מתן הרשאה למשתמש אחר בנטפרי לשמש כמפקח אישי
-
טוב, אז הכותרת כבר אומרת הכל...
אבל אני יסביר בכל אופן, הגדרות הסינון שלי בנטפרי נעולות בסיסמא שאינה ברשותי, אלא ברשות חבר שגם לו יש נטפרי. כל פעם שאני צריך משהו, אני שולח לו שישלח את הסיסמא במייל ולאחמ"כ אני מוחק את זה. הדרך הזו מסורבלת, לא נוחה, וגם מאתגרת (המחיקה של הסיסמה אח"כ...)
חשבתי שאולי אפשר לעשות, מתן הרשאה למשתמש מסוים שאני יבחר שהוא יהיה 'מנהל הקהילה' הפרטי שלי, והוא יוכל לשלוט מתוך הפרופיל שלו על הגדרות הסינון שלי, ניתן יהיה לשלוח לו 'פניה' דרך המערכת והוא יוכל לראות זאת (ואולי אפילו לקבל הודעה במייל) ולפתוח/לסגור לפי צורך. ל'מנהלון' הזה יהיה גם אפשרות לשלוט על מספר משתמשים במקביל ולא רק על משתמש אחד בודד.
עוד חשבתי שיש כאלו שרוצים שיהיה מישהו שישלוט להם על ההגדרות אבל מעוניינים שזה יהיה בצורה אנונימית, אז אפשר לעשות שהפרטים האישיים יהיו חסומים ורק נניח השם הפרטי יהיה גלוי.
כמובן שבמקרה של בעיות תמיד יהיה אפשר לפנות למערכת הפניות של נטפרי שנתנתק את הקשר בין המשתמשים.
ניתן יהיה גם לעשות שכל שינוי יהיה בהסכמת שני הצדדים, למרות שאם יש אמון בחבר אז לא אמור לעשות דברים על דעת עצמו.המאפיין של ההתמכרות זה הדחף הרגעי וחוסר החשיבה המושכלת שגורמים להיות כ'סוס שוטף במלחמה' ולא לעצור רגע ולחשוב מה העיקר ומה הטפל. ברגע שיוצרים תהליך לפתיחה של אתר כלומר שכל פעם צריך לשלוח בקשה, ולוקח זמן עד שההוא מאשר זאת, כבר מקרר את הדחף ומחבר מחדש את האדם לשכלו.
אמנם זה כבר שווה נושא בפני עצמו, אבל חשבתי שאפשרות כזו ניתן לתת למשתמשים שיסכימו לשלם עוד כמה שקלים ויקבלו תוספי פרימיום שישפרו להם את חווית המשתמש ואפשרויות הסינון. ותוסף כזה יכול להיות אחד מהם.
-
@יוליוס
תוכל לבקש ממנו שיפתח לך במקום שישלח לך את הסיסמה,
עם זאת לאחר שיהיה פתרון לריבוי חיבורים בחשבון אחד עם הגדרות סינון שונות תוכל לעשות שהחיבור שלך יהיה משויך לחשבון שלו ואת התשלום אפשר להעביר לחשבון אחר כבר היום,
..................
אנטי וירוס ESET בעברית לרכישה אונליין לחץ כאן
-
המאפיין של ההתמכרות זה הדחף הרגעי וחוסר החשיבה המושכלת שגורמים להיות כ'סוס שוטף במלחמה' ולא לעצור רגע ולחשוב מה העיקר ומה הטפל. ברגע שיוצרים תהליך לפתיחה של אתר כלומר שכל פעם צריך לשלוח בקשה, ולוקח זמן עד שההוא מאשר זאת, כבר מקרר את הדחף ומחבר מחדש את האדם לשכלו.
מה לא טוב בנטפרי אישי ?? החיסכון בכמה נק'??
-
@גלינג
החיסרון לכאורה הוא שבנטפרי אישי ניתן לעשות שינויים רק פעם בחודש.
ולפי ההצעה שלו אם הבנתי נכונה יהיה אפשר לעשות שינויים כל הזמן אונליין -
@גלינג
אגב הקישור ששמת על "נטפרי אישי" לא עובד -
@ww199ww
בנטפרי אישי ניתן לבצע שינויים בכל עת ולא דווקא פעם בחודש, הפניות מצריכות נקודות
..................
אנטי וירוס ESET בעברית לרכישה אונליין לחץ כאן
-
@ww199ww תוקן. תודה!
-
@גלינג
תודה לא ידעתי.
עכשיו אני רואה שבקהילה אחרת "כל ישראל ערבים" שם אפשר להגדיר פעם בחודש.ובנטפרי אישי, אפשר לצאת והלנתנתק מנטפרי אישי?
-
- אפשר להתנתק מנטפרי אישי.
- גם שינוי הגדרות הסינון בקהילת 'ביצור חומות הדת' דורש שימוש בנקודות כמו בנטפרי אישי (עידכנתי כבר בויקי)
-
@shraga אז מה ההבדל ביניהם??