נטסטיק אחד. שני מחשבים.
-
אפשר לעשות שלכל משתמש יהיה הגדרות סינון אחרות?
-
@מחצלת-של-קנים
עיין כאן, וכאן -
אז אני מבין שאם אני עושה שני חשבונות בנטפרי בודאי אפשר להגדיר בכל מחשב הגדרות אחרות. אפי' שזה אותו נטסטיק. נכון?
-
@מחצלת-של-קנים שתי חשבונות, הכוונה שתי סימים. אבל לא באותו מספר טלפון.
-
@סופר ממש לא הבנתי ככה. נכון שכל חשבון נט פרי מוגדר על מה הוא גולש, אבל וודא שאפשק להשתמש בשני חשבונות נט פרי עם אותו הסים. ובמשתמש בפועל קאמינא... לכל אחד מאיתנו יש חשבון נפרד ואנחנו על אותו הסים בדיוק.
ולך הרב @מחצלת-של-קנים לפענ"ד זה בסדר. -
@שלום-על-ישראל ניסיתי ולא הצלחתי,אבל אם אתה אומר כנראה אתה יודע.
-
@שלום-על-ישראל
אין אפשרות כזאת.
זה שיש לכם 2 חשבונות בנטפרי זה לא אומר כלום (אתה יכול לפתוח חשבונות כפי כמות מס' הפל' שיש לך...), בפועל כתובת ה-ip של הסים משוייך רק לא' החשבונות, ולכן גם (לכאו') רק א' מכם מקבל 15 נקודות לחודש. -
@ליכט מה, אם אני רוצה לפתוח עוד חשבון אני חייב שיהיה מספר טלפון אמיתי ?
אני יכול לפברק מספר ואז לפתוח עוד חשבונות ? -
@מעמד
אתה לא יכול לפברק מספר מכיון שאתה חייב לאמת את המספר ע"י צינתוק. -
@ליכט אם ה15 נקודות זו הנ"מ היחידה, אישית נוכל להסתדר עם זה. תודה בכל אופן על המידע... באמת זה קצת היה לי מוזר שיש לי בחשבון יותר מ15 [והרבה יותר] אולי זה בגלל שאני רשום על כמה שימושים... [גם VPN וגם סים ואולי האניוור מוסיפה קצת...]
-
@שלום-על-ישראל
כתבתי על ה-15 נקודות רק כדי להבהיר את הנקודה שרציתי להבהיר.
והיא: שכתובת ה-ip של הסים משוייך רק לא' החשבונות, וא"א להשתמש בשתי חשבונות על אותו חיבור. -
@שלום-על-ישראל הנק' הם לכל חיבור בתשלום נפרד (אא"כ החלפת מזהה חיבור באמצע החודש)
-
@ליכט אז רק כדי לחדד את ההבנה. לכאוק בנידון של מחצלת של קנים, וודאי שאפשר לקחת נטסטיק של חבר, ולהיכנס לחשבון האישי בנט פרי [ולא החשבון של החבר בעל הנטסטיק] שבו מוגדרות ההגדרות האישיות שלו. האם זה נכון? או שזה לא יקרה כי הנטסטיק משויך לחשבון אחר? [מלבד מה שאני מבין שיהיה אפשר בקלות לעבור להגדרות של החבר אם יש בידו את המשתמש והסיסמה]
-
@שלום-על-ישראל
אפשר להיכנס לכל חשבון בנטפרי מכל מקום בעולם.
אך כדי לשנות לעצמו הגדרות סינון הוא חייב ליכנס לחשבון בנטפרי אליו משוייך החיבור בו הוא משתמש. -
@ליכט בקיצור אתה אומר ש"להיכנס לחשבון" אינו אומר שהגלישה בפועל היא על אותו חשבון. מקווה שהבנתי נכון.
-
@שלום-על-ישראל
בדיוק. -
@ליכט אמר בנטסטיק אחד. שני מחשבים.:
@מעמד
אתה לא יכול לפברק מספר מכיון שאתה חייב לאמת את המספר ע"י צינתוק.אגב, כמו תמיד בלי פרסום שדרגו את האפשרות של צינתוק, היום אפשר גם לבקש שהמערכת תחייג אליך ותתן לך מספר בשיחה ולא בצינתוק.
זה חשוב למקרים שהטלפון מחובר למרכזיה בלי זהוי שיחה נכנסת או מכשיר ללא צג, יש עוד דברים כאלה... -
@ליכט אמר בנטסטיק אחד. שני מחשבים.:
אך כדי לשנות לעצמו הגדרות סינון הוא חייב ליכנס לחשבון בנטפרי אליו משוייך החיבור בו הוא משתמש.
נראה לי שזה לא נכון !
הקוד של ההגדרות סינון שלי נמצא אצל חבר ואצלו זה בכלל ראוטר ! וכל פעם שאני צריך לעשות שינוי בהגדרות הסינון, חסימה או פתיחה - הוא נכנס מהמחשב שלו והראוטר שלו לחשבון שלי ומשנה, בלי שליטה מרחוק. -
@מעמד
נכון, בדיוק זה מה שכתבתי.
כדי לשנות את הגדרות הסינון שלך חייבים לעשות זאת בחשבון נטפרי שאליו משוייך החיבור שלך.
לחשבון הזה (אליו משוייך החיבור שלך) ניתן ליכנס מכל מקום בעולם (עם השם משתמש והסיסמא) ולהגדיר שם מה שרוצים.הגדרות שתגדיר בכל חשבון אחר בנטפרי לא יחולו אצלך גם אם תיכנס לחשבון מהמחשב שלך.