אפליקצית ניהול חשבון בפועלים
-
סליחה על הבורות אם תוכל לאמר לי איזה תוכנה נותנת לי להפעיל אפליקציות בוינדוס במחשב
-
@957
ב-LeapDroid, הגירסה היא 4.4 (מצורף צילום מסך)
ובכל זאת לא עובד.
יש לי גירסה ישנה יותר, והוא גם נתקע, אבל מחזיר שגיאה, שהאפליקציה נסגרה, ומבקש אישור דיווח שגיאה לבנק. (וגם זה נסגר אחרי שנייה). -
ניסיתי עם genymotion בהגדרת מכשיר galaxy s7
ניתן להכנס לחשבון, אך שלב צילום השיק איכשהו לא מצליח-
המצלמה מופעלת אך לא מצלמת. -
@WWW אמר באפליקצית ניהול חשבון בפועלים:
@957
ב-LeapDroid, הגירסה היא 4.4 (מצורף צילום מסך)ובכל זאת לא עובד.
אני חושב שזה תואם אנדרואיד 5.0 ומעלה.
-
@957
ניסיתי גם בבRemix והגירסה שם היא 6 ונאדה כלום... לאומי ופועלים לא עובדים -
-
@חזק ניסית להקליט תעבורה תו"כ?
-
@חזק
אצלי זה כן צילם אבל אף פעם הוא לא מסכים לאשר את הצילום, תמיד יש לו טענות על התמונה אפי' שהמצלמת אינטרנט שלי באיכות מאוד גבוהה,
אני הגעתי למסקנה שכנראה המצלמות של המחשב עובדות בצורה אחרת מהמצלמות של הפלאפונים ולכן הוא לא מצליח, -
@חזק לצערי לא הסתדרתי!
בבלוסטאק זה לא נתן להכנס לצילום צ'קים ועוד פעולות. -
בסמרטפונים זה לא רק המצלמה אלא זה גם סורק מיוחד שיודע לזהות כל מיני פיצרים קטנים
בסמרטפונים יותר ישנים זה גם לא עובד. -
@קלונימוס אמר באפליקצית ניהול חשבון בפועלים:
בסמרטפונים זה לא רק המצלמה אלא זה גם סורק מיוחד שיודע לזהות כל מיני פיצרים קטנים
בסמרטפונים יותר ישנים זה גם לא עובד.למי שלא יודע, בסמרטפון, לא לוחצים כדי שיצלם, אלא הוא מזהה אוטומטית שהסמרטפון מאונך ויציב, ומצלם.
ייתכן שזה מה שתוקע אותו. -
@WWW אמר באפליקצית ניהול חשבון בפועלים:
למי שלא יודע, בסמרטפון, לא לוחצים כדי שיצלם, אלא הוא מזהה אוטומטית שהסמרטפון מאונך ויציב, ומצלם.
ייתכן שזה מה שתוקע אותו.נכון, בדיוק בגלל שזה סורק ולא סתם מצלמה.
הוא לא רק מזהה שהמכשיר יציב אלא הוא גם מזהה את השיק. אם תחזיק אותו מאונך ויציב מעל משהו אחר הוא לא יצלם.
אפשר גם לראות כאן שהאופציה של הפקדת שיק נתמכת רק במכשירים מדרגה מסוימת ולא בכל מכשיר שיש לו מצלמה. -
נכון, בדיוק בגלל שזה סורק ולא סתם מצלמה.
הוא לא רק מזהה שהמכשיר יציב אלא הוא גם מזהה את השיק. אם תחזיק אותו מאונך ויציב מעל משהו אחר הוא לא יצלם.
אפשר גם לראות כאן שהאופציה של הפקדת שיק נתמכת רק במכשירים מדרגה מסוימת ולא בכל מכשיר שיש לו מצלמה.זה בנוי על קריאת ברקוד - כידוע שורת המספרים בצ'ק למטה, זה ברקוד של פרטי החשבון והצ'ק (ולכן הסכום צריך להקליד לבד...).
ובעצם המכשיר עושה 2 פעולות.- סריקת הברקוד וקבלת הסכום - זה בעצם כבר מבצע את החיוב.
- ובנוסף שולח לבנק צילום של הצ'ק משני צידיו.
אבל בנוסף לזה גם אם תניח צ'ק אל מול המצלמה, אבל המכשיר לא יהיה בצורה מונחת, זה לא יתחיל לנסות לסרוק את הצ'ק.
נראה לי שהפתרון היחיד, זה לנסות לחקות את שליחת הנתונים לבנק, ואז לבנות איזה תוכנה קטנה שתבצע את זה... זה אמנם מאוד מסובך אבל אפשרי. (דובר על רעיון דומה בפורום הישן).
-
אשתי מפתחת בבנק הפועלים.
העלתי בפניה את הצורך בהפקדת ש'קים למי שלא משתמש בסמארטפון.
באחד מהימים כשהיא הייתה במטה הראשי של הבנק היא העלתה את הנושא בפני המנהלים הבכירים, המנהלים הגיבו שמעולם לא שמעו על צורך כזה והם. יעלו את זה לדיון ההצעה פחות או יותר שיהיה ניתן להעלות צ'ק או לצלם דרך מצלמת המחשב והכל דרך האתר ולא דרך האפליקציה.
כך שהייתי ממליץ שבמקום לנסות למצוא פתרונות של טלאי ע"ג טלאי שכל אחד יפנה לבנק [לומר לכם לאיפה בדיוק, לא יודע] ויעלה בפניהם את הצורך בדבר.
פשוט הם לא מודעים לצורך וייתכן שניתן לעשות משהו בנידון. -
@aiib
ודאי שאין מה להפסיד ואף יועיל מאוד מאוד.
הרגשה אישית שלי, שיש בזה עניין של בטיחות מסויימת.
שהבנק יידע מי הפקיד. בטלפון יותר קשה להתחמק ולהסתתר. מה שלא קורה במחשב.
ולכן אולי גם ברב קו צריך קורא כרטיסים מיוחד, וצריך לירשם באתר שלהם.
סוג של מקדמי ביטחון.
אולי. -
@aiib
אני יודע שהרבה פנו כבר לבנק הפועלים בעניין. ושמעתי ממשהו שענו לו שמי שיש לו אינטרנט יש לו גם סמרטפון, לך תתווכח... -
@ww199ww ודאי שזה יהיה אחרי התחברות לחשבון, בדיוק כמו מסמרטפון.
לדעתי טכנית זה מאד מורכב, (והראיה, רב קו אונליין, בחצי מהמקרים זה לא עובד כראוי, וגם אין לזה חויית משתמש, וכ"א שמבין במחשבים ברמה קצת נמוכה מבינונית, לא מסתדר עם זה). ולכן אם הם לא רואים בזה סיבה אמתית, לא ישקיעו בזה כ"כ מהר. -
יש את זה מזמן בהרבה בנקים בחו"ל
-
@Chocolate לא יודע מה יש שמה, אבל ברב קו אונליין צריך להתקין תוכנה חיצונית, והדפדפן צריך להתחבר לתוכנה החיצונית, וזה מאד מסבך את האנשים.
כך שכ"ז שהם לא רואים בזה צורך אמיתי, זה לא יתקדם. -
אני פשוט נכנס לאיזור אישי שלי ומעלה קובץ תמונה בלי שום תוכנה