קהילת ג'ימייל בלבד + עדכוני אנטי וירוס
-
@יהודי-פשוט
בקווי יש לזה פחות צורך.
הבעיה היא בעיקר באנשים צעירים שמתחילים במייל בלבד (מייל בלבד, מה הבעיה?) ואז אומרים למה לא נוסיף יד 2 ובנקים (התורה חסה על ממונם של ישראל!) הדרך ממשיכה באתרי חדשות (יש כתבה חשובה על גדולי ישראל) וכו וכו וכדרכו של היצר היום אומר לו עשה כך.....................
אנטי וירוס ESET בעברית לרכישה אונליין לחץ כאן
-
@957 מחזק את דברי להוריד את המייל מהרעיון
-
אני חושב שכדאי לעשות כמה מסלולים, ואין האחד סותר את השני
-
@shraga בעיקרון אתה צודק רק אם דנים מה קודם [ובנטפרי יש תור ארוך של שיפורים כידוע] אני חושב שזה קודם
-
@shraga
הקלות בה אפשר לבצע הוספת אתרים כיום למשתמשי מייל בלבד קורצת להם ומנסיוני חלק גדול אם לא רוב משתמשי מייל בלבד "משתדרגים בתוך תקופה קצרה"
הפעולה הזאת תמנע את זה במעט
..................
-
@shraga @957 @aiib
רק מייל זה דבר שכבר קיים אז לא מדובר במשהו חדש@aiib לענ"ד מעטים האנשים שיצרכו את זה
כי אותם אנשים בהכרח מצד אחד כ"כ עקרוניים אפילו נגד מייל, כי אצלם אינטרנט זה מילה גסה בכל צורה שהי ומאידך יכניסו אותו בשביל עדכונים.@957 מייל כבר קיים ואפשר למנוע את הפירצה אם יוסיפו על קנס היציאה.
-
@יהודי-פשוט נראה לי אתה מפרשן אנשים בצורה לא נכונה... אנשים נגד אינטרנט כי הוא בעייתי מה שהם קונים במכולת והקופה מחוברת ברשת לאתר האינטרט של החנות ושם יש עידכוני מחירים לא כ"כ מעניין אף אחד.
בסופו של דבר מחשב ללא גישה לאינטרנט אלא רק לעידכונים הוא דבר מאד מבוקש, רק לאחרונה שאלו אותי כמה האם נטפרי תומכת ברעיון כזה וכשהתחלתי להסביר להם צריך קו צריך vpn הם אמרו לי עזוב אותי אני מדבר על משהו חינמי ובלי סיבוכים שאני יוכל לבוא להורים שלי ולעדכן בלי להסתבך ובלי לצרוך אינטרנט.
אגב אני חושב שזה יכול להיות גם פרסומת ענקית לנטפרי אם היא תכנס לנישה הזו זה כבר יהיה שם דומה לאאוטנט וכולם ידעו שנטפרי זה סמל הנקיות. -
@aiib אמר בקהילת ג'ימייל בלבד + עדכוני אנטי וירוס:
@יהודי-פשוט
וכשהתחלתי להסביר להם צריך קו צריך vpn הם אמרו לי עזוב אותי אני מדבר על משהו חינמי ובלי סיבוכים שאני יוכל לבוא להורים שלי ולעדכן בלי להסתבך ובלי לצרוך אינטרנט.שים את כובד המשקל של דברי על המשפט שכתבת, זה בדיוק הענין שאותם אנשים לא ישלמו על זה.
-
@957 אמר בקהילת ג'ימייל בלבד + עדכוני אנטי וירוס:
יש לי מחשבה לעשות קו שיכלול מייל בלבד ואנטי וירוס ללא הגבלה.
אם הלקוח יהיה מעוניין להחליף חבילה להגדרות סינון הרגילות יהיה צורך בכרטיס סים חדש , מה דעתכם?הרעיון שלך מעולה
יש לי חבר שמשתמש באוקימייל וכולו מלא טענות על האיכות הגרועה שלהם אבל הוא לא רוצה נטפרי כדי שלא יהיה לו נסיון לפתוח בקלות אינטרנט. הוא לא רוצה אינטרנט!
אם תבצע את הרעיון הנ"ל זה יהווה אלטרנטיבה מעולה לאוקיי מייל
(שוב: מעלתם היא שקנית מייל נטו ובשום מקרה לא קנית אינטרנט מה שא"א לומר על מי שיש לו אינטרט שמוגבל למייל ואפשר להסיר את ההגבלה בדרך כזו או אחרת) -
@יהודי-פשוט דבר ראשון יש הבדל בין תשלום מינימלי חד פעמי להחזקת קו קבוע בעלות חודשית.
דבר שני בעיקרון היה עדיף שזה יהיה ללא עלות כלל והרי כל מטרת נטפרי היא לדאוג לעם ישראל.
ומה עוד שכמו שכתבתי לענ"ד זאת תהיה פרסומת יפה של נטפרי. -
@aiib אמר בקהילת ג'ימייל בלבד + עדכוני אנטי וירוס:
@יהודי-פשוט דבר ראשון יש הבדל בין תשלום מינימלי חד פעמי להחזקת קו קבוע בעלות חודשית.
איך בדיוק זה יהיה חד פעמי? לא הבנתי הוא יצטרך לשלם למישהו על הרשת.
-
@ארז-מלבנון אל תשכח שלאוקי מייל יש תיבת מייל יחודית שגורמת לאנשים לצרוך דווקא אותם כדי שכולם ידו שהם כשרים לכן לפי דבריך היתי ממליץ ל@957 לעשות גם מייל עם סיומת דומה כגון נטפרי [אגב זה יכול להיות סתם רעיון לכל המסלולים ולאו דווקא למייל] או קושר מייל וכדו'
-
@יהודי-פשוט אם זה יהיה ברמת המחשב הוא לא צריך לשלם על הרשת פשוט כי הוא משתמש ברשת של העבודה/ שכן/ קרוב משפחה וגם אם מדובר באניוור מובנה עדיין זאת לא בדיוק צריכה משמעותית שתכביד על הרשת [כמובן לענ"ד....] כי סה"כ מדובר בעידכונים מדי פעם ולא בצריכה קבועה.
-
@aiib הבנתי אותך. אבל אתה מזכיר לי שבעבר שאלו כמה פעמים למה נטפרי לא תעשה תוכנת סינון לכל דכפין, דוגמת K9 וענו על זה שזה לא קשור למה שנטפרי מיועדת.לא זוכר איפה אבל דיברו על זה.
יכול להיות ששאלו את זה על הוויפרי. -
@aiib
אוקיימייל משתמשת בתיבת מייל משלהם בכדי שאם תרצה לעבור לחברה אחרת תצטרך לאבד את כתובת המייל.
..................
-
@957
יש שם חסרונות, כך שמי שיקפוץ על השוק הזה יהיה לו ביקוש (לפחות מצד אלו שלא רוצים לפתוח דלת לאינטרנט). -
@יהודי-פשוט לא בדיוק מבין הרי גם כיום יש את וויפרי המיועדת לכל המעוניין -היא זמינה להורדה אף לאלו שלא נמנים על לקוחות נטפרי. מה שאני מדבר עליו זה סה"כ לקחת את וויפרי [אולי לעשות לו מיתוג מחדש שיבינו מה מטרתו] וכמו שהאתר של נטפרי פתוח בו גם לפתוח את הכתובות של העידכונים כך הרווחת גם הצלת כלל ישראל גם פרסומת לנטפרי ללא עלות [כמעט] וללא משאבים כמו שרתים וכדו'
-
@957 אני יודע לכן אמרתי שגם לנטפרי מומלץ לעשות כך או לפחות אתה בקווים החדשים שתפתח מומלץ לעשות כזה דבר [ישנם חברות הנותנים סיומות בהגדרה אישית כידוע לך]
-
לסים כשר ול RL יש כזה מסלול. של מייל בלבד. נראה לי ב 35 שקל כולל הכל.
-
@magicode יש בעיה מסוימת בזה.
ל-RL יש כאלו שירותים, והוא אומר שהם עובדים על נטפרי.
אבל עם כל הכבוד, עליו בלבד אני לא סומך... (סליחה. :()
לא בקטע של וויז בלבד, ולא בקטע של מייל בלבד (כלומר במקרה ואני עובד מולו בלבד, בלי חשבון בנטפרי).
יפה מצידו לחשוב על זה, אבל זה לא מסודר.
אתה יכול לאשר לי שזה עובד על נטפרי?