נטפרי בדרך??
-
@Beni אמר בנטפרי בדרך??:
כולם@
מישהו יכול להסביר לי יש ספק rl אז איך אני מתחבר בvpn ??????? איזה שם משתמש וסיסמא אני כותב ?תצטרך לנתק את המודם
א"א להשתמש עם אותו יזור ב-2 מקומות במקביל. -
איך אני מבקש מהם ? ומה הכונה אם הוא בשימוש אם אני נוסע באוטבוס ובבית הספק מחובר לחשמל אבל לא גולשים עלו באותו רגע אני לא יוכל לגלוש??
-
@Beni אמר בנטפרי בדרך??:
איך אני מבקש מהם ? ומה הכונה אם הוא בשימוש אם אני נוסע באוטבוס ובבית הספק מחובר לחשמל אבל לא גולשים עלו באותו רגע אני לא יוכל לגלוש??
- תתקשר אליהם.
- לא.
-
אולי מישהו יסביר בצורה מפורטת מה בדיוק צריך לעשות כדי שיוכלו לגלוש באוטובוס דרך הספק של הבית ואולי אפילו לכתוב על זה מדריך. זה נראה לי דבר שנוגע להרבה אנשים
-
@malo4000 אם משהו לא ברור כאן אני ישמח להרחיב ולפרט, רק נא לפרט יותר מה לא מובן.
-
-
@למדן-וידען
@dLive
התכוונתי למש"כ כאן "אם יש לך כיום נטפרי בקווי והספק שלך הוא RL ואתה רוצה לחסוך את התשלום הנוסף לRL כדי לקבל גם VPN, אתה יכול להתחבר לVPN ולגלוש בנטפרי בזמן שאתה מחוץ לבית (באמצעות Wifi באוטובוס למשל) ע"י ניתוק הראוטר בבית (כדי שלא יהיה כפילויות ואז תיחסם לגמרי) וחיבור לVPN עם פרטי החיבור שלך בראוטר בבית".
אני לא מספיק מבין איך עושים את זה (אולי כי אני לא מספיק יודע מה זה VPN)- צריך שיהיה מחשב בבית מחובר לאינטנרט (דוקא בכבל?) בזמן שאני רוצה לגלוש מחוץ לבית במחשב שני?
- איך אני נכנס? האם דרך שולחן עבודה מרחוק בתפריט התחל? או שאין לזה קשר
איך אני יודע מה השם משתמש והסיסמה?
בקיצור תסבירו צעד אחרי צעד מה לעשות שגם אנשים פשוטים כמונו יבינו
-
להיפך, כשאתה רוצה להשתמש מחוץ לבית הנך חייב לכבות את הראוטר בבית, ואז בבית לא יהיה אינטרנט כלל ויצטרכו להתאפק עד שאתה חוזר מהאוטובוס.
העניין הוא שהספק שיש לך בראוטר הוא ישמש לך ב- VPN כשאתה מחוץ לבית, אי אפשר להשתמש בו זמנית על אותו משתמש ולכן אם הוא מסונכרן בראוטר (אפי' אם כעת לא גולשים שם) אז הוא לא יעבוד מחוץ לבית באמצעות ה-VPN.לחיבור אתה מזין את שם המשתמש שלך של RL בהגדרות של VPN במחשב השני, ואז הוא יתחבר בתנאי שבבית הראוטר לא מחובר.
-
@פישל
OK אתה אומר בעצם לכבות את הראוטר בבית (וגם את המודם?).
עכשיו, אם אפשר להסביר היכן להכניס את שם המשתמש, איפה זה הגדרות ה VPN?
סליחה על השאלות אבל באמת שאין לי מושג. -
באם התקנתי wifree האם אני עדיין יכול להתחבר ע"י vpn לנטפרי ?
-
@CtrlAltDel כן
-
@malo4000
בגדול כדאי שתפנה לRL והם ישתלטו לך על המחשב ויעשו מה שצריך, מדובר בסה"כ על כמה הגדרות וכשאתה מתחבר לאינטרנט הפרוץ אתה מפעיל את החיבור המוגדר והשמור במחשב.אם אתה ממש רוצה לנסות לבד:
תיכנס להגדרות הVPN במחשב שלך (תעשה חיפוש 'VPN' [-שנה רשתות פרטיות וירטואליות, בווינדוס 10]) תגדיר שם חיבור חדש, תן לו שם 'נטפרי VPN' למשל.
כתובת החיבור: 195.60.234.254
סוג VPN: תגדיר שיהיה PPTP
סוג פרטי כניסה: בחר בשיטת אימות כללית
[אופציונלי] שם משתמש וסיסמה שקיבלת מהספק שלך.
וזהו, החיבור שלך מוגדר, תוכל לראות אותו בלחיצה על אייקון האינטרנט בשורת המשימות.שימו לב !!! שלאחר החיבור לויפי בתח"צ צריך לאשר את תנאי השימוש של החברה בדף שעולה, רק לאחר מכן ניתן להתחבר לVPN.
לצורך כך צריך לגלוש לדף הבית של נטפרי (זה פתוח תמיד גם כשהWiFree חוסם לגמרי את האינטרנט) והדף יעלה שם, מאשרים שם (זה ינותב מיד לדף אחר והגלישה תיחסם בעקבות הWiFree, לא להילחץ האישור שלכם נשלח והכל בסדר) ואז להתחבר לVPN והגלישה תאופשר, בכשרות הבלתי מתפשרת של נטפרי. -
@למדן-וידען ההסבר נפלא
נקוה שנצליח (וגם לענ"ד אולי זה מידע חשוב שכדאי להעלותו לויקי) -
@למדן-וידען ,לא הולך לי למה???????????
-
-
@מיציבושי על איזה רשת אתה גולש?
-
@מיציבושי אם הגדרת הכל כאמור, וגם התנתקת בבית(פיזית מהתקע) ואישרת את הרשת גם כאמור לעלי אז פשוט תנסה שוב, לפעמים מדובר סתם בהפרעות תקשורת (לי הלך פעם שלישית ללא סיבה הנראית לעין).
עריכה: איך שלחת את התמונה?
(כתבתי בעבר בפורום כאן שיפתחו בחסימת הWiFree גם את הפורום ולא רק את דף הבית כדי שיוכלו להיעזר כאן בבעיות חיבור וכדו'.. נראה שבינתיים לא קיבלו את הרעיון..)
-
איך אני ידע תרשת
ומה זה התקנת הכל פיזית -
ועשיתי חתוך מסך
-
@מיציבושי אמר בנטפרי בדרך??:
איך אני ידע תרשת
אגד, רכבת או סתם שכן?
ומה זה התקנת הכל פיזית
@למדן-וידען אמר בנטפרי בדרך??:
@מיציבושי אם הגדרת הכל כאמור, וגם התנתקת בבית(פיזית מהתקע) ואישרת את הרשת גם כאמור לעלי אז פשוט תנסה שוב, לפעמים מדובר סתם בהפרעות תקשורת (לי הלך פעם שלישית ללא סיבה הנראית לעין).
כתבתי התנתקת פיזית (בהתאם להוראות לעיל שלי.. ולא התקנת..
עריכה: איך שלחת את התמונה?
התכוונתי אם אין לך חיבור.. איך שלחת?