ccleaner בעברית
-
אני צריך ccleaner מעודכן בעברית (אם יש דבר כזה)
ואגב שאלה יש לי ccleaner באנגלית כרגע ומוגדר שזה ימחק את ההסטוריה של הגלישה אבל במציאות זה לא מוחק מה הבעיה והפיתרון? -
-
@ליכט
תודה רבה אבל זה באנגלית. -
@מיסטר-מ
מיד בתחילת תהליך ההתקנה אתה יכול לבחור שפה (בפינה השמאלית העליונה), ושם יש גם עברית (Hebrew). -
@ליכט
הצלחתי תודה
למישהו יש מושג למה זה לא מוחק את ההיסטוריה גלישה על אף שזה מוגדר שינקה את זה. -
@מיסטר-מ אולי לא סגרת את הדפדפן תוך כדי התהליך. זה לא יכול למחוק כשהוא פתוח.
-
@6262 סגרתי בבירור
עוד יותר מזה שזה כותב שזה מחק את ההיסטוריה של הגלישה. -
שמתי לב שכאשר נכנסים לכרום האישי (באיש הקטן למעלה), אז לא נמחק ההיסטורית גלישה.
-
@ayys613
למה אתה מתכוון? -
-
@ayys613
אז מה הפתרון? -
@מיסטר-מ אמר בccleaner בעברית:
@ayys613
אז מה הפתרון?את האמת אם תמצא תעדכן אותי, זה הפריע לי ומחקתי את הכרום, התקנתי מחדש ומאז אני נשאר כ'אורח'.
אם אתה מתכנן לעשות את זה כדאי שתעשה קודם ייצוא של כל הסימניות (כי הם נמחקות יחד עם הכרום).
-
@ayys613 אמר בccleaner בעברית:
את האמת אם תמצא תעדכן אותי, זה הפריע לי ומחקתי את הכרום, התקנתי מחדש ומאז אני נשאר כ'אורח'.
לא מצריך למחוק את הכרום, אפשר למחוק את המשתמש.
-
@WWW אמר בccleaner בעברית:
@ayys613 אמר בccleaner בעברית:
את האמת אם תמצא תעדכן אותי, זה הפריע לי ומחקתי את הכרום, התקנתי מחדש ומאז אני נשאר כ'אורח'.
לא מצריך למחוק את הכרום, אפשר למחוק את המשתמש.
אצלי זה כבר לא משנה, אבל הפתרון שאני חושב שכדאי למצוא, זה איך להשאיר את המשתמש ולמחוק רק את ההיסטוריה כמו במצב הרגיל.
-
עד כמה שידוע לי הסיבה היא שבמשתמש רשום ברכום הוא אוסף את כל הנתונים כדי שיהיו מסונכרנים גם כשמשתמשים במחשב אחר תחת אותו משתמש ,
לכאורה הפתרון הוא להיכנס להגדרות הסנכרון ושם לעדכן באלו נתונים הנך מעוניין ובאלו לא
בברכה -
יש שני סוגי היסטורית אינטרנט אחד בחשבון הגוגל ואחד בחשבון הכרום את חשבון הכרום מוחקים "י לחיצה על ctrl + h ואת ההיסטוריה הרגילה בהגדרות גוגל