[נסיוני] הפעלנו את חיפוש גוגל תמונות.
-
אולי כדאי להציג רק את התמונות שכבר מאושרות, ובכלל לא את אלה שצריכות לעבור ביקורת.
-
ממש תודה,
זה אחד הדברים שהיה לי קשה בלעדיהם... -
@שואף למה לא להציג?
משתמש שרואה אתר ששולח הרבה תמונות לגוגל תמונות בנושא שאותו הוא מחפש, הוא יכול לבקש פתיחה של האתר וכך לראות את התמונות.
-
תודה רבה
כל הכבוד
אין על נטפרי -
ואווווו תודה רבה!!!!!!!!
באמת אתם עושים מעל ומעבר , תזכו למצוות! -
אין מילים, כל הכבוד!!!
-
זה מדהים.
אני מקווה שבעז"ה תצליחו והנסיון יהפוך לקבוע.
אבל מעבר להכל זה ההבדל הענק בין נטפרי לשאר הסינונים.
תמיד מחפשים לפתור ולעזור ולא רק לברוח ולסגור (או חלילה לפתוח ולזרוק את האחריות).תודה שוב על כל עבודת הקודש של כל העוסקים במלאכה.
אני בסה"כ בנטפרי מעט יותר מחודש, ופשוט בהלם כל פעם מרמת הנכונות לעזור כל הזמן, כל שליחה לבדיקה נענית במהירות שאני כל פעם בהלם מחדש, אחרי השנים בסינונים אחרים (הבאתי לדוג' תגובה שקבלתי עכשיו מהסינון הקודם לאחר כמעט חודש מהזמן ששלחתי את הבקשה, ופה ברוב המקרים ששלחתי עם נקודה אחת קבלתי את התגובה בתוך כ4 שעות.בהצלחה בהמשך הדרך
-
מדהים. עובד מעולה.
@אורי תמקד את החיפוש שלך עם המילה שאטרסטוק או כל אתר אחר שבו אתה יודע שיש תמונות ואז הוא יביא לך יותר תוצאות. -
אתם אדירים!!!
לא יאומן!!!
אני חושב לעצמי, שיש לנטפרי סייעתא דשמיא מיוחדת, כי הם מכוונים לשם שמים.
-
זה מדהים.
משהו מיוחד באמת תודה
נ.ב. למה יש רק דף אחד בכל חיפוש? -
מדהים!
יש תמונות שלא מופיעות, נראה לי שהם חסומות בכל מקרה, אבל זה לא מופיע 3X3 אלא כאילו התמונה לא נטענת -
עובד מעולה
יותר טוב מבלא כלוםמעניין שבחיפוש המילים אינטרנט מסונן הוא לא מביא כלום
גם בכרום וגם בפיירפוקס -
@עילום אני חושב שזה קשור לזיהוי טקסט שלילי, ניסיתי לחפש אנשים שמוזכרים ברשת בהקשר שלילי וזה גם נראה כך
-
@magicode אתה מפציץ היום!!
אני אוהב ימים כאלו שלך :heart_exclamation:רק שזה מביא ממש מעט תוצאות..
-
יש גם כאלה שכלל לא נשלחות לבדיקה
-
וואו מדהים!!!!
אין על נטפרי
אני מרוצה עד השמיים
כל הכבוד
תמשיכו בעבודתכם הקדושה,
יש לכם סיוע משמיים
ישר כח גדול. -
מורעדיג
תודה בדיוק חבר שאל אותי אם יש סינון של גוגל תמונות אמרתי בנתיים לא ואז זה מנע אותו גם לסנן את הנטרנט אבל עכשיו אין לא כבר שום תירוץ ובטח יעשה את זה הוא ועוד הרבהכמו שכתוב בחז"ל על הלל שמחייב את העניים כך נטרפי מחייב כל הפרוצים
היום אין כבר תירוצים לא לעשות סינוןתודה רבה ה' ישלם לכם רק הוא יודע באמת מה אתם עושים ורק הוא יודע לשלם כמו שצריך. זכיתם...
-
@magicode אתה תותח!!!!!!
התמונה של הכובע קוסם מאד מתאימה לך!!!!!
אגב,
@MACROSHADOW מה נסגר עם התמונה של הקוף?
-
ווואוו!!
מושלם!! -
@pisga אמר ב[נסיוני] הפעלנו את חיפוש גוגל תמונות.:
אגב,
@MACROSHADOW מה נסגר עם התמונה של הקוף?באמת שאלה טובה...
אבל האמת אי אפשר לפספס אותו ככה...