הודעה פרטית
-
האם יש אפשרות לשלוח הודעה פרטית לאחד מחברי הפורום? אם כן, - כיצד?
תודה רבה מראש
[ולא לשכוח לשתות הרבה מים כבר מהיום] -
אתה שואל האם האינפורום הפך להיות פייסבוק??????
-
@אוריויל שאלו על כך רבות בעבר, בחיפוש פשוט בוודאי תמצא, אבל למסקנא אין אפשרות כזו במבנה הפורום הנוכחי שהתקבל מוכן.
-
@שלום-על-ישראל תודה
-
@שמריהו אמר בהודעה פרטית:
אתה שואל האם האינפורום הפך להיות פייסבוק??????
זה שיש אפשרות לשלוח הודעה פרטית לא הופך את הפורום לפייסבוק... להרגיע...
בפועל כפי שאמרו זה לא קיים, מה שכן אפשרי להגדיר שכתובת המייל תוצג בפרופיל ואז אפשר יהיה לשלוח מייל שעושה בעצם אותה פעולה של ההודעה הפרטית. -
@שלום-על-ישראל אמר בהודעה פרטית:
אבל למסקנא אין אפשרות כזו במבנה הפורום הנוכחי שהתקבל מוכן.
ליתר דיוק המנהלים לא הפעילו את האפשרות מכיון שלא רצו
-
@אוריויל אמר בהודעה פרטית:
האם יש אפשרות לשלוח הודעה פרטית לאחד מחברי הפורום? אם כן, - כיצד?
תודה רבה מראש
[ולא לשכוח לשתות הרבה מים כבר מהיום]אני אספתי במשך הזמן כמה כתובות מייל שפורסמו ע"י בעליהם כאן בפורום. תשלח אליי (למייל שבחתימה שלי) מייל עם פרטי האיש אשר אתה מבקש.
-
@האברך מפחיד......
-
@האברך -
@הגוף-והנפש אמר בהודעה פרטית:@האברך מפחיד......
אני חושב ג"כ, ש@הגוף-והנפש צודק. שהרי ממה נפשך - אם כתובת המייל עדיין ממוקמת בפרופיל הלינק, ניתן למוצאה לבד. ואם היא הוסרה משם, כנראה שבעליה אינו מעוניין בפירסומה כלל, שהרי היא לא הוסרה מאליה ...
ע"כ, תן דעתך אם אין בדבר איסור של חרד"ג, ואולי אפילו איסור של מגלה סוד! -
@עברי-אנכי ממש ממש דרך אגב, אני חושב שהכתיבה הנכונה היא חדר"ג ולא חרד"ג, משום שהד' היא רק אות קישור ולא עצם המילה לכן לא עושים איה ראשי תיבות משא"כ הח' היא חלק מהמילה ומספיק לכותבה כראשי תיבות ואי"צ להוסיף לה את הר'. ממילא חרם דרבינו גרשום. פשוט אסור ללמוד, ואם כבר "עברי אנוכי" אז עד הסוף...
-
@האברך אמר בהודעה פרטית:
אני אספתי במשך הזמן כמה כתובות מייל שפורסמו ע"י בעליהם כאן בפורום. תשלח אליי (למייל שבחתימה שלי) מייל עם פרטי האיש אשר אתה מבקש.
XXX XXXXXX XXXXX XXXXXX XXXXXX XXX
-
@שלום-על-ישראל אמר בהודעה פרטית:
פשוט אסור ללמוד, ואם כבר "עברי אנוכי" אז עד הסוף...
קיבלתי. ו"שלום על ישראל"...
-
@עברי-אנכי אמר בהודעה פרטית:
@האברך -
@הגוף-והנפש אמר בהודעה פרטית:@האברך מפחיד......
אני חושב ג"כ, ש@הגוף-והנפש צודק. שהרי ממה נפשך - אם כתובת המייל עדיין ממוקמת בפרופיל הלינק, ניתן למוצאה לבד. ואם היא הוסרה משם, כנראה שבעליה אינו מעוניין בפירסומה כלל, שהרי היא לא הוסרה מאליה ...
ע"כ, תן דעתך אם אין בדבר איסור של חרד"ג, ואולי אפילו איסור של מגלה סוד!לא מדובר בכתובות מייל שכתובות בפרופיל (שכמו שכתבת אפשר למצוא לבד ולא ע"ז דיבר @אוריויל) אלא שנכתבו כאן בפורום בהקשרים שונים.
אספתי את הכתובות הללו לא בשביל מטרה רעה ח"ו, אלא שאם אראה צורך לשלוח הודעה פרטית למשתמש כלשהו, בעקבות משהו שכתב בפורום - אוכל לעשות זאת בקלות. -
@shraga אמר בהודעה פרטית:
@האברך אמר בהודעה פרטית:
אני אספתי במשך הזמן כמה כתובות מייל שפורסמו ע"י בעליהם כאן בפורום. תשלח אליי (למייל שבחתימה שלי) מייל עם פרטי האיש אשר אתה מבקש.
אני במקומך הייתי מתבייש בהודעה הזו....
דבר ראשון - יישר כח על ההשמצה !!!
דבר שני - כבר הסברתי באר היטב בפוסט הקודם את מטרתי וכוונתי. ואני ממש לא מצליח להבין למה אני צריך להתבייש?
-
@האברך אמר בהודעה פרטית:
לא מדובר בכתובות מייל שכתובות בפרופיל (שכמו שכתבת אפשר למצוא לבד ולא ע"ז דיבר @אוריויל) אלא שנכתבו כאן בפורום בהקשרים שונים.
אספתי את הכתובות הללו לא בשביל מטרה רעה ח"ו, אלא שאם אראה צורך לשלוח הודעה פרטית למשתמש כלשהו, בעקבות משהו שכתב בפורום - אוכל לעשות זאת בקלות.אולי קצת הגזמתי בתגובה, ועל זאת התנצלותי,
אבל... מי שלא מפרסם בפרופיל שלו כתובת מייל כנראה שהוא לא מעונין לקבל מיילים... -
@האברך אמר בהודעה פרטית:
@shraga אמר בהודעה פרטית:
@האברך אמר בהודעה פרטית:
אני במקומך הייתי מתבייש בהודעה הזו....
דבר ראשון - יישר כח על ההשמצה !!!
דבר שני - כבר הסברתי באר היטב בפוסט הקודם את מטרתי וכוונתי. ואני ממש לא מצליח להבין למה אני צריך להתבייש?
פחות מפריע שאתה עושה את זה
יותר מפריע שאתה כותב את זה!
כאילו אתה באיזה מעקב על האנשים כאן? -
אחי ורעיי שוכני ביהמ"ד דפה!
לענ"ד הקלושה והרטושה, ניתן לדון את @האברך לכף זכות גמורה. הכותבים פה בפורום הם אנשי מעלה של ממש, ולכן אך טבעי הוא שנוצר הרצון לשמור על היכולת לתקשר בבוא הצורך, גם באופן של דוא"ל ישיר ולא רק בפורום פומבי (גם לי יצא בעבר לעשות כך לא מעט).@הגוף-והנפש כפי הידוע, יש בפרופיל של כל אחד ואחד מאיתנו אפשרות מעקב, אחרי אחרים, או בדיקה כמה עוקבים אחרינו - ולא מדובר כאן במעקב של הנ.ק.וו.ד. אלא רק הענין, להישאר בעניינים בפוסטים אשר נראים כרלוונטיים לגבינו. לכן, אף אם נחשוב, כי ידידנו @האברך אסף לעצמו מעט מיילים ליכולת תקשורת אישית, אין כאן מקום להתנהגות שאינה מקובלת והולמת בפורום (לא ממש דומה.. אבל בשביל ללמד זכות).
@אברך ידידי - אני מושך את הנימה הביקורתית שהייתה בדברי, ומאמין שכאשר יהיה עניין של העברת כתובות מיילים, תדע לעשות בהם את השימוש הנכון שלא יפגע חלילה באף א'.
החותם ברגשות אהבה ואחווה,
"עברי אנכי, ואת ה' אלוקי השמים אני ירא". -
פוסט זה נמחק! -
@עברי-אנכי מצטרף לכל מלה שלך. [אם כי עם כל הכבוד לא נראה לי שהפורום המכובד הזה הוא ביהמ"ד...].
תודה רבה גם ל@האברך על רצונו לסייע. רציתי לשלוח למישהו שהוא ממש חדש בפורום כך שמסתבר שהמייל שלו לא הופיע כאן.
ותודה לכולם על הרצון לעזור. -
@אוריויל צריך לדעת שאין דבר כזה פרטי בנטפרי. וד"ל