", או להבדיל תגית כגון "אקסס" () שמוגדרת תחת הקטגוריה "מדריכי תוכנה", פתוחה ללא הגבלה.
לדוגמה, עכשיו נכנסתי לבדוק וראיתי שאברהם פריד נכנס בטעות לרשימת "שיעורי תורה" ולכן היו לו 6 דפים של 15 סרטונים.
כמובן שהורדתי אותו משם, ואני מקווה שהוא ימחל לי על כך...
אבל אם פגשת כזו הגבלה, זה פשוט אומר ששכחו לתייג את שיעורי אותו רב בקטגוריה המתאימה. -
אפשר לחפש בגוגל כל סירטון כגון חסידות גור יוטיוב ככה לכתוב ויעלה וכו'
-
@איש-טוב באם מצאת 'רב' אשר שיעוריו מוגבלים ל 30 תוצאות, אתה מוזמן לפנות ל'סיירת התיוג' (ובדרך אגב.. שאפו שם לכולכם על ההתנדבות במסירות ללא הרף !!!) ולהועיל לכלל המשתמשים.
הפרטים מופיעים בחתימתו של @dLive .יש לכם הערות על תיוג הוידאו ב"וידאו טוב"? שלחו מייל ל tovvideo.netfree@gmail.com
-
@גלינג אני חייב להודות שאני כבר לא ממש פעיל שם, אבל לא ראיתי סיבה להוריד את החתימה.
ושאפו גם לך, ערמומי שכמותך... -
פוסט זה נמחק! -
@גלינג ו @dLive אתם ממנהלי נטפרי באיזו שהיא צורה? אתם לא מוזכרים בכלל באתר וידאו טוב.
וכך נאמר שם:
בניה ak400400@gmail.com | עיצוב GolanArt
-
-
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק!