הצעה: כיצד משתמשים חסימות אחרות יוכלו לדעת אם האתר שלהם פתוח בנטפרי
-
בהמשך להערה של @RNC פה הגבתי שם אך החלטתי לפתוח נושא חדש כדי שישימו לב
ישנם משתמשים ברשתות אחרות שרוצים לעבור לנטפרי אך אינם יודעים האם האתרים שלהם פתוחים בנטפרי או לא הייתי ממליץ לפתוח קישור בדף הראשי של נטפרי בשביל זה ומי שירצה לבדוק ילחץ על זה ויעתיק את הכתובות שהוא צריך שיהיו פתוחות וילחץ אנטר
התוצאה שתהיה-
האתר פתוח בנטפרי
-
האתר סגור בנטפרי
-
אתר זה פתוח אך ייתכן שמספר תמונות בו לא יעבדו (ניתן להוסיף: לבדיקה לחצו כאן ואז התמונות בדף יישלחו לסינון ואז תבוא תוצאה XX תמונות אינם מאושרות בדף (אך במחשבה שנייה אולי לא, כדי למנוע מטרידים מלשגע את מערכות הסינון סתם = שיקול שאולי לא נכון))
-
אנחנו מחפשים פתרון לפתיחת אתר זה ניתן להשאיר מייל וברגע שהאתר ייפתח תקבל הודעה. יש לך רעיון כיצד לסנן אתר זה השאר לנו הודעה כאן = קישור להשארת הודעה
-
אתר זה עדיין לא נבדק (ניתן להוסיף: תוכלו לבדוק אתר זה ולקבל את התוצאה למייל (אם האתר פתוח או סגור). הפנייה בתשלום של שקל (ניתן לפתוח קו של 1901 בשביל זה ומי שירצה יתקשר יחויב ויקבל קוד אימות והתוצאה תישלח לו במייל (רווח נוסף = ייתכן שאתר נוסף ייפתח לנו ))
-
-
אני מחכה לתשובה
זה רלוונטי ? -
@יעקב-ישראל דיברו על זה פה ופה לא בדיוק אותו דבר אבל דומה.
הרעיון יפה וחשוב מאוד. אבל כנראה שיש דברים יותר חשובים שכרגע עוסקים בהם. -
@mosh115 ראיתי את זה קודם ולכן פתחתי פה נושא נפרד וההצעה שלי פותרת את כל הבעיות שנוצרו שם
-
@יעקב-ישראל מה שהצעת פותר רק את העניין של משתמשי חסימות אחרות. מה שדיברו ב2 הפוסטים פותר גם את הבעיה של רשתות חסומות ומקרים שהvpn לא עובד וכו'
-
רעיון מצוין לעניות דעת, וזה לאור המון שאלות שאני מקבל ממהססים למיניהם.
-
@mosh115 אבל האתר יחסם במקרה הזה בכל הרשתות האחרות (כל מי שירצה אתר פתוח ייכנס לנטפרי)
-
@יעקב-ישראל
לא נראה לי.
כשאתה מחובר לשני סינונים אתה מסונן כפול. כלומר האתרים שפתוחים לך בסינון שאתה נמצא יעבדו רק אם הם פתוחים גם בנטפרי, ובמקרה שכן יהיה סינון תמונות.
אבל אמרת אתר לבדיקה ולא אתר לגלישה. -
@יעקב-ישראל ו @dLive תלוי באיזה צורה מתחברים. אם זה דרך vpn או web proxy זה עוקף את הסינון שאתה נמצא בו.
-
@dLive אכן אתה צודק זה גם דרך אבל אני חושב שמה שאני הצעתי זה יותר פשוט להקים