יש תמיד מענה בנטפרי?
-
@האברך באתי להסביר את הסיבה שלא התלוננתי.
-
@סופר אמר ביש תמיד מענה בנטפרי?:
וגם לי זה קרה, וזה לא פעם הראשונה שזה קורה, מעניין. אבל זה בכלל לא הפריע לי.
-
@סופר אתה לא באמת מתכוון לומר שזה משנה.
הרעיון בחסימת המשחקים* כי הרבנים החליטו שזה בזבוז זמן או משהו בסגנון לכן אם אנחנו מדברים על משחק שיש בו תועלת אין חילוק בין משחק פיזי למשחק וירטואלי- [שאגב אני לא כ"כ מסכים כי לדעתי אל לנטפרי להתערב בתכנים אלא דווקא בכשרות דהיינו על נטפרי לדאוג שהכל כשר ללא חשש כמו שהם עושים עד היום ובנוגע לתכנים מה בדיוק ואיך אף לדברים הכשרים את זה לדעתי הם צריכים להשאיר לקהילות או לחסימות עצמאיות באיזור האישי. דבר זה לדעתי הוא חשוב כדי שלא ליצור לאנשים חסימות מדומות מדוע לא לעבור לנטפרי וכדו'. בכל אופן זו דעתי האישית והענייה ואני מרכין ראשי ושותק מול כל טענה של הרבנים אמרו. מכבד ומעריץ ולכן לא משתולל רק קצת להשפך....]
-
@WWW אמר ביש תמיד מענה בנטפרי?:
-
@aiib אמר ביש תמיד מענה בנטפרי?:
[שאגב אני לא כ"כ מסכים כי לדעתי אל לנטפרי להתערב בתכנים אלא דווקא בכשרות דהיינו על נטפרי לדאוג שהכל כשר ללא חשש כמו שהם עושים עד היום ובנוגע לתכנים מה בדיוק ואיך אף לדברים הכשרים את זה לדעתי הם צריכים להשאיר לקהילות או לחסימות עצמאיות באיזור האישי. דבר זה לדעתי הוא חשוב כדי שלא ליצור לאנשים חסימות מדומות מדוע לא לעבור לנטפרי וכדו'. בכל אופן זו דעתי האישית והענייה ואני מרכין ראשי ושותק מול כל טענה של הרבנים אמרו. מכבד ומעריץ ולכן לא משתולל רק קצת להשפך....]
הכל במידה ובמשורה, לפי העניין, וק"ל.
-
@WWW לאחרונה התחלת להגיב במילים קצרות ועמומות....
-
@סופר אתה לא באמת מתכוון לומר שזה משנה.
הרעיון בחסימת המשחקים* כי הרבנים החליטו שזה בזבוז זמן או משהו בסגנון לכן אם אנחנו מדברים על משחק שיש בו תועלת אין חילוק בין משחק פיזי למשחק וירטואלייש הבדל ענק.... כי על המחשב משחקים בשביל להעביר את הזמן, משא"כ בפיזי.
-
@סופר עניין של גישה.
אני מכיר גם כאלו שמשחקים בחול כדי להעביר את הזמן
בקיצור א"א להכליל. -
@aiib סליחה.
התכוונתי, שלא ניתן לומר בצור כוללנית שנטפרי לא תתערב בכלל בדברים האלה, כי א"כ יש עוד עשרות דברים שמעיקר הדין, הם יכולים להיות פתוחים, ואין לי כח ומח למנות אותם כאן..., ובכ"ז את הדברים הקשים יותר נטפרי חוסמים, והדברים הקלים יותר משאירים לקהילות.
מקווה שהובנתי. -
@WWW לא רוצה ח"ו להקשות עליך בפירוט...
רק שים לב ששמת את משחקים בקטגוריה של הדברים הקשים -
@MacroShadow אמר ביש תמיד מענה בנטפרי?:
משום מה זה נראה שזה עובד ידני, ולפעמים נשכח לשלוח מייל.
-
@aiib אני כלל לא דיברתי ספציפית, התכוונתי נטו על ההערה, שהיא היתה בעצם מונולוג כללי.
-
-
משום מה זה נראה שזה עובד ידני, ולפעמים נשכח לשלוח מייל.
הצחקת אותי
אני שמח שהעלתי חיוך על פנים של יהודי.
-
@WWW אוקי, אבל עדיין עמדתי היא שכל דבר שהוא כשר [וכמובן שדעות פסולות וכדו' הם לא כשרות] אלא שהוא רק בזבוז זמן וכדו' אל לנטפרי להתערב.
כך נראה לענ"ד -
אוקי, אבל עדיין עמדתי היא שכל דבר שהוא כשר [וכמובן שדעות פסולות וכדו' הם לא כשרות] אלא שהוא רק בזבוז זמן וכדו' אל לנטפרי להתערב.
כך נראה לענ"דבעיקרון אני לא חושב שמישהו חולק על זה, הרי כל אתרי החדשות (ואפפילו הפורום הזה) הרבה פעמים אינם פחות בזבוז זמן מאשר משחקי חשיבה. אבל את החלוקה הזו קבעו רבני נטפרי. ואולי טעמם משום לא פלוג, כי אם תתחיל לאשר משחקים, יהיה קשה מאוד לקבוע גבולות מה כן ומה לא.
-
@האברך ברגע שזה מגיע ללא פלוג ובמיוחד כשזה מגיע מ@האברך החשוב אני מרים ידיים
כי כידוע זה ס"ס ויש אומרים חסרון חכמה וממילא הוא לחומרא אבל עדיין לא נפיק מדין צריך מניין אחר להתירו ודו"ק ואכתי צ"ע.... -
פוסט זה נמחק! -
@WWW למה מחקת? כי זה נ"ט בר נ"ט??....
-
@aiib משהו כזה, אני מפחד שבסוף יגידו שגם 'אינפורום' כמו אוצה"ח וצריך לחסום אותו...