סים במחשב miix 310
-
@a0533057932
אההם... שלח לי מייל
זה קצת בעיה בסוף אני מוצא את עצמי תומך בחיבורים שלא נפתחו אצלי על חשבון הזמן היקר והידע שרכשתי בעמל רב. -
@957 אמר בסים במחשב miix 310:
בסוף אני מוצא את עצמי תומך בחיבורים שלא נפתחו אצלי על חשבון הזמן היקר והידע שרכשתי בעמל רב.
:thumbsup_tone2:
-
@למדן-וידען אמר בסים במחשב miix 310:
מחשבים רבותיי, מחשבים חדשים בהתאמה אישית ומקצועית!
אתה רציני? מחשבים???!!!
-
@957 נכון. אך סיוע מכל הלב הוא מקדם מכירות מעולה..
(מניסיון ) -
בעזרת @957 הבעיה נפתרה תודה רבה
-
@a0533057932 כבר הפכת ללקוח שלו?
-
@WWW אני עדיין בתוך שלשה חודשים לחנות כך שאיני יכול לעזוב
-
@957 אני מבין את חוסר הנוחות שלך. אבל קח בחשבון שמי שנמצא כאן בפורום רואה וקולט מה קורה ומבין מי יעזור לו בעת הצורך למי יש את הזמן ידע וסבלנות. אם האדם הזה ספציפי לא יהיה לקוח שלך אז אחרים יהיו.-
כמוני למשל!!!!!! -
@957 אמר בסים במחשב miix 310:
@a0533057932
אההם... שלח לי מייל
זה קצת בעיה בסוף אני מוצא את עצמי תומך בחיבורים שלא נפתחו אצלי על חשבון הזמן היקר והידע שרכשתי בעמל רב.אולי אם במקום לבקש שישלח לך מייל, היית מעלה לכאן את הפרטים, זה היה לך יותר קצר, ובפעמים הבאות לא היית צריך לתמוך בתקלה דומה.....
ובלי קשר, כל הכבוד שאתה תומך גם בחיבורים שלא נפתחו אצלך
רק שבסוף גם שאר החברים שמבינים כאן ו @administrators לא יאמרו את אותם דברים......
-
@aiib @clickone
צריך להבין שיש הבדל מהותי בין עזרה שיכולה להיות ע''ג הפורום שהיא יכולה להגיע בקלות בדרך כלל ויש לך תמיד את הקונטרול לפרוש מבלי להרגיש אי נעימות...
עזרה בפרטי בדרך כלל היא למקרה יותר מסובך שדורש בדרך כלל אבחון בעיות וטיפול יותר מעמיק ויותר מקצועי, וגם כשנמאס לך להתנדב זה קצת מביך.
על בשרי למדתי שלפעמים טובות קטנות לחברים מהכולל יכולות לפעמים להיגרר לדברים מסובכים שבדך כלל אני לוקח עליהם תשלום.
אז זה קל להגיד ''מה איכפת לו זה לא עולה לו כסף'' אבל צריך לקחת בחשבון את כל הפרטים. -
@קלונימוס גם אני קניתי כזה מחשב נייד ואני לא מצליח לחברו למחשב מה צריך לעשות
-
@דניאל-חג-בי אצל מי עשית תקו פנה איליו זה מצריך נקודת גישה מיוחדת
-