waze לא עובד לי באנדרואיד כשאני מחוברת עם סטיק
-
קניתי טאבלט אנדרואיד, הבאתי אותו לאאוטנט שינתקו את הwifi
אני מחברת אליו סטיק של נטפרי, וזה עובד נהדר. הבעיה היא שהwaze שהורדתי מנטפרי לא עובד -
כלומר האפליקציה נפתחת , יש מפות והכל, היא יכולה לחשב מסלולים ולדעת מצב עומס בכבישים
אבל היא לא מזהה את המיקום שלי- יש הודעה "אין קליטת לויני GPS, לא ניתן לקבוע מיקום"
לפני שניתקתי את הwifi זה כן עבד
מישהו מכיר? יכול לעזור?
תודה ענקית!!! -
@rachelg זה נראה בעיה שלא קשורה לרשת, אלא לGPS, אולי זה כבוי, או שהניתוק כולל את הרכיב של GPS.
-
@WWW מה זזאת אומרת GPS כבוי - זה עבד לי לפני הניתוק של הwifi
המוזר הוא שגם קודם, כשהיה wifi, אם התחברתי דרך הסטיק והwufu היה כבוי - לא עבד, בדיוק כמו עכשיו
האם יכול להיות שהwifi משמש איזו אנטנת קליטה של לוויינים? ואם כן, יש דרך לגרום למכשיר להשתמש בסים בשביל קליטת לוינים?
אני פשוט לא מבינה בזה, אודה מאד אם יש כאן מישהו שנתקל בבעיה/יודע פתרון אליה
ייש כוח גדול -
@rachelg אמר בwaze לא עובד לי באנדרואיד כשאני מחוברת עם סטיק:
ואם כן, יש דרך לגרום למכשיר להשתמש בסים בשביל קליטת לוינים?
זה ודאי שלא.
אולי @מנתק יוכל לעזור לך. -
@מנתק ,
האם אתה יכול לעזור?
הגרסה של waze שמותקנת אצלי היא הגרסה שקיימת כיום בנטפרי להורדה.
תודה רבה! -
@מנתק ,
האם אתה יכול לעזור?
הגרסה של waze שמותקנת אצלי היא הגרסה שקיימת כיום בנטפרי להורדה.
תודה רבה!פנו אליו ישירות למייל: KDOSHATMCHNE@GMAIL.COM
-
@rachelg כמדומני שהרבה פעמים השבב של הוויפי הוא גם השבב של הג'יפיאס.
-
@האברך תודה! אנסה
-
@ezra אם זה אכן המקרה, יש מה לעשות?
-
@מנתק כתב לי במייל (תודה רבה!), ואני מעתיקה לכאן לתועלת מי שנתקל בבעיה כזו גם:
בגדול הגיפיאס מוצא את מיקומך גם בעזרת מיקום הרשת אליו מחוברים, ומכשיר שאינו מחובר לרשת כלל, לוקח הרבה מאד זמן עד שהגיפיאס מוצא את מיקומך בכוחות עצמו. לכן כשהחיבור לרשת הוא דרך וייפיי הוא מוצא את המיקום מהר כי חיבור וייפיי הוא בעצם חיבור קווי (הראוטר מחובר קויי לתשתית) ומוגדר במדויק על המפה, ואילו שהחיבור לרשת הוא דרך סלולרי (נט סטיק) אין אפשרות טכנית למצוא את המיקום בעזרת הרשת הזו אלא רק "בערך" כמו איזה עיר ורדיוס של כמה עשרות או מאות מטרים וזה תלוי בכמה אנטנות משמשות באותו מקום ואכמ"ל. לכן זה לא כ"כ שימושי לגיפיאס ואינו מסייע לו מספיק בשביל למצוא את המיקום ברגע. אמנם זה לא אומר שהוא לא ימצא רק שיקח לו יותר זמן. יש להניח את המכשיר תחת כיפת השמים או קרוב לזה כמו אדן החלון או תחת שמשת הרכב ולהמתין עד 6-7 דקות ובנתיים מקבלים את ההודעה שאינו מוצא גיפיאס אבל אין להתיאש כי הוא מחפש ואחר הזמן הנ"ל יודיע על מיקום מדויק.עוד נתון חשוב הוא המכשיר, הרבה מכשירים מהישנים יותר לוקח להם (כשמחבורים דרך סים) עד 9 דקות למצוא את המיקום ואילו החדישים יותר קבלו רכיב גיפיאס חזק שבכל אופן ובכל חיבור מוצאים את המיקום תוך שניות ואין בזה כללים כי גם בין הישנים היו שמצאו מהר מאד פשוט תלוי איזה רכיב גיפיאס נתנו לו.
אנסה ואעדכן כאן אם עזר...
-
@rachelg
שאלות של בור
איך מכשיר של gps בלבד כמו "איגו" מוצא את המיקום רק על פי הגי פי אס?
והאם חברות הסלולאר נותנות נתונים של משתמש איפה המיקום שלו? חשבתי שרק המשטרה יכולה לקבל כאלו נתונים? -
@ww199ww אמר בwaze לא עובד לי באנדרואיד כשאני מחוברת עם סטיק:
@rachelg
שאלות של בורממש לא! שאלה פיקחית מאוד!!!
-
זה לא שלא אפשרי למצוא אותך עפ"י גיפיאס בלבד רק שצריך כנראה רכיב מושקע הרבה יותר בשביל שיהיה מהיר וזה מה שיש במכשיר שמיועד רק לזה כמו אייגו. אך בשאר מכשירי אנדרויד שמתוכנתים לעבוד בד בבד עם רשת לכן המערכת שם בנויה שהמיקום נקבע ע"י שניהם היינו שהרשת ממקדת את הגיפיאס בערך לאיזור והגיפיאס נשאר לו רק לגלות את המיקום המדויק.
גילוי מיקום ע"י אנטנות סלולרי אמת שרק למשטרה יש אפשרות לגלות איפה מספר שאינו שלהם ואילו אני לא יוכל לגלות איפה חבר שלי נמצא בשיטה זו. אך מכשיר שיש בו סים והסים הזה בעצמו דורש לדעת איפה הוא, אין שום מניעה שלא ישחררו מידע זה לבעל הסים בעצמו. -
@ww199ww אמר בwaze לא עובד לי באנדרואיד כשאני מחוברת עם סטיק:
והאם חברות הסלולאר נותנות נתונים של משתמש איפה המיקום שלו? חשבתי שרק המשטרה יכולה לקבל כאלו נתונים?
גם חברת חשמל...
ואני מאמין שעוד. (106, לא). -
@WWW
דהיינו ? -
@מנתק
איך שהבנתי שלמצוא מיקום על ידי הסים בלבד זה לא תמיד רציני
אמר לי מישו שלפעמים הדפדפן שלו כותב לו זוהתה גלישה מאיזר נתניה ופעם אחת זה כותב לו באיזור ראשון לציון, והוא לא גר בשני המקומות האלו.
ואגב אם כן כשהדפדפן מבקש מיקום יש עניין לא לתת או כן לתת? -
שאלה אחת שעוד לא ברורה כל הצורך אולי למישהו תשובה ברורה בעניין: האם יש אפשרות לרכוש טבלאט רגיל ולנתקו באופן מוחלט שבאמת לא יעבוד בו אלא וייז חסום עם סים של נט פרי או בכל דרך אחרת או שאין מנוס ומי שרוצה להיות מנותק באמת מכל חשש, מכשירי וייז הדרן/נתיב הם הפתרון היחידי לזה?
-
@הקטן אפשרי בחלק מהדגמים, אבל זה לא לכתחילא.
-
אני פשוט קניתי טאבלט זול, הבאתי אותו לאאוטנט וניתקו לי את הWIFI ואני מחברת לו סטיק של נטפרי
וזו סיבת פתיחת האשכולנכון לעכשיו, שאלתי את הנציג של אאוטנט על הבעיה. הוא בדק את הטאבלט ואמר שאין לו רכיב GPS וכשהיה WIFI הוא זיהה את המיקום לפי זה, ועכשיו שאין WIFI הוא לא מזהה את המיקום, הוא טען שאני יכולה לקנות רכיב GPS פיזי ולחבר למכשיר...
שאלתי היא כזו:
א. מישהו מכיר כזה רכיב? כמה זה עולה ואיך זה מתחבר?
ב. האם אין דרך להגדיר את המכשיר כך שישתמש בסים בשביל לזהות את המיקום????? הרי זה סים רשת לכל דבר -
אני פשוט קניתי טאבלט זול, הבאתי אותו לאאוטנט וניתקו לי את הWIFI ואני מחברת לו סטיק של נטפרי
וזו סיבת פתיחת האשכולנכון לעכשיו, שאלתי את הנציג של אאוטנט על הבעיה. הוא בדק את הטאבלט ואמר שאין לו רכיב GPS וכשהיה WIFI הוא זיהה את המיקום לפי זה, ועכשיו שאין WIFI הוא לא מזהה את המיקום, הוא טען שאני יכולה לקנות רכיב GPS פיזי ולחבר למכשיר...
שאלתי היא כזו:
א. מישהו מכיר כזה רכיב? כמה זה עולה ואיך זה מתחבר?
ב. האם אין דרך להגדיר את המכשיר כך שישתמש בסים בשביל לזהות את המיקום????? הרי זה סים רשת לכל דבר@מנתק הוא הכתובת, אפשר דרך המייל (מופיע בפרופיל)