תוסף לגרירת פאנל הניהול בנטפרי v0.3.2
-
@magicode אמר בתוסף לגרירת פאנל הניהול בנטפרי v0.3.2:
בדיוק רציתי לכתוב. שמי ששלח פחות תמונות באותו יום התמונות שהוא שולח נבדקות לפני מי ששלח הרבה תמונות.
בשביל לאזן את הדבר הזה אולי נכון לעשות מסלולים למי שמשתמש יותר בתמונות שישלם יותר
אומנם זה לא יספיק לכאורה ליותר בודקות אבל זה יעזור בכללי ויהוה איזון -
@shukiha שמת לב שכמעט כתבת שם ה'.
זה מיד קפץ לי כשראיתי את ההודעה שלך. -
אני יצאתי מבולבל לגמרי, האם טוב שאני יתקין את התוסף, או לא טוב. בבקשה מההנהלה, לא להתבייש ולומר את כל האמת, האם אכן התוסף יקל על בדיקת התמונות, או יכביד, האם זה אכן יועיל שהתמונות יבדקו יותר מהר, או לא. ומהם החסרונות שיש בתוסף, או כאלו שיתכן שיגרמו מחמת כך.
תודה רבה -
@MacroShadow אמר בתוסף לגרירת פאנל הניהול בנטפרי v0.3.2:
זה מיד קפץ לי כשראיתי את ההודעה שלך.שגגת מקלדת
-
@MacroShadow אמר בתוסף לגרירת פאנל הניהול בנטפרי v0.3.2:
זה מיד קפץ לי כשראיתי את ההודעה שלך.תרשה לי לנחש שהרובוט של נטפרי בודק גם את הנושאים האלו?
כמו כופרים וכדומה שבכוונה כותבים כך. -
@ww199ww
הרובוט גם מתקן אם מישהו כותב זמני היום לא מדויקים
מזהיר בפני דבר שקר
ניתן לסמן V באיזור האישי והרובוט גם יטול ידיים עבור מי ששכח,וכו'
..................
אנטי וירוס ESET בעברית לרכישה אונליין לחץ כאן
-
@957
ועדיין אני חושב כמו ההודעה הקודמת. -
חבל מאוד שלא הודיעו קודם
ובכלל זה פתרון שחוסם גרפיקאים.
לדוג' ישבתי היום בצהריים על שאטרסטוק לחיפוש כמה וכמה תמונות, אך פתאום התמונות לא נשלחות... מחכה חצי שעה, שעתיים, שלוש ועדיין...
לדעתי פתרון -חסרון.
מה גם שאם אני מחפשת למשל תמונה של סיר- הבודקת מקבלת כמות של תמונות בנושא כך קל לה לבדוק ולהעביר, לא כן?ואשמח לקבל תשובה אם תהיה לי אפשרות לעבוד בלילה או שלא. (עברו יותר משלוש שעות ולא נבדקו לי תמונות!)
-
היה באג בשעות האחרונות חלק מהתמונות לא נשלחו. בלי קשר למנגנון. עכשיו תוקן העניין ב"ה.
-
צר לי אך עדיין יש אצלי עיכוב גדול מאוד!! למרות שכתוב 2 שניות..
אני באמצע בניית אתר וזה הופך לבלתי אפשריכל העלאה של חלקיק תמונה אני צריכה לחכות שעתיים -
@ani אמר בתוסף לגרירת פאנל הניהול בנטפרי v0.3.2:
צר לי אך עדיין יש אצלי עיכוב גדול מאוד!! למרות שכתוב 2 שניות..
אני באמצע בניית אתר וזה הופך לבלתי אפשריכל העלאה של חלקיק תמונה אני צריכה לחכות שעתייםתבקש במערכת הפניות שיחריגו לך את האתר או יפתחו אותו לכולם ללא סינון באם זה אפשרי