עזרה דחופה ! בבקשה !
-
סוף דבר, אחר שעות רבות ומתסכלות.... הצלחתי בעזרת הקישור שהבאת לצרוב את איירנס על און קיי, ואז נסיון ראשון להפעיל מיני XP הצליח, אבל לא הופיעו הקבצים שלי, נסיון שני להפעיל לינוקס שנמצא באיירנס הצליח, והעתקתי את כל מחיצת המשתמש שלי וקבצים נוספים שאולי חשובים, והתקנתי מחדש את ווינדוס 10 התקנה נקיה, והתקנה מחדש של התוכנות שלי, בקיצור לא עליכם.
כעת שאלה נוספת לי, העתקתי מהגיבוי את תבנית הnormal של וורד, המכילה סגנונות שלי ופקודות מאקרו, אבל זה לא העביר לי התאמות אישיות שעשיתי ברצועת הכלים וכו, איפה הוורד שומר את המידע הזה והאם שייך לייבא אותו גם כן? -
עדכון: לדאבוני הסיוט חזר שוב, כנראה שזה קורה כשהסוללה נגמרת לחלוטין בלי כיבוי מסודר, אבל הפעם התעקשתי בלי פירמוט, זה לא היה קל אבל בסוף מצאתי את ההדרכה המלאה והמפורטת ו---הצלחתי להחיות את המחשב, מה שהיה נראה נגד כל הסיכויים.
אולי זה יביא תועלת למישהו, ההדרכה נמצאת כאן עם עוד הרבה טיפים על הדרך (באנגלית, הכותב כנראה ערבי): https://www.winhelp.us/repair-your-computer-in-windows-10.html#starthere -
-
@גלינג הבעיה היחידה היא מתי כן לעדכן, כי הרי כן מומלץ לעדכן מדי פעם, אבל כל פעם שאני מתכונן לעשות את זה, בדיוק אני שומע שיש בעיות עם העדכונים האחרונים...
-
@גלינג כיבוי מאולץ = סוללה שהתרוקנה. לכן העצה היותר טובה היא לא להשתמש בתכונת השינה של המחשב בפרט כאשר הוא אינו מחובר להטענה (העדכונים מעירים את המחשב וכשהם עוברים לשלב של הפעלה מחדש המחשב לא יודע לכבות את עצמו בצורה בטוחה מבעוד מועד לפני שתתרוקן הסוללה). יש דרך לבטל לגמרי את האופציה הזאת, מופיעה בהדרכה שציינתי לעיל. דעתי העניה שונה מדעת הטכנאים שממליצים לבטל את העדכונים, מכיון שתוכנות האבטחה הנפוצות לא מטפלות בפירצות אבטחה שמתוקנות על ידי עידכוני וינדוס, ובתנאים של היום לדעתי לא נכון לחשוב שמי שהוא חרדי הוא מוגן יותר
-
@shemesh המצב הנוכחי שהווינ' מתעדכן ללא הרף רוב העידכונים השוטפים אינם קריטיים עד כדי כך.
לדעתי (הק') עדיף לבטל את האוטומט ולעדכן באופן רציונאלי מפעם לפעם. -
@גלינג זה מעשי אצל חלק מהאנשים, אני חושב שרוב המשתמשים לא מטפל במחשב שלו באופן שוטף.
הבוחר יבחר כך או כך. אבל להמנע לחלוטין מעדכונים כדאי רק למי שממילא אינו מחובר כלל לרשת, והוא הרי ממילא כבר לא מתעדכן -
@shemesh אולי תוכל להסביר בעברית את הדרך לתיקון קבצים פגומים?
-
@AL אמר בעזרה דחופה ! בבקשה !:
קבצים פגומים בדיסק און קי או מערכת הפעלה שאינה עולה?
-
@קלונימוס אמר בעזרה דחופה ! בבקשה !:
@AL אמר בעזרה דחופה ! בבקשה !:
קבצים פגומים בדיסק און קי או מערכת הפעלה שאינה עולה?
מערכת הפעלה שאינה עולה.