"שינוי הגדרות סינון" רק עם תרומה לנטפרי!
-
@ארז-מלבנון אתה מציג פה בעיה שלא קשורה דווקא לסינון, הבעיה היא שאדם מקבל קבלה והוא יודע שבשעת נסיון הוא יכול לא לעמוד בקבלה ולצורך זה הוא רוצה שיהיה מישהו מעליו שיתן לו קנס שהוא עצמו יקבע את גובה הקנס מראש.
הבעיה נכונה בכל סוגי הקבלות, קבלות בלימוד, ובצניעות, וגלישה ברשת וכו' וכו' זה לא מתפקידה של נטפרי.
אפשר להקים אתר שכל אחד יכול לפתוח בו חשבון אישי, ולתת את כרטיס האשראי שלו, וכל אחד בחשבונו ירשום את הקבלות שהוא קיבל ומה גובה הקנס אם הוא עובר על הקבלה, וכאשר הוא יעבור על הקבלה מיד המערכת תגבה מהכרטיס אשראי את הקנס. -
@יהודי-פשוט אמר ב"שינוי הגדרות סינון" רק עם תרומה לנטפרי!:
@קלוגר אמר ב"שינוי הגדרות סינון" רק עם תרומה לנטפרי!:
אגב, האם בנטפרי אישי סגירת אתרים היא בחינם או שגם עולה נקודה?
הסגירה היא בחירת קהילה לכל דבר וענין, לא צריך נקודה
שאלתי היא אם למשל לאחר חודש שאני בקהילת נטפרי אישי, ברצוני להוסיף אתרים לסגור, פעולה כזו דומה לפתיחת אתר שעולה נקודה או לא?
-
@קלוגר אמר ב"שינוי הגדרות סינון" רק עם תרומה לנטפרי!:
שאלתי היא אם למשל לאחר חודש שאני בקהילת נטפרי אישי, ברצוני להוסיף אתרים לסגור, פעולה כזו דומה לפתיחת אתר שעולה נקודה או לא?
ציטוט מהוויקי
קהילת "נטפרי אישי"
ניתן להגדיר כל מה שנצרך, ולאחמ"כ להצטרף לנטפרי אישי, ההגדרות ננעלות, וניתן לבקש פתיחה לאתר מסויים דרך מערכת הפניות [מצריך נקודות].אמנם עבדך הנאמן כתב את זה שם, אבל נראה שהסכימו עם זה.
ואני מבין שכל פניה לנטפרי בענין נטפרי אישי מצריכה נקודה, לא משנה אם זה לפתוח או לסגור -
@יהודי-פשוט כן אבל כתבת שם ש
ניתן לבקש פתיחה לאתר מסויים דרך מערכת הפניות [מצריך נקודות].
אז אולי בסגירה לא צריך נקודות ? (אין לי ידיעה בנושא, רק שואל לפי הנכתב לעיל)
-
-
בכל שינוי בהגדרות הסינון יש לשלוח פניה עם נקודה
-
@shraga אמר ב"שינוי הגדרות סינון" רק עם תרומה לנטפרי!:
בכל שינוי בהגדרות הסינון יש לשלוח פניה עם נקודה
אז הנה הנוסח המתוקן בוויקי:
ניתן להגדיר את הגדרות הסינון ולאחמ"כ להצטרף לקהילת "נטפרי אישי", לאחר ההצטרפות לקהילה זו ההגדרות ינעלו כפי שהגדרתם קודם לכן ולא תוכלו לשנותן.
במידה ותרצו לשנות בהגדרות, תוכלו לעשות זאת ע"י פניה דרך מערכת הפניות. כל פניה לשינוי ההגדרות, בין לפתוח אתר ובין לסגור אתר, מצריך שימוש בנקודות.@shraga יש איזה סיבה שכתבת בתגובתך נקודה ולא נקודות? יש דיני קדימה בענין או שזה מחוץ לענין הפניות הרגילות? אני מניח שלא ולכן בוויקי כתבתי "נקודות".
-
@יהודי-פשוט אמר ב"שינוי הגדרות סינון" רק עם תרומה לנטפרי!:
אני מניח שלא ולכן בוויקי כתבתי "נקודות".
אכן
-
@shraga @administrators
אני עובר כעת להיות פרקליטו של @מעמד למרות שהוא לא חתם אצלי ייצוג, ולהסביר למה זה באמת לא מובן שיצטרכו נקודה לסגירה.
מילא לפתיחה זה מובן, יש ענין להקשות על מי שמבקש לעשות זאת למנוע רצון רגעי,
אבל לסגירה אדרבה חשוב שזה יהיה כמה שיותר קל.
אבל בלאו הכי לו יתקבל הרעיון שלי שם לאפשר של סגירה לחומרא בלי סיסמה, פתרנו את הענין, ואו על אותו דרך שגם @שלו הציע וכתב לעיל. -
משומה נשמע בכמה מההצעות העולות פה.
שיש כאלו הסבורים ש'נטפרי' אמורה להוות תחליף ל'יצר טוב' שלהם.. -
@גלינג נטפרי לא אמורה להוות תחליף ליצר טוב, אלא כלי נגד היצר הרע למי שנצרך לאינטרנט ורוצה כמה שפחות ולא כמה שיותר.
-
@יהודי-פשוט ועדיין מוטל עליו אחריות מינמלית לשים לב להנהגותיו (כולל לשלוח פניה עם נק' וכדו')
-
מה שנקרא דמי מחשבה.
-
@ww199ww אמר ב"שינוי הגדרות סינון" רק עם תרומה לנטפרי!:
מה שנקרא דמי מחשבה.
@ww199ww [ @גלינג]
על איזה דמי מחשבה אתה מדבר?
אדם הגדיר לעצמו תגית כל שהי פתוחה, בחשבון הוא לקח שהתגית עונה לצרכיו ולרוחניותו כאחד,
והתברר לו שהשתרש לשם איזה אתר שלא לצרכיו ולא לרוחניותו, דבר המצוי מאוד,
עכשיו הוא רוצה לתקן ולהחמיר ומעונין לסגור את האתר, כאן בא היצר הרע ואומר לו
אין לך מספיק נקודות עכשיו חכה לחודש הבא, או שנגמר לו והוא צריך לקנות
אז איפה בדיוק הוא לא בסדר - במעשיו / בחשבונתיו. -
אני מסכים עם קודמי הרב @יהודי-פשוט שאמר:
עכשיו הוא רוצה לתקן ולהחמיר ומעונין לסגור את האתר, כאן בא היצר הרע ואומר לו
אין לך מספיק נקודות עכשיו חכה לחודש הבא, או שנגמר לו והוא צריך לקנות.ואני מוסיף על דברים אלו - שהיצר הרע יאמר "מה ? אתה סוגר אתר זה ?? ? אין לך כסף לסגור ! בקושי נכנס לך כסף לבית. זה בקושי מספיק לך ליום יום ואתה עוד מבזבז על תרומות ?? ואם תצטרך אתר זה פעם ?
ואז כשצריך לשלם אדם חושב פעמיים.
לעומת זאת אם לא היה צריך נקודות לסגירה, ברגע ההתעוררות, מיד היה סוגר והכל בא על מקומו בשלום !
ואחר כך לפתיחה הוא יחשוב טוב אם הוא באמת צריך לפתוח. -
לאחר בקשת המחילה מכת"ר שליט"א
@יהודי-פשוט @מעמד מי שלא חושב כשסוגר לא יחשוב כשהוא פתוח (ו2 ₪ לפה או לפה לא באמת מטרידים).
כמ"ש לעיל 'נטפרי' איננה ה'סדר מוסר' של הרשת.. -
@גלינג
אני אסביר
יש אתרים שהצורך בהם גבוה לעומת זאת פוטנציאל בזבוז הזמן וכדו' גם גבוה! והפורום הזה הוא דוגמא טובה לכך
אני לא רוצה את הפורום פתוח קבוע כי אין לי זמן בשביל זה.
ואני לא רוצה לפרוש לגמרי כמו @dLive ו @יהודי-פשוט ז"ל כי לפעמים אני צריך משהו חשוב שרק הצדיקים המדהימים מבית נטפרי יכולים לעזור לי.
לא מועילה לי האפשרות לחסום את ההגדרות עם סיסמא כי אין לי אופציה לאיזה 'משגיח' שישמור עלי שאני פותח רק מה שטוב....
אני גם לא מעוניין בנטפרי אישי שבו אני צריך להמתין לתמיכה עד שיפתח לי מה שאני צריך. ואם גם חסמתי את גוגל מה אני אעשה? אמתין לפתיחת גוגל ואז לפתיחת האתר שאני צריך. זה מה שאמרתי מסובך. מה גם שהתמיכה לא עובדת 24 שעות ביממה וזה פוגע ביעילות
מפגעי האינטרנט רבים הם כידוע אבל כשאתה עובד עם נטפרי נשאר מפגע עיקרי והוא הזמן האין סופי שנעלם בין האצבעות
לכן ביקשתי מערכת אוטומטית שתתן לך אפשרות לחסום את שינוי הגדרות הסינון עד תשלום קנס לפי הגובה שקבעת (ואם 2 ש"ח לא מספיק לך אתה יכול לקבוע על 200 ש"ח) כך שמצד אחד הפתיחה היא מיידית ומצד שני מחושבת ושקולה.
ואם 'נטפרי לא נועד להחליף את סדר מוסר' מדוע עשו בכלל רשימה שחורה ולבנה ונטפרי אישי ופרופילים לפי שעות וכו'כעת אחרי ההסבר הארוך אני מצפה שגם אתה תצטרף לבקשה
תודה למצטרפים לבקשה : @957 @סופר @חזק @WWW ולתומכים רעיונית : @מעמד @יהודי-פשוט @קלוגר @שלו @shraga
לתשומת לב @administrators