תגובה לגבי סגירה של פרום אוצר החכמה.
-
@שלום-עולם
לא היה קורה כלום. -
@קלוגר מחילה מכבודו, אני ממש לא חושב כך...
-
פוסט זה נמחק! -
@שלום-עולם אולי תרים את הכפפה ותציל את הדור ותביא לרב אולמן דפים מודפסים משם?
-
בבקשה שלוש הערות קטנות:
א. מאד מעניין אם אכן מדובר ברב אולמן ממשכנות יעקב. למיטב ידיעתי, ויש לי כזה, כבר למעלה מחמש שנים שהבן שלו ממלא את מקומו בכל נושא וענין. ודו"ק. דרך אגב, יש אחד בב"ב שמפרסם כשרות של הרב אולמן בענין מסויים, וכששוחחתי עם בנו שליט"א הוא אמר לי שמפרסמים דברים בשם אביו שאינם נכונים. אם באמת הפורום נסגר בגלל הרב אולמן, הייתי מציע שידברו עם הבן שלו ויבדקו אתו אם זה נכון. לסגור על סמך שמועה של דפים מודפסים בענין הפלג והפלס, לא נשמע כל כך תמים.
ב. אכן, אני חושב שהגיע הזמן שהלחץ יופעל על מנהלי אוצר החכמה. מדובר באנשים חרדיים, כמו הרב ארז סלע וכו'. אילו כל משתמשי תוכנות הסינון יפעילו עליהם לחץ, יתכן שסוף סוף הם יעשו מה שמתבקש מהם.
ג. אם כל אחד מהמשתמשים פה, יפיץ את בשורת פורום לתורה אצל חמש חברים - דיינו. -
@אוריויל אמר בתגובה לגבי סגירה של פרום אוצר החכמה.:
בבקשה שלוש הערות קטנות:
א. מאד מעניין אם אכן מדובר ברב אולמן ממשכנות יעקב. למיטב ידיעתי, ויש לי כזה, כבר למעלה מחמש שנים שהבן שלו ממלא את מקומו בכל נושא וענין. ודו"ק. דרך אגב, יש אחד בב"ב שמפרסם כשרות של הרב אולמן בענין מסויים, וכששוחחתי עם בנו שליט"א הוא אמר לי שמפרסמים דברים בשם אביו שאינם נכונים. אם באמת הפורום נסגר בגלל הרב אולמן, הייתי מציע שידברו עם הבן שלו ויבדקו אתו אם זה נכון. לסגור על סמך שמועה של דפים מודפסים בענין הפלג והפלס, לא נשמע כל כך תמים.
ב. אכן, אני חושב שהגיע הזמן שהלחץ יופעל על מנהלי אוצר החכמה. מדובר באנשים חרדיים, כמו הרב ארז סלע וכו'. אילו כל משתמשי תוכנות הסינון יפעילו עליהם לחץ, יתכן שסוף סוף הם יעשו מה שמתבקש מהם.
ג. אם כל אחד מהמשתמשים פה, יפיץ את בשורת פורום לתורה אצל חמש חברים - דיינו.תן את הכתובת של אנשי אוצר החכמה כאן ונדרוש מהם בכל תוקף!
-
@אוריויל אמר בתגובה לגבי סגירה של פרום אוצר החכמה.:
א. מאד מעניין אם אכן מדובר ברב אולמן ממשכנות יעקב. למיטב ידיעתי, ויש לי כזה, כבר למעלה מחמש שנים שהבן שלו ממלא את מקומו בכל נושא וענין. ודו"ק. אם באמת הפורום נסגר בגלל הרב אולמן, הייתי מציע שידברו עם הבן שלו ויבדקו אתו אם זה נכון.
לא מדובר ברב אולמן ממשכנות יעקב.
לסגור על סמך שמועה של דפים מודפסים בענין הפלג והפלס, לא נשמע כל כך תמים.
א. איש לא אמר שזה הסיבה הזה נסגר. אתה מוזמן לחזור לקרוא את הודעת הקוסם.
ב. האתר נסגר מכיון שכך הורו הרבנים. נקודה. הטעם שהורו כן אינו מעניינינו. -
@MacroShadow אמר בתגובה לגבי סגירה של פרום אוצר החכמה.:
לא מדובר ברב אולמן ממשכנות יעקב.
לסגור על סמך שמועה של דפים מודפסים בענין הפלג והפלס, לא נשמע כל כך תמים.
א. איש לא אמר שזה הסיבה הזה נסגר. אתה מוזמן לחזור לקרוא את הודעת הקוסם.
ב. האתר נסגר מכיון שכך הורו הרבנים. נקודה. הטעם שהורו כן אינו מעניינינו.אוקיי. כתבתי שזה הוא כי כך כתב גלינג. סורי.
לא בקשתי שיפתחו נגד דעת הרבנים. רק חשבתי לנכון לברר את הדברים מפי אומרם. בכל אופן, לא באתי לנגח וכדו' ואין לי כוונה להגרר לזה.בכל אופן אני חוזר על דברי בהערה ב' וג'.
מצו"ב המייל של הרב ארז סלע הבעלים של אוצר החכמה: otzar@otzar.biz
ניתן גם להתקשר למשרדי אוצר החכמה ולפנות לשלוחה המתאימה. -
פוסט זה נמחק! -
@ww199ww אמר בתגובה לגבי סגירה של פרום אוצר החכמה.:
@טרוצער אמר בתגובה לגבי סגירה של פרום אוצר החכמה.:
@אוריויל
והנה המייל של הרב שמחה אולמן - הבן של הרב אולמן שודאי קשור ויכול להשפיע לנושא זהמה זה יעזור אם זה לא הוא?
זה הבן של הרב אולמן -הנכון מרחוב בית שמאי מהבי"ד של הרב ווזנר
-
פוסט זה נמחק! -
אין זה מן הראוי להביא מייל פרטי של אדם ללא רשותו.
-
@ww199ww אני לא אמרתי.
פשוט שאלתי.. (ולא נענתי)
ועל זה ענה @magicode כי אח"כ נוספו עמו רבנים נוספים. -
@ww199ww תגלה לי בסוד מה כתבת שם ונמחק שם באישי
-
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
פוסט זה נמחק! -
@baruch אמר בתגובה לגבי סגירה של פרום אוצר החכמה.:
נכון. אך שונה הדבר כאשר המייל הזה מפורסם על ידו באתר אוצר החכמה, לא?
-
@baruch אמר בתגובה לגבי סגירה של פרום אוצר החכמה.:
כתבתי את המייל של הרב שמחה אולמן הבן של הרב אולמן [המדובר]
כי אני חושב שהוא יכול להוות כתובת מצוינת לעזור בענין
המייל שלו מפורסם לכל דכפין בקונטרס שלמי שמחה שהוציא מצורף צילום -
@טרוצער אם תפעל לפתיחת אוצר החכמה, אז כנראה תפרוש מפורום לתורה, ואז נוכל לסגור אותו לגמרי. כי מי יקבל כל אחד בברוכים הבאים, ומי ישלח תודה לכל המגיבים.
כה לחי...