• פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • משתמשים
    • קבוצות
    • חיפוש
    • נטפרי-וויקי
    • En
    • התחברות

עזרה דחופה ! בבקשה !

מתוזמן נעוץ נעול הועבר כללי
    29 פוסטים 10 כותבים 7.0k צפיות 2 עוקבים
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • תגובה כנושא
    התחברו כדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • M מנותק
      morwin
      נערך לאחרונה על ידי

אפשר גם דרך usb עם http://www.pendrivelinux.com/universal-usb-installer-easy-as-1-2-3/
      אחרי שתוריד יהיה לך אחד מהאפשרויות שם ליצור boot ל linux puppy
      אגב ווינדוס נייד זה מה שנקרא Windows PE יש מדריך ממייקרוסופט שפתוח בנטפרי ליצור דיסק כזה ל windows 10 . לא שניסיתי, אבל אתה יכול לנסות אותו
      כאן
      https://technet.microsoft.com/en-us/library/dn613860.aspx

S תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
      • S מנותק
        shemesh @morwin
        נערך לאחרונה על ידי

@morwin
        תודה!
        אנסה את האפשרויות החדשות שהבאת

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • S מנותק
          shemesh
          נערך לאחרונה על ידי

סוף דבר, אחר שעות רבות ומתסכלות.... הצלחתי בעזרת הקישור שהבאת לצרוב את איירנס על און קיי, ואז נסיון ראשון להפעיל מיני XP הצליח, אבל לא הופיעו הקבצים שלי, נסיון שני להפעיל לינוקס שנמצא באיירנס הצליח, והעתקתי את כל מחיצת המשתמש שלי וקבצים נוספים שאולי חשובים, והתקנתי מחדש את ווינדוס 10 התקנה נקיה, והתקנה מחדש של התוכנות שלי, בקיצור לא עליכם.
          כעת שאלה נוספת לי, העתקתי מהגיבוי את תבנית הnormal של וורד, המכילה סגנונות שלי ופקודות מאקרו, אבל זה לא העביר לי התאמות אישיות שעשיתי ברצועת הכלים וכו, איפה הוורד שומר את המידע הזה והאם שייך לייבא אותו גם כן?

• S מנותק
            shemesh
            נערך לאחרונה על ידי

עדכון: לדאבוני הסיוט חזר שוב, כנראה שזה קורה כשהסוללה נגמרת לחלוטין בלי כיבוי מסודר, אבל הפעם התעקשתי בלי פירמוט, זה לא היה קל אבל בסוף מצאתי את ההדרכה המלאה והמפורטת ו---הצלחתי להחיות את המחשב, מה שהיה נראה נגד כל הסיכויים.
            אולי זה יביא תועלת למישהו, ההדרכה נמצאת כאן עם עוד הרבה טיפים על הדרך (באנגלית, הכותב כנראה ערבי): https://www.winhelp.us/repair-your-computer-in-windows-10.html#starthere

גלינגג תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
            • גלינגג מנותק
              גלינג @shemesh
              נערך לאחרונה על ידי

@shemesh לצערי גם אני חוויתי את זה (פעמיים) בתקופה האחרונה ונזקקתי לעזרה מקצועית.
              לדברי הטכנאי זה קורה בכיבוי מאולץ בשלב קריטי במהלך עידכוני ווינדוס (שכידוע לא נגמרים בווינ' 10).
              העצה להימנע מכך שוב היא ביטול העידכונים דרך הסרויס כמו ש @dLive כתב פה.

dLiveD S 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
              • dLiveD מנותק
                dLive @גלינג
                נערך לאחרונה על ידי

@גלינג הבעיה היחידה היא מתי כן לעדכן, כי הרי כן מומלץ לעדכן מדי פעם, אבל כל פעם שאני מתכונן לעשות את זה, בדיוק אני שומע שיש בעיות עם העדכונים האחרונים...

נ.ב. כל מה שאני כותב הוא על דעת עצמי, ולא מיצג את נטפרי.
                יהי רצון... שלא יארע דבר תקלה על ידי, ושלא אכשל... וישמחו בי חברי!

• S מנותק
                  shemesh @גלינג
                  נערך לאחרונה על ידי shemesh

@גלינג כיבוי מאולץ = סוללה שהתרוקנה. לכן העצה היותר טובה היא לא להשתמש בתכונת השינה של המחשב בפרט כאשר הוא אינו מחובר להטענה (העדכונים מעירים את המחשב וכשהם עוברים לשלב של הפעלה מחדש המחשב לא יודע לכבות את עצמו בצורה בטוחה מבעוד מועד לפני שתתרוקן הסוללה). יש דרך לבטל לגמרי את האופציה הזאת, מופיעה בהדרכה שציינתי לעיל. דעתי העניה שונה מדעת הטכנאים שממליצים לבטל את העדכונים, מכיון שתוכנות האבטחה הנפוצות לא מטפלות בפירצות אבטחה שמתוקנות על ידי עידכוני וינדוס, ובתנאים של היום לדעתי לא נכון לחשוב שמי שהוא חרדי הוא מוגן יותר

גלינגג תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                  • גלינגג מנותק
                    גלינג @shemesh
                    נערך לאחרונה על ידי

@shemesh המצב הנוכחי שהווינ' מתעדכן ללא הרף רוב העידכונים השוטפים אינם קריטיים עד כדי כך.
                    לדעתי (הק') עדיף לבטל את האוטומט ולעדכן באופן רציונאלי מפעם לפעם.

S תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                    • S מנותק
                      shemesh @גלינג
                      נערך לאחרונה על ידי shemesh

@גלינג זה מעשי אצל חלק מהאנשים, אני חושב שרוב המשתמשים לא מטפל במחשב שלו באופן שוטף.
                      הבוחר יבחר כך או כך. אבל להמנע לחלוטין מעדכונים כדאי רק למי שממילא אינו מחובר כלל לרשת, והוא הרי ממילא כבר לא מתעדכן

ALA תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                      • ALA מנותק
                        AL @shemesh
                        נערך לאחרונה על ידי

@shemesh אולי תוכל להסביר בעברית את הדרך לתיקון קבצים פגומים?

עברתי לנטפרי ונושעתי.

קלונימוסק תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                        • קלונימוסק מנותק
                          קלונימוס @AL
                          נערך לאחרונה על ידי

@AL אמר בעזרה דחופה ! בבקשה !:

קבצים פגומים בדיסק און קי או מערכת הפעלה שאינה עולה?

דעם גרעסטע זאך אויף דער וועלט איז, טועהן עמעצן א טובה...
                          (הדבר הכי גדול בעולם הוא, לעשות טובה למישהו אחר)

ALA תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                          • ALA מנותק
                            AL @קלונימוס
                            נערך לאחרונה על ידי

@קלונימוס אמר בעזרה דחופה ! בבקשה !:

@AL אמר בעזרה דחופה ! בבקשה !:

קבצים פגומים בדיסק און קי או מערכת הפעלה שאינה עולה?

מערכת הפעלה שאינה עולה.

עברתי לנטפרי ונושעתי.

• פוסט ראשון
                              פוסט אחרון